Underbara dagar!




Har blivit lite dålig på att uppdatera, men det är ju såå härligt väder ute så man vill ju passa på att vara på stranden.

Igår var det en riktigt mysig dag, var först ute på Svartvik med familjen, for vidare in till stan och gick ner till bryggan vid mamma och pappa och kollade då det åkte bompa-ring och vattenskidor, skoj skoj! Sen bjöd även mamma på pizza, gott gott =) Och kvällen avslutades med ett bio besök, MAMMA MIA! Kanon film verkligen, helt klart värd att gå och se.

Det blev Svartvik även idag, skönt skönt. Jimmys moster m. familj är på besök så de kom ut en sväng det med. Kul att träffa dem, dom har ju inte träffat skruttan än heller, dom tyckte hon var såå fin så, lik mamma ;) haha Ska snart iväg på middag till svärmor, sen ikväll vet ja inte vad det blir, Jimmy ska iväg och träna han. Ah det löser sig, rätt skönt att bara vara hemma oh mysa med skruttan med, eller rättare sagt det är det bästa som finns <3

Morgondagen blir lugnare, tänkte ta en hemma dag. Blir bara ett snabbt besök nere på bvc för att mäta och väga skruttan. Ska bli kul att se hur mycket hon växt. Mammas lilla älskling!!!

Annars flyter väl dagarna på i vanlig ordning och jag trivs.




Underbar dag!



Jätte härlig dag idag, tillbringat mestadels av dagen ute i Svartvik. Hur varmt som helst har tom badat =) Det var verkligen svin kallt i vattnet men var verkligen tvungen. Man måstade svalka av sig lite och måste erkänna att det var rätt skönt att det kom lite moln imellanåt. Annars hade nog inte jag pallat hela dagen. Skönt att man kan ligga under parasollet och gosa med lill skruttan. Hon har varit helt underbar hela dagen, på sitt allra bästa humör =) Mammas prinsessa! Och med oss på stranden var hela tjocka släkten, eller ja nästan iaf. Kul kul =) Och Imorn blir det surströmming med allihopa hos mamma och pappa. Blir trevligt, som alltid!!

Orkade inte laga någon mat idag, så det blev donken. Illa illa.. men gott var det. Jobbigt överhuvudtaget med mat tycker jag då det är såhär varmt ute. Då är det mycket godare med kall mat, som en sallad tex. Eller vad säger du?

Hittills ikväll så har jag och O myst framför tv:n, duschat och haft det allmänt bra. Medans min andra hälft hat varit och tränat innebandy, dom ska ju gå upp och spela i 2:an i år, så nu gäller det att ligga i. Jimmy höll på dö efter bara några minuter haha så går det då man går och skadar ****** hela tiden =) haha

Måste även skriva lite om vad som hände min kära syster imorse då hon var på väg till jobbet. Klockan var väl strax över 6 och hon var på väg ner på jobbet, såg en yngre kille på andra sidan gatan men tänker väl inte så mycket mer på det, men efter att hon gått förbi honom så kommer idioten springande och hoppar på henne bakifrån, som tur var så röt hon i åt honom och frågade vad f*n han höll på med, näe han hade till svar att han bara ville gå med henne?! J*vla idiot rent ut sagt. var väl tur i oturen att han inte ville henne något illa och att han var mycket yngre, vill inte ens tänka på vad som egentligen hade kunnat hända! Kul att inte ens kunna gå till jobbet utan att bli påhoppad?! Ja nu får hon då inte gå ensam nå mer, de ska då jag se till =)

Näe nu ska jag lägga min ängel som är super trött efter en heldag på stranden, god natt allihopa!


Sola & bada?!



Molnigt ute men det verkar som om det håller på att spricka upp, hoppas. Inte så kul att sitta inne direkt, finns ju mer saker att göra då det är finväder. Blir nog svartvik idag iaf. Kanon ställe enligt mig. Gillar inte alls smitingen, huvva! Men sen är det ju ingen som tvingar mig att åka dit heller så :P men men.. Annars så är vi hemma igen. Såå skönt att sova i min egen säng. Skruttan sover fortfarande, ska åka snart men vill verkligen inte väcka henne! Så vi får vänta.

Skruttan fick jätte fina kläder från Stockholm igår =) Från NK, mormor & morfar hade slagit till på stort hehe nädå skämt och sido, det var jätte fina kläder iaf. Längtar tills hon kan börja använda dom. Dom hade varit in på butiker där på NK där ett par jeans till en nyfödd kostade 700kr!??!!? VEM?? har råd att köpa sådana till sin nyfödda då dom kan max ha dom i en månad eller två. Helt sjukt enligt mig.

Näe skriver mer senare.. hejpa!

Jag har blivit utmanad





Regler:
Svara på alla frågor. Skicka vidare utmaningen till sex andra bloggare. När du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig.


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag.
Hmm, ja det första skulle väl vara att gå ut och gå en långpromenad med skruttan och vovven. De andra är att gå till min moster och låna hennes gamla barnvagn för att se om lillan sover bättre i den, tredje är nog att städa iordning här innan mor och far kommer hem från el stockholmo, ska även hinna med att beställa lite kläder till oss från h&m då jag för en gångs skulle hittade en massa fint till hela familjen och den femte och sista är väl att invänta mamma och pappa och se vad de har köpt för spännande till skruttan =)

Vad gjorde du för tio år sedan?
Haha ja det var en bra fråga, hm ja då var jag 12 år iaf. Gick väl i skolan och umgicks med Frida, Anne-Li och Sara skulle jag tro.


Ställen du bott på?
Har bott mestadels av mitt liv här i Härnösand med en liten kort prova på vistelse i S-vall, där jag inte alls trivdes. Men min första egna lägenhet är den jag bor i nu faktiskt. Och där kommer ja bo ett bra tag till.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
För det första skulle jag hitta en super fin tomt nere vid vattnet någonstans här i Härnösand, sen bygga drömvillan åt våran lilla familj. Och en tredje grej vore nog att ställa till med ett jätte pampigt bröllop skulle jag tro =) En resa vore ju inte helt fel det heller. Och sist men inte minst skulle jag skänka en rejäl slant till mina nära och kära!

Utmaningen går nu vidare till:

Sara Kullh

Emma Andersson

Linda Fernlund

Sara Boström

Varmt!



Har varit dålig uppdaterng de senaste dagarna.. men som sagt så finns det roligare saker att göra än att sitta vid dumburken!

Bor just nu hemma hos mamma och pappa, är hundvakt. Skönt att få bo i hus för ett par dagar, kunna var ute osv. Visst kan vi gå ut och vara på gården annars hemma men det är som inte samma sak. Och anledningen till att vi är hundvakt är att mamma och pappa är i våran huvudstad och har en liten mini semester. Vill också åka och shoppa =) Men det kommer så småningom det med. Måste bara försöka gå ner några kilon först.

Annars har det väl inte hänt sådär jätte mycket de senaste dagarna, umgåtts mest med syrran.

Idag vet jag inte alls vad det blir, ska börja med en långprommis iaf med vovven. Om skruttan behagar vakna snart vill säga. Har fått låna en bärsele av "svärmor", gud vad hon älskar det. Hon är ju inget stort fan av att ligga i vagnen då hon är vaken, hon vill helst se och vara med. Och då är ju bärselen perfekt, häromkvällen gick vi runt sparrudden och JImmy bar henne i den, hon var helt extas skrattade och snacka hela vägen. Kul kul =)

Sen ska vi gå och hälsa på Sara, Oscar och Jonna i nya huset med. Dom börjar flytta in idag. Dom har gjort det super fint. Längtar tills vi också kan kalla oss Husägare. Det kommer det med...

Näe det här går inte, ska försöka göra något vettigt istället.

So long. .

Gårdagen.



Mamma och pappa kom och hämtade skruttan vid 4-tiden, shit vad jobbigt det var. Nästan så man fällde en tår. Men det gick, gjorde oss iordning och vid halv  6 kom sällskapet och vi beställde mat, gott gott. Satt och surrade och smutta på nå cider tills halv 10, då vart det bråttom, Brolle spelade ju kl 10 :P  Vi sprang ner, haha vilken syn. Och efter halva vägen rigner Alex och säger att det är hel lugnt för han börjar inte spela förrän kl 11. Skööönt tänkte vi och tog det lilla lugna,tog en pause på donken för att sedan gå  vidare och då vi står där så hör vi ju hur han spelar för fullt. Haha ja så kan det gå, efter många om och men var vi inne iaf, hann väl iaf höra 3 låtar. Alltid något :) Sen var det ju EMD, haha små tjejerna var som galna. Vi stod där vi med men insåg efter ett tag att vi inte kunde någon låt?! Eller ja 2st men vi bestämde oss för att mingla lite istället. Så gick runt en sväng, kände inte en jäkel kände det som. Men kul att se lite folk iaf. Om sanningen ska fram så kunde vi lika gärna ha varit hemma med skruttan, men men nu är det gjort. Saknade henne som en tok iaf, såå tomt att inte ha henne hemma.

De kom nyss tillbaka med skruttan, sötnosen mammas! Det hade gått hur bra som helst, sovit hela natten lång :) skönt skönt! Härligt att ha henne hemma igen.

Nu ska vi snart åka och äta lunch med syster och Anton är det tänkt, om den lilla damen behagar att vakna någon gång!!

Sen blir det till att brumma vidare ut till Gussjö för att fira Jimmys farbror Eddie som fyllt 40. Blir nog trevligt. Och kvällen ska spenderas med de bästa. Helt okej dag :)



Första inlägget!



Och det får vi tacka Sara för :) Tusen tack för den fina designen! Super nöjd, så nu kan jag äntligen börja skriva om vad som just händer i mitt liv.

Fredag idag, vaknade väl vi sådär halv 10. Hur härligt som helst att få sova så länge. Och att få vakna upp med det dyrbaraste jag har är inte alls så dumt det heller. Idag har jag och Oliwia tillbringat tiden med att städa, det behövdes verkligen. Ska ju få främmande ikväll så det är klart man vill ha skinande rent.
Oliwia ska sova borta för första gången inatt, har en klump i magen. Men jag VET att det kommer gå hur bra som helst för hon är i tryggt förvar hemma hos mamma och pappa (mormor & morfar). Men lite fjantig måste man ju få vara första gången iaf :)
Våra närmaste kommer hit vid 6 tiden, ska äta middag tillsammans sen blir det en sväng på stadsfesten och träffa lite folk. Ska bli skoj att komma ut lite. Var ju som sagt ett tag sedan. Och visst hade jag kunnat ta med Oliwia om det vore så men jag vet från tidigare år att det kommer vara mycket fylla och jag tycker inte fylla och barn hör ihop. Så är det bara. Hon ahr det tusen ggr bättre hemma med mormor och morfar som kommer gå runt och gulla med henne hela långa kvällen :)

Min sambo slutade precis och borde vara hemma om sisådär en halvtimma. Skönt att dom får sluta tidigare på fredagar, mys!

Ska försöka hinna ner på stan och införskaffa mig en ny BH med, vilket inte är det lättaste så önska mig lycka till!!

Soo long

RSS 2.0