5 månader <3



Idag blir skruttan 5 månader!! Vart tar tiden vägen? Alldeles för fort går det iallafall, det är en sak som är säker. Alla sa det då Oliwia var nyfödd, "ta vara på tiden, för det kommer gå alldeles för dort" och rätt hade dom. Men det är kul med, händer nya saker varje dag. Som imorse mumsade hon i sig massa morotspuré, utan problem, nästan ingenting kom utanför. Och igår då vi åt det då kom allt ut =) hehe.. mammas tjej!

Sitter nu och väntar påatt klockan ska bli 12 så vi kan åka ner på stan med Marica och Dennis, ska bli trevligt.  Dock tycker jag att du borde vara i Sundsvall och föda vid det här laget Marica, men men bebben vill verkligen inte komma ut.

Sen då Jimmy komme rhem brassar vi bort till Paulinn som fyllde 6år igår, stora tjejen =) Jimmy jobbade över och jag var på styrelsemöte så hann inte med oss. Men det går ju lika bra att fira idag. Och tur är väl det. Där hemma är det ju en till som snart ska föda, JImmy ska alltså få ett ill syskon, 6st är väl inte så pjåkigt =P

Näe nu vaknade min dotter, så ska ägna min tid till henne istället. . so long!

Tisdag.





Dagen har gått otroligt segt. Skruttan har sovit mestadels av dagen och då blir man "jaha ska jag göra nu då"? haha rätt komiskt ändå. När man vill att dom ska sova för att man ska hinna med och städa osv då blir det inte så..och när dom väl sover så vill man att dom ska vara vaken =) Men har fått en del gjort idag iaf, sovit en hel del jag med, det behövdes. Lillgumman har vaknat en del ggr inatt och inte varit speciellt glad, så då fick hon sova med mig. Men nu är hon mycket bättre =) skönt!

Jimmy ska iväg och träna ikväll igen, 4 träningar i veckan + match är mycket. Speciellt då man har familj. Och Jimmy får jobba över en hel del på sitt jobb med så det blir inte mycket tid över för oss. Men men det är väl bara att gilla läger iaf. Tur är väl att skruttan tyckte det var super kul att kolla på pappa då han spelade, händer ju saker hela tiden!!

Näe nu vill min sambo att jag ska duka, bäst man gör det man blir tillsagd =) haha

Förkyld =(




Här är alla presenter från dopet =)



Tisdag idag, skruttan har blivit jätte förkyld. Så att gå på öppna idag är bara att glömma, men nästa vecka kan vi gå. Tycker så synd om henne, önskar att jag kunde ta förkylningen i hennes ställe. Hoppas det går över snart så att hon kan sova och andas ordenligt snart igen.
Idag vet jag inte alls vad som händer, självklart ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Blir väl kanske till och tvätta lite och städa undan. Skulle vilja åka till Birsta med och inhandla "Antonia försvaring" till garderoben ute i hallen. Men det får bli till helgen, ska ju ändå tillbringa hela helgen i S-vall så då kan vi passa på.

Måste rensa förrådet med, igen. Fattar inte hur det kan bli så mycket skit där ute. Någon som vet då soptippen är öppen på kvällstid? Eller på helgen? Skulle ju underlätta lite om Jimmy var hemma och kunde hjälpa till. Blir tungt annars. Måste ju tyvärr stoppa undan lite saker som skruttan fick på dopet, vi har som ingen plats att ha det här inne i lägenheten, trist men sant.

Nu vaknade min lilla sjukling, återkommer kanske senare. .

2008-08-23






Nu är det över och allt blev jätte lyckat. Oliwia skötte sig exemplariskt i kyrkan och var hur glad som helst. Och att få vatten över huvet var ju super kul =) Våran lilla sötnos! Så nu är det gjort så nu är hon döpt till Sara Leila Oliwia Kullh. Hon får heta så tills vi gifter oss. Som vi förhoppningsvis kommer att göra inom nägra år. Det var iallafall jätte fint i kyrkan, Gunilla sjöng "Älskade barn" för oss, såå fint =) Många tårar blev det, inte så konstigt dock. Kul att så många kunde komma med. Och vilka fina presenter hon fick, helt sjukt. Måste nästan ta kort på allt och lägga in så ni får se! ev allt som allt en mycket lyckad dag.

Idag då? Varit hos tandläkaren ovch gjort av med lite pengar, eller ja så dyrt blev det inte man får tydligen 300kr i rabatt där nu en gång om året?! Helt okej för mig =) Hon tyckte iaf att mina tänder såg kanon bra ut bara lita tandsten som hon tog bort. Och nu är det ömt vill jag lova =(

Tror att lill skruttan håller på att bli förkyld, vi som ska på öppna förskolan imorn. Hoppas det är falskt alarm. Så många som ska dit så det vore verkligen kul att gå dit. Men det är ju inget att göra åt om det vore så.. vill ju inte smitta ner alla små bebisar heller!!




Den stora dagen = dopdagen!



Fick nycklarna igår, var i församlingsgården igårkväll och dukade iordning och grejja på lite =)=) Blev super fint!! Tur att man har en snäll familj som vill hjälpa till. Skruttan var med och fick för första gången sitta alldeles själv i en barnstol, hon gillade det skarpt =)=) Och jag vet att en sådan kommer att finnas bland presenterna idag, hur bra som hekst och den är röd med, fin fint. Åt även surströmming igår, faktsikt riktigt gott måste jag säga. Jag som varit sååå emot det förut. Men nu åt jag en hel strömming själv =)=) starkt jobbat!

Uppe med tuppen idag, väckaren ringde kl 7, komer inte ens ihåg sist jag behövde ställa klockan. Men när det är sådana här grejjer går det ju hur lätt som helst att kliva upp. Oliwia har inte alls sovit bra inat, hon kanske är lite nervös inför dagen hon med. Det ska nog gå bra! Vi ska infinna oss halv 11 i församlingsgården. Skönt att inte behöva stressa då dopet inte börjar förrn kl 1. Måste ju fixa kaffe & tårtor och grejjer =)=) Rätt kul ändå. Och gud så fint dom har fått det där i köket. Sprillans nya ugnar, kyl/frys osv. Jätte fint och fräscht!! Kan jag varmt rekomendera att hyra.

Kvällen kommer att tillbringas hemma med familjen, skulle tro att vi alla tre kommer att vara rätt så nöjd efter dagen. En bra film och mys i soffan låter som en toppen idé.

Och du Marica!? Jag kan knåpa ihop ett vräkningsbrev om du vill ;)

I brist på annat




frågvisa frågor


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Är skruttans sångbok så det är texten till Trollmor har lagt sina elva..
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Dvd:n
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Full pott, värdelöst program!!
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Halv 10?
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Oliwia ligger och snackar för fullt med sina gosedjur =) hehe.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Jadu igår då vi gick in från bilen, hade varit hos mamma och bakat.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Läste en massa bloggar
8. Vad har du på dig?

Min röda hello kitty pyjamas
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Inte en aning, fått sova ovanligt bra inatt iaf, tack för det skruttan =)
10. När skrattade du senast?
Hmm, var nog igår då jag & Oliwia låg och busade på golvet, går inte att låta bli att skratta då hon gör det
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
5 tavlor med blommor på
12. Har du sett något konstigt på sistone?
haha näe inte vad ja vet!
13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Lite trista frågor
14. Vilken var den senaste film du såg?

kommer inte ihåg vad den hette..
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett stort fint hus skulle jag köpa!
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
pass!
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Håller nog med Marica, tar nog bort pengar för det ska alltid styra! så trist!
18. Tycker du om att dansa?

Ja det är super kul!
19. George Bush?

Pass
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Oliwia och Oliwer... och en så länge så har vi en Oliwia =)
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Näe tro inte det, skulle sakna alla här hemma för mycket
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
haha jadu bra fråga! Hoppas man är välkommen där iaf
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Emma, Linda, SaraKullh  & Sawja

Händig hemma fru!




Det kan man lungt säga att jag varit idag. Morgonen började med lite kak-bak =)=) hehe och skruttan hjälpte till så gott hon kunde. Shit vad hon snackar nu, konstant och högt med vill ja lova. Börjar bli en riktigt stor tjej nu!! Vart tar tiden vägen? kakorna blev iallafall helt okej och ligger nu i frysen i väntan på att bli uppätna på lördag. Hoppas det ska smaka =)=)

Sen har jag och så städat hela lägenheten och tvättat undan nästan all tvätt, vad säger ni om den?! Och min kära mamma kom även förbi för att hjälpa mig med avloppet inne i badrummet. Pallar inte att göra det själv. Och nu efter att vi skaffat egen tvättmaskin blir det snabbt igentäppt där. Men vi konstaterade gnsa snabbt att det är stopp typ hela vägen så vaktmästaren ska få den stora äran att komma och hjälpa mig imorgon tänkte jag =) =) Kul för han!!

Har även lekt hårfrissa idag med, gjort slingor på min kära lillasyster. Blev tokbra =)=) kul kul!!

Har nyss käkat middag, jimmy och skruttan håller på att leka inne i vardagsrummet. Vi måste ta tag i husletandet snart känner jag. Nu börjar det bli trång, skruttans grejjer är överallt och hon är bara snart 5 månader!! Hur ska detta sluta?!!

På kvällens schema står det lång-prommis med världens bästa Maria. Och Felix så klart, Oliwias pojkvän. Blir nog en promenad upp till högslätten där våra sambos spelar innebandy. Premiär matchen är på söndag, ska bli såå kul. härligt att det drar igång igen. Gillade inte alls innebandy innan jag träffade Jimmy men det är inte alls dumt. Och ibland kan det bli ruskigt spännande med. + att älsklingen är kanon bra spelare gör ju itne saken sämre heller =) =) Haha

Nå annat då? Tycker att lillen i Maricas mage kan komma ut idag, så att han också kan vara med på dopet på lördag!! KOM UT NU! =)



Vilket väder!




Snacka om att det blåser, vi har ju tusen grader varmt inne i sovrummet men det är ju omöjligt att ha balkongdörren öppen då det är storm ute + att det öser ner. Kul kul. Eller inte. Skönt att skruttan sover i egen säng nu iallafall så blir det inte lika varmt.

Helgen då? Ja vi skulle ju som sagt göra stan osäker i lördags, men tjejerna fick gå på krogen utan mig. Fick världens värsta migrän anfall efter att ha druckit 2 cider så det var bara att åka hem. Och tur att jag gjorde det för att migränen vart bara värre och värre. Inge kul alls. När man för en gångs skull ska göra någonting. Men men, tjejerna hade iallafall haft det trevligt nere på stan =) =) Kul för dom haha.

Igår var det fullt upp hela dagen som vanligt. Först bar det av till mina kusiner för att baka det sista kakorna innan dopet. Fort gick det och goda blev dom =) =) Tusen tack för hjälpen Sandra!! Sen vidare ner till mamma och pappa en sväng för att hälsa på syrran och anton som varit ute och vandrat i helgen. Haha ja inget för syrran det dära! Och middag åt vi hos Bodil och Pelle. Pelles alla barn var med dom också så det var fullt i lägenheten om man säger så. + 2 katter & en hund. Oliwia är helt till sig i Bodils katter och mamma & pappas hund. Kul att se hon blir helt till sig och sträcker sig efter dom. Sen äntligen hem för lite kvällsmys framför tv:n. Blev en rätt tidig kväll men det är skönt det med. Jimmy skulle ju upp halv 5 så han behövde det verkligen.

Han skulle ju ha ett "uppehåll" eller vad man ska kalla det på jobbet nu innan han börjar på sin fasta anställning. Men dom hade frågat om han inte kunde komma in och jobba den här veckan med =)=) Kul kul! Hoppas det blir så de resterande veckorna med. Man blir inte rik på a-kassa!!!!

Idag ska jag och Oliwia åka med syrran till Birsta och inhandla lite grejjer till dopet. Skönt att få det gjort. Och lika bra att passa på då det är skit väder ute. Hoppas mamma orkar följa med också.

Återommer nog senare. .

Lista?







10 favoriter
 
Dialekt: Göteborska & riktig norrlänska =)
Mat: Fläskfile & rotsaker! MUMMA!
Låt: Bryan Adams - Everything I do I do it for you
Tecknad figur:
Sport: Fotboll såklart!
Komiker: Björn Gustafsson
Veckodag: Lördag
Glassmak: Choklad & pecan nöt.
Soloartist: Bra fråga?!

9 för tillfället 
Humör: Glad & pigg
Tanke: Hoppas vi får det trevligt ikväll!
Kläder:  Jeans och Piké
Bakgrund: Skruttan såklart =)
Känsla: Kär!!!
Tid: 10.19
Bästa sak:  Mobilen
Irritationsobjekt: Jimmys diverse ljud han har för sig jämt!!!

8 första 
Bästa vän: Dore skulle jag tro
Husdjur: Lisa, hon hänger med fortfarande (hund)
Kyss: Patrik
Piercing: haft i naveln men sen graviditeten är den gone!
Förälskelse: Andreas
CD skiva: Celine Dion
Bil: Passat
Ord: Titta!!


7 senaste 
Telefonsamtal: Pappa
Mat: Grillat & bollar haha
Dryck: Hallon soda
Biltur: Hem från Ramsås igårkväll
Tv-program: Full pott, VÄRDELÖST!
Spelad låt: haha imse vimse spindel
Köpta klädesplagg: Jeans till mig och bodys till skruttan!


6 har du någonsin 
Dejtat någon av dina bästa vänner: Hmm, beror på hur man ser på det
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: nej
Varit med i tidningen: ja


5 nej tack; 
Skolämne: No
Mat: Blodbröd & fläsk
Musik: -
Dryck: ren sprit
Djur: insekter


4 saker 
Du gjorde igår kväll: umgicks med vänner
Du kan höra just nu : min kära dotter som ligger och snackar för fullt
Du inte kan leva utan: Oliwia
Du gör när du har tråkigt: Kollar andras bloggar.

3 personer 
Du kan berätta allt för: Jimmy
Du tycker om: Min dotter
Du inte gillar: pass

2 val 
Coca Cola eller Fanta: Fanta
Hund eller katt: Hund


1 önskan 
Att vår familj ska få må bra, jämt!!

Lördag.




Jätte trevlig kväll igår, tack alla  =) =) Grillade och hade allmänt trevligt. Maten vart super god och för att inte tala om bollarna ;) dom fanns det många utav!!! HAHAHA

Slutade med att vi tjejor bestämde oss för att göra stan osäker ikväll, kgrabbarna belv rätt så avis eftersom det tydligen är crusing!? Men dom stannar så gärna hemma med de små =) =)

Har förresten fått sälja vagnen, det tackar vi för!!!

Idag fyller berra bus år, ska snart dit och fika lite. Men först måste vi på stan och fixa lite blommor till dopet och en liten present till Sara. Bara Maria kommer nångång =) =)

Haha ni ska höra, Jimmy sitter och sjunger för skruttan nu, hon är helt förstelnad och sitter och tokstirrar på honom, haha undra om hon tycker det är bra!? Sötnosar!

Världens Finaste <3






Såååå underbart!!!



Kanske inte har skrivit något om det men Jimmy har jobbat på Menigo nu i sommar och gör det fortfarande.Och jag har hoppats på att han ska få fortsätta och har ringt varje dag och hört om dom inte fått veta något. Och igår kommer han hem med fetaste leendet på läpparna och säger att han har fått en fast tjänst!!! Känns så otroligt underbart. Vilken lättnad. Himla skönt att en utav oss fått ett fast jobb iallafall. Så nu kan man pusta ut =) =) Nu börjar det mesta gå vår väg. .


Idag har vi varit på första träffen med föräldra gurppen. Himl trevligt faktiskt. Var och äkade lunch allihopa innan. Kul att kunna snacka lite annat innan. På träffarna blir det ju lite annat. Men kul att se hur barnen redan är så otroligt intresserade av varandra =)= ) Skruttan fick några blöt pussar av en av charmtrollen där =)=) Sötnosar!!


Ikväll vet jag inte vad det blir, Jimmy jobbar sent idag så han är väl inte hemma förrän efter sex nån gång skulle jag tro. Ska väl roa mig lite med städning och tvätt innan han kommer hem. Blir galen på vår lägenhet snart, finns absolut inga förvarings möjligheter och det är trångt och jävligt. Någon som har lust att köpa oss ett hus?!!?


Näe nu ska jag försöka göra något vettigt!

Tisdag.



dagarna går verkligen tokfort, hinner ju inte med någonting känns det som. Igår var vi iaf och hälsade på Sara och Jonna. Var iväg på flodins och köpte go bullar sen kom Marica och Dennis och fika med oss =) =) Träffas alldeles för sällan!!! Sen for vi hem till mamma. Det är som det är och ingen av oss kan hjälpa dig, känns så hopplöst!! Men jag hoppas att dom kan hjälpa dig, så att du kan få må bra iagen. Kunde jag så skulle jag byta med dig. . .

Jimmy blev äntligen klippt igår med, tusen tack Chrille för hjälpen =) =) Nu ser han ut som en människa igen!! haha

Idag tog vi en liten sovmorgon, skönt! Ska snart iväg ner på stan en sväng och lämna in Jimmys glasögon på lagning och följa med mamma till previa. Går nog en runda på stan medans hon är där.

Ikväll vet jag inte alls vad  som händer, kanske får träffa syrran en sväng?! Hon jobbar tamme tusan jämt =) =)

Näe nu ska jag passa på att plocka ihop lite här medans skruttan sover. Återkommer nog senare!!

Söndag.



Haft en helt okej söndag faktiskt. Började med en trevlig lunch på donken med de allra bästa =) =) Oliwia komer att få världens bästa svärföräldrar =)=) Om nu vi får välja! Sen blev det en tur ut till Älandsbro, tanka lite. Sen fick vi för oss att vi skulle städa bilen. Vilket verkligen behövdes. Sagt och gjort. For hem till mamma och pappa. Lättare att göra det där!! Dom passade skruttan medans vi grejjade på. Bilen är som "ny" och luktar inte unket längre. Får se hur länge det håller i sig!?

For vidare till coop för att handla lite. Jag fatta rinte, så fort vi börjat med nå blöjor eller annan ersättning så är det alltid slut?! Fattar inte... less blir man iaf! Aja nu blev jag irriterad och ska pröva libro istället. Får se om dom funkar lika bra. Intressant med blöj snack  ahahah

Blev ingen rejäl mddag idag direkt, fortfarande mätt efter donken besöket så vi har nyss ätit lite ost och kex istället. Gott gott =) =) Nu blir det nog lite film. Ska bara natta lillan först.

Godnatt. . .

40 års kalas.



Igår var det kalas på Haga i Sundsvall. Mycket god mat och dryck. Exotisk planka blev det, haha och ja finns många roliga och annorlunda frukter. Min käre farmor och hennes systrar fick till det ordentligt. Men det är inte rumsrent så det kan int skrivas här ;) Grymt gott var det iallafall, inte allt för ofta man äter det tyvärr. Skruttan var hur go och snäll som helst hela kvällen, mammas alskling!! Var några sväng runt kvarteren där då skruttan skulle sova och jag hittade ett och annat som jag skulle stortrivas i =) =) Men det jag undrar är vad folk får alla pengar ifrån?!!? För inte var det några billiga villor som dom byggt där. Snygga var dom iallafall. For väl hem vid halv 1 tiden. Finns ju faktsitk en morgon dag med. + att det är ju en liten bit hem med. Somnade som en stock då vi kom hem, och lika så lillgumman som tur var =) =)

Nu ska vi ta oss ut på en promenad. Så otroligt glad att vi köpte en ny vagn, en brio happy. Skruttan somnar så fort hon lägger sig i den och det är ju raka motsatsen om man jämför med vår gammla vagn. Hel nöjd!! Blir nog en sväng förbi donken skulle jag tro. Med våra älskade grannar. Vincent & Linda behagar ju itne att svara i telen?!!? VAKNA!!

Kvällen blir en efterlängtad myskväll med familjen. Tacos till middag och senare en bra film och mys i soffan. år och dar sedan sist. Ska bli mysigt =)=)

Såg föresten en jätte bra film i fredags, Tristan & Isolde. Helt i min smak. Men dock lite lång kanske.

Näe nu ska vi bege oss ut, men återkommer nog lite senare!

Städ&tvätt dag!



Ja det är precis det jag och skruttan har ägnat våran dag till, att göra fint här hemma. Och nu äntligen är jag klar! Så skönt då det är gjort!! Lagat mat idag med, helt fantastiskt, Jimmy blev himla förvånad då han kom hem då maten stod på bordet, haha inte vanligt här hemma om man säger så, vi har ju egentligen delat upp det så så det är ju itne så konstigt men iaf.

Har nyss tagit mig en dusch, skönt! Snart kommer mamma och pappa förbi och fikar liet. bäst man sätter på lite kaffé =)

Jimmy ska iväg och träna lite så det blir trevligt med lite sällskap!!

So long!

Bokat & klart!



Äntligen =)=) 17/10-19/10 kommer vi att befinna oss i huvudstaden!! Hotell och shopping med goda vänner. Kan inte bli så mycket bättre =)=) Längtar!!

Annars då? Jag och mamma började baka lite smått till dopet igår, börjar känna mig lite stressad. Men nu är iaf det vi ska baka klart. Känns jätte skönt. nu är det bara resten kvar! Näe men det ska gå fin fint det här. Längtar lite faktiskt. Ska bli kul att träffa alla som kommer med.

Idag blir det himla lungt, ska städa och tvätta lite sen kanske det blir en promenad. Älskar den nya vagnen.

Jag hoppas att allt kommer gå bra, tänker på er hela tiden. Hoppas, hoppas, hoppas att operationen går bra och att du blir frisk igen. Så snopet, det är för tidigt än, alldeles för tidigt!!!

Ny vagn!



Det blev en ny vagn iaf =) =) Jimmy är på väg hem med den nu!! Skynda synda haha så det blir väl till att gå ut och gå en sväng ikväll då och premiär köra lite, är ju en helt annorlunda vagn så ska bli spännande...

För övrigt så ligger skruttan i babygymmet, har snart snurrat runt ett varv haha sötnosen mammas!! Snart är det dop också.Börjar känna mig lite stressad men det ska nog ordna sig med allting =) =)

Idag har vi varit och ätit lunch med Marica, Dennis, Sara och Jonna. Jätte trevligt att träffas igen, sker alldeles för sällan numera. Nära nu för Marica med, kul kul!! Ska bli skoj att träffa den lilla krabaten, var snäll med mamma och lyssna på hennes "vräkning" vettja =)=) Sen gick Sara & jag vidare på stan en sväng. Hittade inget speciellt. Vill göra om lite i vardagsrummet men fick sån beslutsångest på inreda så jag sket i att handla. Får dra med mig mamma ner imorgon, hon är bra smakråd!

Återkommer senare...min dotter börjar bli less på gymmet nu. . . soo long!

Sundsvall =)



Idag blev det en tripp till Sundsvall och shopping blev det. Hur mycket rea som helst och för en gångs skull lyckades jag hitta något med. Köpte tvår par jeans på Gina tricot för 198 kr =) =) Härligt härligt! Sen blev det shopping på Exit till skruttan, dom hade 70% på allt, kalaset skulle gå på ca: 800kr men jag betalade 200 =) =) Då är det kul att shoppa!! Skruttan har nog mer kläder än både mig och Jimmy vid det här laget. Men det är ju roligare att köpa till henne, så är det ju. Hon är värd det bästa våran lilla prinsessa.


Var även un en sväng på Barnens hus då vi for hem, måstade klöpa en ny kudde då den vi köpt på ikea inte alls är någe vidare bra till lillan. Och på bvc tyckte dom att vi skulle köpa en bättre kudde, hjälpte tycdligen att forma huvudet det med. Man lär sig något nytt varje dag! Och eftersom lillan bara sover på rygg så är hon rätt platt bak, men det ska gå till sig med tiden. Hittade även en jätte fin barnvagn som jag blev helt kär i där på barnens hus, bra pris och allting =) Får se hur det blir med den saken. . Ingen som är intresserad av att köpa en Brio Sing-08?? Hör gärna av er isåfall.


Nu är det snart dags för skruttan att sova, vilket hon inte alls gillar för närvarande. Har ju varit väldigt bortskämd med sömn och nu helt plötsligt efter 4 månader vaknar hon 3-4ggr per natt nu. Trött blir man men vad gör man inte för sin ängel =) =) Näe nu ska vi leka lite i babygymmet innan det är dags att sova... GOD NATT =)


 

Kanin importerad från Frankrike!



Haha ja det är inte alla som kör en gigantisk kanin(nalle) 300mil för vår lilla skruttas skull =) Ingrid & Putte är för söta, hon fick även en jätte fin speldosa och 3 klänningar med. Bortskämd blir hon. Roligt med grejjer som ingen annan har tycler jag. Och hon kommer nog älska kaninen då hon blitt lite äldre. Den var verkligen super fin, kommer passa kanon i hennes framtida rum =) Bilder kommer senare. .

I övrigt så har helgen spenderats mestadels ute i Aspnäs på 100 års kalas eller ja iaf för Jimmy, lillan tyckte det inte var allt för kul med allt folk som ville gulla med henne. Förstår henne faktiskt, tänk dig själv om en massa okända jättar kom fram och pussade och gosade med dig?! Mindre kul.. men vi höll ut ett tag iaf. Trevligt att träffa lite utav Jimmys släktingar iaf. Jimmy stannade kvar och det har tydligen varit världens fylleslag så jag är glad att vi for hem!!
Vi tog tilfället i akt och for till mamma och pappa (mormor&morfar) och blev lite bortskämda. Stannade även kvar där över natten, roligare att vakna upp med sällskap, eller vad säger ni?

Blev kalas även idag, kusinvitamin fyllde 14 år!! Shit!! Bärjar känna mig riktigt gammal. Jag var ju barnvakt till dom då de var små..och nu är dom äldsta kusinerna 18år haha illa illa.. =)

Imorgon bär det av till Sundsvall/Birsta med mamma, Helena och farmor. Skruttan ska självklart med hon också!

Nu ska jag gå och kika klart på filmen, god natt!

3 år idag!





Idag är det 3 år sedan jag flyttade in i min förtsta egna lägenhet, trivs fortfarande jätte bra. Vi kan egentligen inte bo bättre men för skruttans skull i framtiden vill jag ha ett stort fint hus, där hon kan få ett eget fint rum och en stor tomt att leka på. Jimmy har väl bott här med mig i ca; 2½ år. Vi flyttade ihop i princip på en gång då vi träffas, eller nästan iaf. Och det har ju funkat lika bra det.

Var en sväng till Birsta igår, inhandlade nya tuttar till skruttan eftersom hon bara använder en sort och den finns bara på babyproffsen. Men min oprinsessa är bara värd det bästa! Köpte även två bitringar, märks på henne att det har börjat klias lite smått i munnen på henne. Så vi får se vad hon tycker om dom, hon har inte riktigt kommit på hur man ska göröa än men det kommer väl det med =)

Helgen blir lugn, himla skönt tycker jag. Tycker även att det känns skönt med en mulen dag, kan man vara inomhus utan att få dåligt samvete. Nog för att det är härligt att vara på stranden men min rödbrända kropp behöver vila några dagar.

Kvällen ska vi tillbringa med fam. Blom - Klint =) Blir trevligt.

Näe nu vill skruttan ha lite välling så det ska hon få =)

RSS 2.0