Äntligen fredag!

Veckorna går verkligen fort, men inte mig emot.
Igår var vi iväg och såg filmen som jag längtat efter läänge, Sex and the city 2. Jag tyckte den var jätte bra :) Så blev inte alls besviken som många andra sagt att dom blivit på filmen. Och bio popcorn hur gott är inte det?

Fredag idag som sagt, blir en lugn hemma dag med mina underbara <3 Sen ikväll kommer våran andra "familj" och ska ha fredags mys med oss, kommer bli jätte trevligt som alltid.
Tänkte försöka hinna med att städa idag och baka klart inför Jimmys födelsedag men vi får se hur mycket barnen tillåter. Får gå på som en duracell kanin medans Agnes sover.
Hur är det med era 2-åringar? Sover dom på dagen och hur mycker isåfall? Om Oliwia sover på dagen, även om det bara är 10 min så somnar hon inte förrän tidigast 10 på kvällen :( vilket inte är speciellt kul. För den enda egentid man har är ju de få timmarna på kvällen och det behövs. Och då vi är hemma är det ju rätt så lätt att ha henne vaken med. Men om vi är ute och flänger i bilen/vagnen är det ju lätt att hon somnar.

Annars så ser jag fram emot en riktigt rolig morgondag, kommer börja dagen i birsta med mina favoriter (sara&marica). Sen hem för att svida om till party stassen och vidare till 40 års kalas på sockenvägen. Hoppas på fin väder men man ska väl inte hoppas allt för mycket. Men kul kommer vi ha vilket fall :) Barnen kommer vara ute i Gussjö med världens bästa farmor & Pelle. Dom kommer ha det toppen, Oliwia har fått varit och handlat nya såpbubblor och grejjer så hon längtar!!!

Nä nu ska jag försöka få någonting gjort här hemma!

Bakdag!

Tråkigt väder idag igen, fast något positivt förde det ju med sig iaf. Det kändes inte allt för hemskt att vara inne och baka. Sagt och gjort, har bakat bullar, chokladbollar & daim muffins. Hur smaskigt som helst! Fick även lite trevligt fika sällskap precis då det var färdigt. Alltid lika trevligt.
Syrran har varit här och hjälp mig idag, guld värt. Inte det lättaste att baka med två småbarn faktiskt. Iaf inte då dom är trötta, hungriga mm.. men nu är vi nästan färdiga bara kladdkake muffinsen kvar men det sparar jag till ikväll då barnen somnat. Blir bäst så ;)

Imorgon vet jag inte alls vad det blir mer än att vi ska på bio på kvällen, äntligen ska jag få se Sex & the city 2!! Som jag längtat!! Såg på vakna med the voice imorse och dom hade sett filmen ogår och sa att dern var kass men alla har vi olika smak och jag tror den kommer vara hur bra som helst. Trevligt sällskap får jag med mig också :) kan inte bli bättre.

Ser fram emot helgen, på lördag blir det först en heldag på birsta med världens bästa syster & Marica sen på kvällen blir det kalas då Tony fyller 40 :) Kommer bli hur kul som helst. Barnen ska vara ute i stugan med farmor och Pelle och kommer ha det toppen. Oliwia ville åka redan igår hon, sötnosen! Hon älskar verkligen att vara där ute och jag försåtr henne. Jätte mysigt ställe.

Ska försöka hinna med att olja in ute möbeln i helgen med så man kan sitta ute om det mot förmodan skulle bli stårlande sol på min älsklings födelsedag <3 Hoppas kan man ju alltid. 25 år blir han, inte illa. Men vad ska man hitta på att köpa? Någon som har nå förslag??
Tänkte försöka hitta något i birsta på lördag. Nånting ska vi väl lyckas med tycker jag.

Har stått i köket heeela dagen idag så har inte orkat gjort någon middag. Barnen har ju självlkart fått mat (resterfrån igår) men vi har inte ätit än. Inte ett dugg hungrig heller. Karln blev ju mindre glad men då han insåg att han skulle få bjuda på pizza blev han genast mycket gladare konstigt nog :P

Nä nu ska vi leka en stund innan barnen ska bada och sova, det syns på oss att vi har bakat idag om man säger så ;)

Sparrudden.

Var super mysigt nere på sparrudden igår, barnen lekte som aldrig förr. Perfekt plats att leka av sig på. Min stor skrutt gillade mest att plumsa runt i vattnet hon, får nog ta med mer ombyte idag eftersom vi ska dit igen.
Hoppas på att solen är framme hela tiden idag, var ju hur skönt som helst igår då den var framme.

Jimmy fick pröva sin födelsedags present från mamma och pappa igår, ett par grymt snygga chinos som han ska ha på bröllopet. Och dom satt perfekt ;) Så nu blir ju jag lite velig, ska kanske ha min beiga klänning jag med då eftersom hans byxor är beiga?! Hmm ja det är ju ingen panik än så länge. Mamma ska få se klänningarna på och avgöra saken. Jag och syrran funderar på att lyxa till det lite extra och gå och sminka oss innan med, skulle vara jätte kul att få känna sig lite extra fin. Vi får se vad plånboken säger!

Agnes står framför tv:n och dansar till barnprogrammen, mammas sötnos!

Fick sovmorgon imorse, mina små vaknade ju som bekant 5 igår morse. Inge vidare skoj men idag fick vi sova till halv 9 och det behövdes! Så nu är vi laddade för ännu en heldag ute!!!

Är bara 2 dagar kvar till premiären nu, längtar!!
Har förresten sett klart oth säsong 7 nu, som jag har gråtit! Helt sjukt bra serie. Men vilket slut sen? Det måste ju komma en säsong 8?!?! Någon som vet?!

Nu ska vi göra oss klar för dagens bravader!

Underbar söndag <3


Började dagen med en rejäl sovmorgon, Jimmy & Agnes kom ner och väckte oss kvart i 11. Det kallar jag sovmorgon! Fast dagen blev lite väl kort så var det helt klar värt det. Åt frukost och gjorde oss klara och åkte ut till häggdånger för att bla åka traktor och kolla på hundvalpar.
Både Oliwia och Agnes åkte traktor med moster och Anton, tror dock Agnes tyckte det var roligast :) Oliwia är lite fjantig av sig, älskar traktorer då dom är på avstånd men ljudet är ingen höjdare men Agnes däremot är helt orädd. Både på gott och ont.
Fick även kika på Alpackerna, himla söta. Catrin & Folke höll på att klippa dom då vi kom och måste nog säga att dom är finare med all ull på, men såklart jätte varmt för dom i sommar om dom inte får klippa sig.
For sen vidare till Sjö för att kolla på hundvalpar, närmare bestämt 17 st! Super söta var dom, Oliwia var grinig som sagt men Anges pussades med en hel hög, så sött! Hon blev verkligen helt till sig :) mammas små troll!
Oliwia vågade iaf mata hönsen, det tyckte hon var skoj! Himla mysigt ute på landet. Iaf på sommaren. Skulle vara underbart mysigt med ett hus ute på landet, nån gång i livet kanske!? Men som det är just nu så trivs ja jätte bra här i vårt lilla radhus!!

Imorgon hoppas vi på finväder, om väder gudarna tillåter så blir det mys på sparrudden imorgon. Så det är bara att hålla tummarna. Det ser lovande ut hittills iaf!

Annars inget planerat i veckan, måste nog börja baka lite till Jimmys 25-års dag. Tur att Oliwia gillar att baka, eller kanske det är det här med att få provsmaka hon gillar ;)!

Dom har blivit så stora små tjejerna mina, Oliwia är nu 2år och en tjej med stark vilja, precis som mamma! Men det är bra det, man ska veta vad man vill. Även fast det kan driva mig till vansinne ibland. Har även börjat prata lite mer nu, visst vi förstår henne helt och hållet men kanske inte dom som inte umgås med henne regelbundet, men det kommer. Ingen panik, när hon väl börjar prata på riktigt kommer hon tjata hål i huvet på oss gullungen där! Agnes är 9 månader och en riktig glaskit! Där vilar inga lessamheter inte, go och glad mot allt och alla. Oliwia är väldigt blyg(till en början) mot nya ansikten medans Agnes inte alls har några problem med det. Dom är väldigt olika faktiskt. Lilltjejen tog även 2 steg idag <3 lite väl tidigt enligt mig men lite stolt blir man allt! Känns som om det vore lugnast om hon kröp några månader till men det är nog nära nu, bara att gilla läget helt enkelt. Hon säger även mamma nu & nog är hon en liten mamma gris alltid. Eller ja det är dom nog båda två.
Och snart ska dom börja på dagis eller ja det är ju inte förrän i sep men börjar redan få lite ångest. Tror dock att dom båda kommer tycka då det är super kul. Öppna förskolan är ju bland de roligaste som finns. Så det kommer nog gå jätte bra :) Bara jag som är lite fjantig.

Nu ska jag kolla lite tv innan det är dags för sängen.
Återkommer nog imorgon.

RSS 2.0