Hemma igen.

Nu är vi hemma igen, tok mycket folk i birsta. Har folk inget annat att göra än att göra av med pengar? Tur att det är så pass stort som det är. Skruttan tycker inte att det är allt för roligt att sitta länge i vagnen helt still så det blev en snabbis inne på birsta city. Hittade ett par svarta byxor, jätte fina!! Tycker iaf jag. Så nu klarar jag mig ett bra tag på de kläder jag har, tur det eftersom vi har en hel del renovering framför oss.
Hittade även en jätte bra bilstol till vårat charmtroll, tyckte det var helkul att man kunde se ut, såå söt! Fast för bästa säkerhet och komfort skulle stolen sitta bak så där är den nu, känns lite konstigt då vi alltid haft henne fram men hon gillade det skarpt. Slippa sitta och glo på mamma/pappa hela tiden. Köpte även en såndär spegel så vi kan se henne från förar sätet, kanon! Kändes lite konstigt att sitta fram med Jimmy, var ett tag sen sist.
Tillsist blev det en sväng till baohaose haha hjärnsläpp vet inte hur det stavas aja där inhandlades det takfärg och lite smått och gott inför renoveringen i sovrummet. Betydligt mycket billigare med färg där än här hemma i stan, bara så ni vet.

Blir en lugn kväll ikväll. Har hyrt Arn nr2 som vi ska se, undra vem som somna först? Blir en mysig hema kväll i soffan med familjen, skönt. Var ett tag sen vi var bara vi nu... mysigt!

Imorgon är det innebandy som står på schemat, Jimmy har ju varit skadad i lite vöer en månad men imorn så äntligen. Inte lika kul att titta om inte han spelar. Kanske inte är så konstigt. Sen var det tydligen beställt middag hemma hos svärmor, inte dumt. Bortskämda är vad vi är!!!

Nä nu ska jag kika på The Hills innan vi startar igång filmen. Så på återseende.

Lördag.


Inte allt för längesen vi klev upp, min käre sambo ligger fortfarande kvar i sängen och tycker lite synd om sig själv hehe så är det. Men snart ska han upp och göra sig klar för det blir bista idag istället =) För Jimmy hade tydligen match imorgon och då hinns det ju inte alls med och prio ett just nu är en ny bilbarnstol till skruttan den andra är minst sagt alldeles för trång med alla dessa ytterkläder! Så vi brummar väl inom kort neröver hoppas jag. .. och JAG kör =)

Jätte trevlig kväll igår, hela familjen var här. Såg let´s dance & hjälp. Sjukt konstig serie det där (hjälp) eller så är det jag som har fruktansvärt dålig humor?

Drömt skumma drömmar iatt igen, vad betyder dom egentligen. Skulle vara kul att veta faktiskt. Även att dom återkommer titt som tätt.

Skruttan är verkligen överallt och ingenstans, har börjat resa sig mot bordet och soffan osv men är lite för feg än sålänge att ta några steg framåt. Det kommer inom kort det med skulle jag tro. Allt går på tok för fort. Om ganska precis 2 månader fyller hon 1 år, vart tog min lilla bebis vägen? Fast det är ju så att alla åldrar har sin charm. Fast vår lilla skrutt verkar ha ett himla humör, haha undra vem det kommer ifrån? =P

Liet frukost på det här så, återkommer senare om hur det gick för oss i birsta egentligen.
På återseende

Fyndat!


Idag har jag varit på färghuset och fyndat nya tapeter till vårt blivande sovrum. 60kr rullen, det ni =) Inte varje dag man kommer undan så billigt. Kommer bli jätte fint när det är klart. Nöjd nöjd. Gubbarna är här och håller på med värmepumpen, blir tydligen inte klar idag som dom trott, typiskt men vad göra. Hade ju hoppats på att kunna börja med renoveringen i sovrummet i helgen men mina planer gitt kepprätt åt h-vete! Aja kan ju trösta mig med att det bli bista på söndag iaf, då är det jag som ska hitta ett par snygga svarta jeans/byxor. .

Har inte hunnit med så mycket mer idag än så länge, fikat semla hos mamma och pappa, var inte alls dumt. Och ikväll kommer dom och Sara och Anton hit på middag, blir trevligt & gott för den delen =) Blir fläskfilé och potatisgratäng med ostbollar, haha smakar nog godare än vad det låter!!

Min sambo ska även ut och göra stan osäker ikväll, han kommer väl hem runt 9 som vanligt på tok för full och hjälplös...dom lär sig aldrig! Jag ser fram emot en helkväll framför tv:n jag..och äntligen får jag själv bestämma över dosan LYX!! Fast det är väl inget bra på tv som vanligt?!

Nu ska jag återgå till städningen, dom lämnade blöta fläckar efter sig överallt grrr.. stackars skruttan som ska krypa omkring och bli alldeles blöt om knäna. Ska passa på att fixa nu då hon sover.

Skriver mer ikväll, på återseende!

I´m back!

Äntligen har vi fått igång internet/telefon, bättre sent än aldrig eller hur var det nu? Aja nu är det iallafall igång. Nu måste vi bara koma igång med renoveringen i vårt blivande sovrum så vi slipper ha kombinerat data/sovrum. . mindre bra då man har småbarn. Nog om det. .

Skruttan växer så det knakar, är överallt och ingenstans. Mammas ögonsten. Gör framsteg hela tiden och kan säga mamma & pappa nu, så gulligt =)

Ska försöka vara lite mer flitig på att skriva här nu då jag har internet hemmavid.. skulle vilja ha en ny design bara. Kanske ska försöka flirta med sara igen?! Vi får se.. för mig är det rena grekiskan, fattar nada!!

Nu blir det sängen för min del för imorgon vid halv 8 kommer det några grabbar hit och ska installera värmepump, inte en dag försent. Kommer vara helt död.. vi sover vanligtvis den tiden men men skönt att få det fixat!

På återseende

RSS 2.0