2008-08-23






Nu är det över och allt blev jätte lyckat. Oliwia skötte sig exemplariskt i kyrkan och var hur glad som helst. Och att få vatten över huvet var ju super kul =) Våran lilla sötnos! Så nu är det gjort så nu är hon döpt till Sara Leila Oliwia Kullh. Hon får heta så tills vi gifter oss. Som vi förhoppningsvis kommer att göra inom nägra år. Det var iallafall jätte fint i kyrkan, Gunilla sjöng "Älskade barn" för oss, såå fint =) Många tårar blev det, inte så konstigt dock. Kul att så många kunde komma med. Och vilka fina presenter hon fick, helt sjukt. Måste nästan ta kort på allt och lägga in så ni får se! ev allt som allt en mycket lyckad dag.

Idag då? Varit hos tandläkaren ovch gjort av med lite pengar, eller ja så dyrt blev det inte man får tydligen 300kr i rabatt där nu en gång om året?! Helt okej för mig =) Hon tyckte iaf att mina tänder såg kanon bra ut bara lita tandsten som hon tog bort. Och nu är det ömt vill jag lova =(

Tror att lill skruttan håller på att bli förkyld, vi som ska på öppna förskolan imorn. Hoppas det är falskt alarm. Så många som ska dit så det vore verkligen kul att gå dit. Men det är ju inget att göra åt om det vore så.. vill ju inte smitta ner alla små bebisar heller!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0