Söndag.

Har haft en helt okej söndag. Myst på med familjen hela dagen + go middag hos farmor inte alls dåligt.
Nu sover äntligen båda barnen, Oliwia somnade på en gång men Agnes ville inte alls sova vid 8 då hon alltid somnat förut,vette tusan var det är men det är bara att tjura på, hon får inte komma upp ur sängen iaf så hon ligger där och snackar och har sig men nu så sover hon sött hon med. Hon vänder sig hela tiden nu, går inte att lämna henne 1 sekund! Det ska man väl inte heller men ja ni vet vad jag menar.
Förresten vägde mig hos farmor idag, kändes nästan lite för bra för att vara sant. Måste nog tjuv låna vågen på mvc imorgon och se om det verkligen stämmer, isåfall går det verkligen åt rätt håll!!

Tror jag hoppar över pilates imorgon, jätte trist men blir super stressigt och jag blir inte en trevlig människa att umgås med om jag är stressad. Så får bli nästa gång istället.  Längar iaf till blingo visningen!!!

Har precis gjort klar alla dopinbjudningar, blev inte alls lika många denna gång. Fattar inte hur jag orkade hålla på sist, helt sjukt egentligen. Blir bara de närmaste denna gång och det känns jätte skönt. Agnes kommer få ett minst lika bra dop som Oliwia iaf. Men det blir inte 10 sorters kakor denna gång, så ni vet ;)

Så nu är jag grymt trött så sängen känns verkligen lockande just nu!!
God natt

//Mig

2010.01.31

Hade en mysig mamma/barn kväll ute i Sjö igår. Barnen lekte på som vanligt. Fullt ös med andra ord, socker chock efter allt gotta dom tröck i sig. Eller ja skruvar/popcorn/chips. Trevlig kväll. Jag köpte nötter, himla gott faktiskt!!

Söndag idag, ska snart iväg och äta lunch med syster och Anton, ska synda lite idag tänkte jag! Sen blir det middag hos farmor (min farmor). Blir trevligt det med :)
Försöker även få tag på Marica men det verkar ju vara omöjligt. Du kan ju ringa mig om du läser detta :) :)

Måndag imorgon, ny vecka igen och den börjar med Öppna skulle jag tro. Jätte bra att det finns ett ställe att gå till då inte Oliwia går på dagis. Sen blir det pilates (om jag hittar barnvakt såklart) och som avslutning på kvällen blir det blingo party ute hos Lisa. Ser verkligen fram emot det, kläderna ser verkligen underara ut!! Jätte fin kollektion denna gång. Sånågot måste man ju beställa ;)

Nu blir det en dusch innan vi ska iväg, tjejerna badar redan för fullt. Oliwia tycker det är super skoj när Agnes också är med, mina troll ungar. Måste ta och lägga in lite nya bilder här sen.


// Mig

2010.01.29

Fredag igen, helt sjukt vad veckorna går.
Har varit på begravning idag för Jimmys farmor. Var jätte fint, men självklart jobbigt. Hoppas det dröjer läääänge tills nästa gång. Jag tycker personligen att det är lite jobbigt att vara i en kyrka/kapell överhuvudtaget. Känslorna bubblar som över. Man tänker på saker som hänt, tidigare begravningar osv. Morfars begravning var grymt jobbig. Men samtidigt himla fin. Konstigt det där, men så är det. Hoppas du har det bra nu Eva vart du nu än är <3

Skruttorna har varit med mormor medans vi varit borta och det hade gått jätte bra. Dom hade lekt massor, mamma somnar nog ovaggat ikväll ;) Man märker nu mer och mer vad Agnes blir glad över att se Oliwia, värmer verkligen i mamma hjärtat. Mammas små troll, världens finaste små tjejer!!!!

Skönt med helg iaf, imorgon vet jag inte alls vad det blir. Jimmy skulle ut med laget imorgon men verkar nu som om han blivit sjuk igen :S Inte kul men inte så mycket att göra åt.
Skulle fara upp och hälsa på Maria och lilla Nova nu ikväll men har en liten tjej som vägrar sova. Och jimmy kämpar på med Oliwia inne på hennes rum, hon verkar inte heller vilja sova. Även fast hon inte sovit nånting idag. Sover väl förhoppningsvis länge imorgon iaf :) Lite bortskämd då det gäller det där, fick sova till 10 imorse :) :) Ändå känner  jag mig himla trött nu!!

Sitter och tittar på Let´s dance, himla duktiga dom är. Sen har jag höga förväntningar på den nya svenska serien som börjar efteråt :) Hoppas den är lika bra som den verkar.

Och förresten har ni sett hur fint jag fått det här i bloggen??? =) =) Sara har hjälpt mig, blev super nöjd. Tack igen!!!


//Mig

2010.01.28


Var och tränade igår, power ball. Himla skoj faktiskt. Och det tar på de rätta ställena :) Äntligen har jag hittat något jag gillar.

Idag har Marica och c/o varit här. Barnen har varit lite vrånga, jävlats med varandra en hel del. Det brukar aldrig vara så annars men man kan ju inte alltid vara på topp! Åt iaf en god lunch och Dennis hade bakat jätte goda snoddas :) Oliwia älskar choklad så hon blev super nöjd över fikat. Och ni ska se hur köket ser ut nu haha hos Malin Kullh är det alltid kalas :)

Oliwia ligger ute i vagnen och sover och Agnes "springer" runt i gå vagnen. Hon älskar den! Nu kan hon ju vara med på ett helt annat sätt :) Ska väl snart börja med någon middag med. Men först måste jag nog ta och köra ett varv med dammsrugaren.

Ikväll då? Jimmy ska på träning och jag ska vara hemma och mysa med mina små troll.

Imorgon ska vi på begravning, känns mindre kul. Var ett tag sen jag var på en nu. Men det ska nog gå bra. Barnen ska få vara med mormor medans vi är borta.

Nä nu blir det till att städa lite :)

// mig

2010.01.26

Tisdag idag, vart tar veckorna vägen?

Tog en promenad bort på öppna igår, barnen lekte på som vanligt och Oliwia fick prova på att måla med målarfärg! Det var verkligen en hit, måste nog ta och köpa det tills hon fyller år. Kladda och grejja var skoj, hon fick även tag på glittret, haha teckningen blev jätte fin :) Längtar tills hon blir lite större så vi kan börja pyssla och grejja. Var på panduro häromdagen, finns ju verkligen hur mycke kul som helst. Mamma vart helt faschinerad (stavning?). Så det är bara att köpa på sig en massa grejjer mormor :)

Fick sovmorgon imorse, Oliwia kom in till mig vid 8 och ville lägga sig med mig och gosa. Hon somnade om med en gång och jag likaså :) Sen vaknar vi vid 9 av att det är en jätte glad tjej som ligger och tok snackar och skrattar i spjälsängen. Mammas små älsklingar, ni är såååå underbara!! Det bästa som finns!!!!

Snart kommer nog Marica, Dennis och Dante hit och ska leka med oss lite. Oliwia följde med farmor och besikta våran bil. Går den inte igenom nu blir jag GALEN!!! Men hon ska nog vara hemma lagomt till att kompisarna hennes kommer!!

Träningsverk sen igår med, hur är det med dig Marica??

(///Mig

2010.01.25


Allts¨förs'kringskassan, blir galen på dom, kollade idag på min utbetalning. Tar ut 5 hela dagar i veckan, och har alltid gjort det. Står på utbetalningen att jag ska ha betalt fr 9 dagar, vadå 9??? Ska ju vara minst 20 mellan stopp datumen. Ringer, får till svar "oj, dom har glömt en del av din utbet." vadå oj?? Hur fasen kan man bara glömma en sådan sak?? Ja hon fick då betala ut mina pengar direkt, annars j*vlar!

Aja nog om det, idag är det måndag = öppna försklan. Blir en promenad idag eftersom Jimmy har bilen. Men jag klagar inte, himla härligt väder ute + trevligt sällskap :)
Sen ikväll är det pilates som står på schemat, ser jag fram emot. Världens bästa morfar ska vara barnvakt tills jimmy kommer hem, himla tur jag har min familj som ställer upp till tusen :) Nä nu ska jag packa iordning vagn och allt så vi är klar då Marica & c/o kommer.

På återseende!!

2010.01.21

Dagen kunde ju ha börjat bättre. Vaknat flera ggr inatt av att jag mått lite små illa men inte tänkt nå mer på det utan somnat om. Oliwia kommer in och lägger sig med mig vid halv 5 tiden, himla skönt att hon ville sova lite till. Trygg hansa snubben ringer och väcker oss vid 9. Sen efter bara någon minut så bara vrider det om i magen och jag får springa på toaletten bokstavligt talat. Oliwia tycker inte alls att det är speciellt kul och blir helt hysterisk för att mamma spyr. Inte det lättaste att försöka lugna henne samtidigt som man ska kräkas men det gick.
Ringer runt efter barnvakter för inser ju att ska det fortsätta såhär hela dagen kommer jag ju inte kunna ta hand om barnen samtidigt, det är ju helt omöjligt. Svärmor och syrran var här snabbt och tog hand om varsinn skrutt. Så himla tacksam för det. Guld värt att få gå och lägga sig igen.
men frågan är ju om det var kyckligen som syrran och jag delade på igår som var dålig eller om det var vanlgi hedelig magsjuka? För har inte spytt nå mer sen dess. Tack och lov!
För syrrans mage hade inte heller mått speciellt bra igår kväll. Aja nånting var det iaf. Mår betydligt bättre nu iaf.
Sitter och pimplar i mig proviva för fullt. Vill må bra imorgon så jag kan vara med mina älsklingar!!!

Nu ska dom små gå och sova och jag likaså, eller iaf gå och lägga mig och gosa ner mig i sängen!!!

///Malin

Ps. Vad vore jag utan min familj? :) Ds

2010.01.20


Natten blev väldigt lyckad, himla skönt. Vi la barnen lite senare igår eftersom de sov så sent på eftermiddagen. Så vid halv 9 var dom i säng. Fick välling/ersättning och somnade på en gång båda två. Underbart! Så skönt att Agnes sover i egen säng med. Det gjorde ju inte Oliwia då hon var såhär liten. Så det är stora framsteg. Sen så vaknade jag vid 5 såklart då Jimmys kl ringde. Gav Agnes mat sen somnade hon om till 8. Mammas lill hjärta som har fått jätte jobbig hosta. Och Oliwia fick jag väcka vid 9. Händer inte allt för ofta om man säger så. Hann tom göra mig iordning i lugn och ro innan hon vaknade.

Sen bar det iväg ner på stan, kallare ute än jag trodde. Skulle gärna ha bytt plats med barnen i vagnarna. Ser så mysigt ut. Hittade såklart inte det jag skulle ha, vill ha helst vanliga mjukisbyxor till stor skruttan men men.. får väl ta oss en sväng ner till birsta istället :) 

Nu ligger båda barnen ute och sover, sövande att åka buss.

Ska snart börja med någon mat innan vi ska iväg och träna, Power ball blir det idag. Så svärmor ska komma hit och passa tjejerna medans jag är borta eftersom Jimmy inte är hemma förrän vid 6. Ska bli härligt at träna liter igen iaf. Kul att jag äntlgien hittat något som jag gillar.

Sen ikväll blir det till att städa och tvätta tror jag, ser ut som fasen här alltså. För att inte tala om tjejernas lekrum. Fast där känns det rätt meningslöst att städa men man måste ju ibland iaf.

//Mig

2010.01.19

Idag blir lillgumman 5 månader, stora tjejen! Vart tar tiden vägen? Helt sjukt vad fort det går. Om det nu är möjligt så rusar tiden förbi ännu fortare med Agnes. Lite ångest får man ju. Men alla åldrar har ju sin charm som tur är :) Är så otroligt lycklig som fått mina små troll. Dom är mitt allt, mitt liv!
Agnes blev dålig igår kväll efter sprutan, mindre kul. Fick hög feber osv.  Men efter lite alvedon och mys med mamma så kunde hon tillslut somna vid 2 tiden inatt. Det är seeent, då var jag dyng trött men vad ska man göra. Fick ju sovmorgon imorse iaf.

Sen kom Marica, Dennis och Dante hit och lekte med oss. Fikade och lekte som tok som vanligt. Himla kul att dom kommer så bra överens. Visst blir det tjaffs ibland men för det mesta går det riktigt bra :) Och imorgon blir det en tripp ner på stan. Oliwia skulle behöva lite mys byxor. Dåligt med det.

Jimmy och Oliwia är iväg och handlar och lämnar bilen IGEN. Hyffsat less på bilsatan nu!!!!! Men efter imorgon ska det väl vara okej igen hoppas jag.

Så nu ska jag och Agnes ta oss en dusch och sedan blir det pyamas och mys med familjen i soffan innan skruttorna ska sova. Tror det blir en tidig kväll ikväll för mig med.



///Mig

2010.01.18


Mina små skruttor är såå duktiga. Kör stenhårt med dom nu att dom ska gå och lägga sig båda två kl 20. För Oliwia kan inte slappna av och sova om hon inte vet vart Agnes är och vad hon gör osv. Så nu gör vi iordning dom samtidigt och visar Oliwia att Agnes också får välling precis som henne och att hon ska lägga sig i sin säng och ska sova hon med. Och det har funkar hur bra som helst hittills. Agnes sov från 20 igår till 8 imorse med en matning och någon nappinstoppning men det är helt okej för mig. Hon är ju trots allt bara 5 månader. Och Oliwia sov hela natten utan att vakna en enda gång, visst att hon vaknade 5 imorse men då låg vi kvar i sängen och somnade om och vaknade igen vid 8. Så om det fortsätter såhär så är jag mer än nöjd :).
Nu fortsätter vi med det här och häller tummarna att det går lika bra i fortsättnignen.
Sen måste vi även ta tag i att Oliwia inte vill äta någon lunch, kan ju inte tvinga henne. Det ger nog med sig det med tillslut. Hon har ju iaf börjat äta frukost nu då hon inte äter någon välling på natten längre.

Var och mätte och vägde lillskruttan imorse med, 6865g och 65cm lång. Ligger på en jämn kurva. Skönt skönt. Hon fick även ta spruta idag, Oliwia var jätte fachinerad (hur sjutton stavas det?). Och det gick jätte bra, hon grinade lite grann men så fort jag tog upp henne så sken hon som en sol igen :) Glá skiten mammas.
Sen blev det öppna för hela slanten. Oliwia gillar verkligen att vara där. Bra att hon får leka utav sig lite.
Åt även lunch nere i cafeterian på sjukhuset, jätte god mat men ett stort minus i att dom serverade gammal mjölk. Och till svar fick vi att den iaf inte luktade illa så det var nog inge fel på den. Visst men jag vill inte att mitt barn ska behöva dricka mjölk med klumpar i. Dåligt tycker ja! Sånt ska man ha koll på tycker iaf jag.

Båda barnen somnade så fort vi satte oss i bilen. Jobbigt att vara igång hela dagen. Himla skoj nu då Agnes är med mer. Dröjer inte länge innan hon kryper omkring här med. Shit, tiden går alldeles för fort!

Sen vid halv 5 kom svärmor för att passa barnen medan vi var på pilates, jätte gulligt av henne. Men när vi väl var på väg ringer Marica och säger att det är fullt så det ör bara att pallra sig hemöver igen. Trist när man äntligen tagit sig iväg men men...

Fick träffa världens sötaste lilla Nova istället, så himla söt :) Kan inte första att mina har varit så små. Felix var jätte stolt över sin lillasyster och det ska han vara, jätte fin var hon.

Nä nu börjar snart paradise, måste ta och väcka jimmy med som sover inne hos Oliwia ;)


//Mig

2010.01.17

Nu är HON äntligen här, lilla Nova. Och kom med raket fart gjorde hon :) Bra det så slapp mamma ha en massa ont.
Ska bli så underbart att få snusa bebis igen, visst har vi en liten hemma vi med men hon är ju "stora" tjejen nu. Men mammas lillbebis iaf. Så om vi har tur får vi träffa underverket imorgon :)

Var meningen att Jimmys pappa med familj skulle komma och fira mig idag men eftersom att små tjejerna inte var nå pigg så får det bli en annan dag istället. Och Maria och Chrille hade en helt okej anledning att inte komma med :) Men Sara, Oscar & Jonna kom och fikade lite med oss iaf. Trevligt med sällap.
Sen blev det middag hos mamma och pappa som vanligt på söndagar. Blev "Doris" idag, gott gott!!

Nu sitter vi och kikar på Johan Falk - Vapen bröder. Han är inte dum den där Wagner ;)

Gårdagen då? Hade en jätte trevlig kväll :)
Fick dock gå hem, mindre kul. Kallt och jävligt men hem kom ja till slut.

Imorgon ska vi på 5 månaders koll med lillskruttan, ska bli kul att se hur mycket hon väger nu. Liiite jobbigt dock att vi har tid kl 10. Men det är bara att ställa klockan och pallra sig bort.

Näe nu ska jag ta och kolla på filmen men på återseende!

2010.01.16


Lördag idag, veckorna går verkligen tokfort. Hade som sagt en underbar födelsedag igår. Tack igen alla som kom och firade den med mig :)

Fick sovmorgon till 10 idag, eller ja barnen somnade inte förrän kl 1- halv 2. Vette tusan vad det är med dom. Oliwia ligger bara och surrar och gör pappa sin galen och agnes hon somnar och vaknar typ var 5:e minut och är jätte ledsen. Funderar på om det kan vara så att hon har börjat drömma eller om det är tänder på g. Men det går väl över till det normala snart hoppas jag. Oliwia kom och sov en stund med mig imorse iaf, himla mysigt :) Händer inte allt för ofta nu för tiden eftersom hon bara vill sova i sin säng men det är ju toppen. Så ska absolut inte klaga.

Barnen och Jimmy har precis åkt till svärmor och Pelle för att äta middag, sen ska dom vara där och mysa ikväll då vi gamla mammor ska ut och göra stan osäker.. kommer bli en toppen kväll! Ska snart börja göra mig iordning. Hoppas bara inte M smittas ff, vill verkligen inte ha magsjuka !!

Vad ska man hitta på och äta till middag då tro???? Så trist att äta ensam men vad gör man. Idiotiskt att dricka på tom mage så det ska vi INTE prova på.

Återkommer imorgon! Ses vi ute ikväll?

En underbar dag!


Har verkligen haft en underbar dag!!! Fått massor av presenter, som jag är väldigt nöjda över. Dator, presentkort, kläder, pengar. Men datorn var nog bäst ;) Äntligen har jag en alldeles egen. Jimmy är bra avis :P Klart han ska få låna den, obland ;) hehe
Alltid trevligt att träffa släkten med, så mysiga hela högen. Nu sover Oliwia och troligtvis Jimmy med. Jag och Agnes sitter och kollar på let´s dance. Hon gillare skarpt! Sitter och snackar för fullt. Hoppas för övrigt på att hon sover bättre inatt, hon som aldrig vaknat och varit sådär ledsen förut. Inte alls kul när hon vaknar och är helt hysterisk precis varje gång jag lyckats somna om. Men det blir bättre, ska inte klaga finns dom som aldrig får sova! Och dom föräldrarna lider jag med, förstår inte hur ni pallar.

Morgon dagen bjuder på innebandy, ska bli skoj. Trist bara att inte Jimmy spelar men lite svårt då han varit/är sjuk och inte har tränat. Dock bra för mig som får hjälp att passa vilden ;)

Sen på söndag kommer några kompisar hit + Jimmys pappa med familj och fikar lite. Ska bli mysigt :)

Nu ska jag gosa ner mig ordentligt i soffan med lillskruttan och bara njuta av tystnaden!

/mig

Ps. Hoppas ni mår bättre gumman! Ds.

2010.01.15


Idag är det MIN dag :) Fyller 24, helt sjukt!! Börjar känna mig lite gammal haha .. men har hunnit med en hel del de senaste åren så ska inte klaga. Men det är ju dock inte samma känsla att fylla år längre. Visst jag älskar att få paket osv men det känns ju inge vidare speciellt. Kul är det iaf att träffa släkten lite och umgås och äta gott fika.

Var några snubbar här nyss och mtte om våra fönster. Dom var hyffsat less, nog mer less än vad vi är på att vänta. Gubben som var här och mätte har tydligen strulat till det ordentligt. Så alla (iaf nästan) leveranser är fel och dom kan bara sätta in vissa fönster. Han sa att annars så ställer dom bara ut pallen med 4:a fönster på morgonen och under dagen monterar in alla fönster sen är det klart! Men nu blir det massa extea jobb för dom. Skoj skoj! Så vi får glatt vänta ett tag till på våra fönster men man ska väl inte klaga egentligen då det är helt GRATIS :) Himla glad att vi får nya överhuvudtaget. Våra är inte direkt purunga så det är dags att byta och då blir det ju betydligt billigare då vi bara behöver kosta på köksfönstret själva :) Och det borde man ju kunna hitta till ett vettigt pris begagnat tycker jag. För skulle man beställa det nu så de satt in det skulle de gå på 15.000!!!!! Shit pomfritt!! Dyrt tyckte vi, visst det är tre glas fönster opch man får det insatt men tyckte det var lite saftigt iaf jag.

Och det blir tyvärr ingen utgång imorgon heller, min käre vän Marica ligger i magsjuka :( stackare! Hoppas det bli bättre snart iaf. Inte alls kul det där, själv så har jag aldrig haft det men det är då inte kul att spy och ha sig!

Det här med träningen då? Prövade på powerball i onsdags, shit vad jobbigt! Har ont överallt, så det tar verkligen. Himla kul var det med tycker ja. Så vi kör på nästa vecka med. Synd bara att dom stänger på badhuset sista maers, vart ska man ta vägen då???

nä nu ska vi hoppa in i duschen och klä oss så vi är klar då gästerna kommer =) =)

2010.01.12


Kan ju börja med att skira att pilates träningen var jätte kul! Och det tog vill jag lova, har ont överallt idag :) Det är ju så det ska vara. Så det ska vi fortsätta med. Har skrivit upp oss på ett till pass redan imorgon så det ser jag fram emot. Har du ringt Marica??

Ikväll kommer världens bästa pappa hit och ska hjälpa oss att lägga nytt golv i trappen och göra om lite nere i hallen så det blir helt färdigt. Och det känns toppen!! Äntligen blir det klart :) Som tack för hjälpen blir det tacos till middag, inte mycket men det är tanken som räknas.

Stor skruttan hade en jobbig natt inatt, vaknade flera ggr och skrek och grina och sa att hon hade ont. Himla svårt att förstå vart då hon inte kan prata än men jag tror det var halsen som spökade eftersom hon pekade mot den. Hoppas det blir bättre inatt. Lillan sov dock som en stock hela natten. Mammas hjärtan <3 vad vore jag utan er?! Fattar inte vad man gjorde av sin tid riktigt innan man hade barn. Älskar dom över allt annat och njuter av varje dag med dom. Har REDAN ångest över att dom ska börja på dagis i sep. men det är lååångt dit. Känns så iaf nu. kommer väl bara rassla till så är vi där. Men det beror ju förståss hur det är om jag får något jobb osv. Skulle kunna bli hemma fru och vara med dom jämt, LÄTT!!

Fyller ju som bekant år på fredag, och alla som vill får självklart komma och fira med oss. Och paket är absolut inte nödvändigt :) bra kul om ni kommer!

Nä nu ska jag ta tag i tvätten. Nyss städat hela huset med, undra vad all energi kommer ifårn? Lika bra att passa på medans den finns.

// Mig

2010-01-11


Har precis kommit hem frn öppna försklan, skönt att allt är tillbaka som vanligt igen tycker jag. Dock så tror jag inte Oliwia är hundra pigg, lekte inte alls som hon brukar och ville gärna ha tutten & snutten och sitta med mamma istället. Och ni som känner henne vet att det inte är likt henne. Men kul att träffa alla mammor + barn igen iaf :)

Ikväll ska jga och mamma iväg och pröva på pilates, vet inte egentligen var det går ut på men varför inte, man måste ju prova sig fram om man ska hitta någon träningsform som man skulle kunna tänka sig. Hoppas på att det är kul. Måste verkligen komma igång med träningen nu vad det än må vara. Promenaderna ska jag iaf sätta igång med igen nu då mina snälla kusiner hjälpt mig att fixa in lite bra låtar på min telefon så jag har något bra att lyssna på då jag går pensionärsrundan. Någon som vill göra miug sällskap så är det bara att hojta till :)

Helgen då? syrran fyllde år i fredags, fick en dator utav oss som jag hoppas hon blev glad över??? :) Kul att träffa släkten och fika lite. Lördagen blev rätt lugn men hade himla trevligt iaf :) Och v'rre blir det på lördag :) hahah ojojoj hur ska vi orka???

Näe nu ska jag gå och hjälpa karln med maten, korv i ugn och potatis blir dset idag, MUMMA! Och syrran lyckas alltid pricka in att äta hos oss då det är det, she looooves it ;)

Återkommer senare om hur dfet gick med träningen :) :)


2010-01-05



Haha syrran ber om ursäkt för att jag skrev fel dag ;) hel snurrig som vanligt!

Dagen har varit himla lugn och skän. Sovmorgon till 10, illa då vi totalt vänt på dygnet hela familjen. Men det går ju lika lätt att vända tillbaka bara man vill, eller? Sen blev det en sväng på stan. hittade en jätte fi tröja som jag vill ha i födelsedagspresent ;) Sen köpte vi även en födelsedaspresent till min syster som fyller år på FREDAG :)
Sen hem och mysa med mina älsklignar. Go middag blev det även idag, konstigt med alla dessa lediga dagar mitt i veckorna. Är bortskämd med att ha Jimmy hemma nu känner ja. Bara att passa på att njuta :)

Imorgon kommer pappa förhoppniongsvis hit och lägger det sista golvet som saknas i trappen. Vore kul att ha det gjort innan jag fyller år. Men vi får se hur pass pigg han är. Hoppas på det bästa!

Annars då? Hela familjen går runt och snorar som aldrig förr, jag som trodde att vi klarat oss men schi fick jag. Bara att gilla läget helt enkelt. Blir det inte värre än så är det inte så mycket att gnälla över egentligen. Dock är det ju aldrig kul då ens små är sjuka :( Hoppas på att det går över snabbt!!

Imorgon har jag iaf bjudit in oass på middag hos mamma och pappa. Himla skönt att slippa laga mat ;)

Nä nu har mina änglar badat/duschat färdigt så nu är det mys i soffan som gäller en stund innan barnen ska sova. Sen blir det film för min och Jimmys del. För det finns ju vekligen ingenting att titta på på tv:n. Bara skit om ni frågar mig!

Och om jag längtar till lördag? Att jag gör :) Du med Marica hoppas ja???? :): )

2010


Var ett bra tag sedan jag skrev nu, tänkte försöka ta tag i det här igen. Inte för någon annans skull än mig själv. Skönt att kunna skriva av sig lite då man känner för det. Inte för att jag tror att det är speciellt många som läser min blogg men iaf :)

Jul/Nyår har verkligen varit toppen. Julafton spenderades här hemma hos oss. Jätte mysigt. Mamma, pappa, syrran & farmor var med oss hela agen. barnen fick en hel del julklappar, mycket fina och bra grejjer. Helt sjukt egentligen. Undra hutr det kommer bli då dom fyller år? Även jag är helnöjd över mina klappar.

Nyår spenderades i dalen med Annelie c/o, Ellen c/o & Marica med familj. Mycket trevlig kväll :) tack igen!

Nu är det redan den 4 januari, vart tar veckorna vägen? Min stora tjej fyller snart 2 år!!! Det är helt sjukt. Och lillan är snart 5 månader. Önskar man kunde stoppa tiden ibland, men varje år har ju verkligen sin alldeles egna charm. Allt går för fort bara. Som Agnes har börjat ätit smakportioner och verkligen älskar det! Jätte kul eftersom oliwia inte alls tyckte att det var speciellt gott. Och Oliwia surrar på heladagarna och henne är det full fart på hela tiden men jag klagar inte jag älskar mina små :)

Och på lördag fyller "lilla syste" 22 år, herregud! Vi börjar bli gammla :P Och ännu nästa lördag är det min tur, 24 år för min del ojojoj! På lördag ska iaf syrran ha galuns med Mickis uppe på vårtan och jag är bjuden och ska gå ut för första gången på över ett år. Ser fram emot det. Och med mig tar jag Marica :) Ska bli riktigt skoj! Känns dock lite jobbigt att lämna bort barnen men vad sjutton det dör vi inte av. TRor det är himla bra för båda parter faktiskt! Iaf nångång ibland sådär.

Idag snöar det IGEN, me ninte mig emot. Jag gillar de :) Blir en sväng till birsta idag igen. Som vi ränner där, men vad göra, finn ju inget i den här stan så. Bra tidsfördriv :) Marica m. barn följer också med skoj skoj. Så det är väl bäst att man gör sig klar tills det är dagsd att bege sig iväg. Båda barnen sover SAMTIDIGT :)!! Så det gäller att passa på! 

RSS 2.0