Lördag.



Härligt att vakna då solen skiner ute, lättare att kliva upp då. Dock fick jag sova ut till 9 idag med så ska inte klaga. Oliwia ligger ff och sover hon, sjusovarn våran =) Idag är det kalas som står på schemat. Markus fyller ju snart 1år så nu ska skruttan på sitt första kalas och det blir ett x antal till i mars, men det är bara kul. Hon hade även fått post av din kärlek i morse så det blir kalas även i Sjö här framöver =) Måste även in på stan en sväng och hitta en present, inte det lättaste men nåt borde det ju finnas tycker ja.

Ikväll vet jag inte alls vad det blir, mina tjejor vill att jag ska gå ut med dom ikväll. Visst kan jag ut och skaka rumpa fast jag är nykter det är absolut inga problem har jag gjort många ggr förr men vi får se hur det blir som.

Imorn åker Jimmy på borta match i umeå, blir borta all day long! Jätte kul, eller inte. Det var den helgen det. Undra vad jag och skruttan ska hitta på imorn då? Någon som har något förslag?

Näe nu får skruttan ta och vakna så vi kan äta upp våran go frukost vi var och handla igår ;) På återseende!

Baby kväll på barnenshus.



Igår vid 1 tiden kom svärmor och hämtade upp oss, inte det roligaste vädret att åka till Birsta i men det gick bra, hon kör ju lugnt till skillnad från sin son! Var in på Bauhouse (vet ej hur det stavas) och köpte färg och spackel och allt tillbehör så nu i helgen ska vi börja med hallen, vill inte men det är ett måste ser rent ut sagt förj*vligt ut som det gör nu! Bara Jimmy gör underarbetet så är det ju bara det roliga kvar sen =) Sen blev det Birsta City för hela slanten shoppade lite till skruttan för ovanlighetens skull, eller inte. Men kunde inte låta bli var ju såå fint.
Sen vid 7 tiden kom Jimmy ner och gjorde oss sällskap för att gå på babykvällen på Barnens hus, alltså vart kom allt folk ifrån? Var hur lång kö som helst, men som tur var så gick det ju fort. Folk visste vad dom skulle ha. Vi blev en sulkyvagn rikare, jätte fin. Den kan skruttan ha nu i sommar =)

Idag har vi varit duktiga och stor städat hela huiset, behövdes verkligen. skönt nu då det är gjort =)

Nu ska jag gå och vila en stund med min dotter.

Onsdag.



Onsdag idag, varit hos mamma en sväng och hälsat på. Farmor kom även på besök, jätte längesen man träffade henne. Så det var trevligt. Mamma och pappas nya kök blir för övrigt hur snyggt som helst, inge avis alls!! Fast allt stök och bök är jag inte alls avis på, när jag ska byta kök ska jag åka iväg och någon ska göra det åt mid, sådeså. Drömma kan man ju =) Vi har nog med det vi ska göra iaf, mycket som ska hända innan skruttan ska fylla 1 år. Vill inte ens tänka på det.

Ikväll är det kalas ute i Ä-bro, Lisa har ju fyllt år. Ska bli kul att träffa alla igen + alla barn. Oliwia kommer gilla det skarpt. Åkte förresten pulka hoss mamma idag, hon var helt galen, tyckte det var hur kul som helst då mamma sprang med henne.

Och imorn blir det Birsta med svärmor, ringde nyss och fråga om vi hade lust att följa med och det tackar man ju inte nej till precis =) Var tydligen rea på Stadium, kanske kan fynda mig ett par nya täckbyxor så man slipper frysa häcken av sig då man ska vara ute med skruttan. Lite färg ska också inhandlas, som sagt har det vi gör här hemma en tid framöver.

Nä nu är det göra pannakaka som står på schemat, på återseende!

Dålig uppdatering.



Jag vet, men har haft fullt upp. Sen har det inte funnits någon ork heller för den delen. Tisdag idag vilket betyder Öppna förskolan. Oliwia tyckte det var roligt som vanligt. Roligast av allt är att kika på de äldre barnen =) mammas sötnos! Var även och kollade hennes utslag som hon har på magen, var ingen fara var nog av allt klor och att det är så torrt ute osv. Skönt att höra.

Mamma, pappa och syrran var här och åt middag idag. Makaronepudding blev det. Om man får säga det själv så blev det grymt gott faktiskt. Och eftersom att det inte fanns en makaron kvar då vi var färdig så tror ja de andra tyckte likadant =) Det som återstår av kvällen nu är att duscha vildingen för att sen krypa ner till sängs och sova. Grymt trött. Börjat få ont i ryggen med, mindre kul =( hoppas det går över snart!!

Näe nu ska tvätten hängas, för ovanlighetens skull sen så väntar duschen.

Måste ju även tillägga att Oliwia helt plötsligt tycker att gå vagnen är superkul, aldrig gillat den förut men nu springer hon runt här som en galning =) så duktig så! Var nog för att hon såg hur dukig Felix var idag.

Vad händer imorn då? Någon som vill hitta på något, hojta till =) (Marica=)

Lyckad kväll.



Gårdagen blev riktigt lyckad måste jag säga. Träffades kl 7 på Sam´s och åt allhopa, kul att träffa alla och sitta och surra lite =) Eller ja lät väl som en hel hönsgård skulle jag tro! Maten var väl okej men inte sådär jätte gott, men nu vet vi ju hur det är där iaf. Undrar vart det blir nästa månad tro? Någon som har något förslag på bra mat här i stan? Vid tio i tio började personalen gå hem så då kände vi oss lite tvingad att resa på oss vi med =) Så fort vi kom ut på gatan låste och släckte dom haha inte ofta man är med och stänger ett ställe. Men trevligt hade vi. Vissa av tjejerna var liet sugna på att gå ut, men blev väl inte någon större grej av det.

Vi gick vidare upp till Dalle där grabbarna var, fullt ös. Rätt kul att vara nykter ändå måste jag säga. Var väl där till halv 12 skulle jag tro sen körde jag hem tjejorna, sen kom vi (jag&Maria) på att vi skulle ner på krogen och dansa, sagt och gjort =) Hade en jätte kul kväll gumman, tack för det.

Mår knas idag, undra om syrran har smittat mig? Hoppas inte det..hoppas att det "bara" är gravid ilamående.. Ska iaf försöka ta oss upp och kolla på min sambo som tydligen hade match idag?! Vill ju ut till Sjö och umgås ju..men vågar inte åka någonstans där inte toaletten är nära =P

Nu ska jag och skruttan sova lite lunch! Hejja!

Äntligen helg!



Nu är det äntligen helg hemma hos oss, lite extra lyxigt eftersom Jimmy är ledig idag. Han ligger fortfarande och sover men vi ska snart se till att han är på benen. Oliwia håller för närvarande på att rensa min plånbok. Väldigt tyst och koncentrerad. fanns mycket roligt där i verkar det som. Måste börja ta lite bilder på skruttan och lägga ut så ni får se hur stor hon har blivit. Vi hade morgon vid 8 imorse, eller ja det var ju inte allt för längesen :P vet att jag inte ska klaga finns dom som får kliva upp kl 4!!

Verkar som att jag får med mig syrran och simma idag iaf, skoj med sällkap. Sen blir det bus med skruttan resten av besöket på badhuset blir mysigt. Sen så blir det väl även en lunch där skulle jag tro, åt en grymt god macka när vi var där sist med tjejerna och barnen. Kan jag varmt rekomendera! Sen är det väl bara hem och snygga till sig som gäller. Vet inte ens om jag har några kläder att sätta på mig men det ordnar sig nog. Ska bli kul att komma ut och äta en bit mat i goda vänners lag ikväll iaf.

Jimmy och Oliwia passar på att bli bortskämda hos farmor medans jag är borta, det är dom värda =)

Nu är det frukost som står på schemat här hemma sen ska vi nog börja packa iordning för badhuset skulle jag tro. Skriver kanske mer senare.


Simma



Idag var det grymt jobbigt att simma, fy sjutton. Men nu är det gjort iaf och det känns himla skönt. Blir även ett besök på badhuset imorgon med. Passa på då Jimmy är ledig, kan dom bada medans jag simmar =) Blir toppen det. Måste även hinna med ett Birsta besök i helgen, måste ju åka och titta på Silvan om dom har nå fynd där eftersom vi ska ta tag i det med renoveringen nu. Får nog bli på lördag det.
Imorn kväll är det middags på Sam´s, hoppas det är bra mat där =) Men det tror jag nog. Ska bli kul att träffa alla tjejorna igen.

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag, städat tvättstugan, behövligt men väldigt trist. Nu är det ju gjort iaf. Bra bra!

Nä nu ska vi ta coh leka lite tills skruttan ska gå och sova, dagarna går ju alldeles för fort hinner ju knappt med sig själv ju.


På återseende

Torsdag, igen!



Veckorna bara springer förbi, helt sjukt! Idag blir det en heldag hemma för våran del. Måste ta tag i städningen, skjutit upp det allt för länge nu. Men int så konstigt då det är såååå tråkigt!! Men det är ju sånt som måste göras.
Skönt att Jimmy är hemma nu på förmiddagen så skruttan kan vara med han lite, annars ska hon gärna hjälpa til hela tiden och då går ju allt tusen ggr segare.
Jimmy är även ledig imorn, skönt! Blir nog en till tur till badhuset då skulle jag tro. Jimmy och Oliwia kan ju bada medans jag simmar, skoj skoj.

Såg på arga snickaren igår, fattar inte hur folk pallar att bo så som dom gör. Inte ens en toa inne, duscha under ett träd ute. + att dom hade barn på det. Ja alla är vi olika. Men blev himla sugen p åatt ta tag i vårat blivande sovrum nu så nu jäklar! Skulle vilja ha Oliwias rum klart med tills hon  fyller år, får se hur det går.

Näe nu ska jag fortsätta här med underväningen, tråkigt men sant.


Badhuset!



Idag blev det någon timme på badhuset med de små. Oliwia älskade det, mammas sötunge!! Helt galen var hon, kastade sig hit och dit, inte ett dugg rädd. Sen är ju Dennis hur rolig som helst med tycker hon, roligt med äldre barn skulle jag tro. Då det är lite fart och rörelse =) Kul att ni ville följa med! Blev fika efteråt med, hur gott som helst =) Dit måste vi gå fler gånger. Sen fick mamma komma och hämta oss. Orkade verkligen inte gå hem, lat jag vet men vi gick ju dit iaf. Kallt så inni h-vete!!

Så nu är vi hemma igen, eller ja det har vi varit ett tag. Men snart är det läggdags för lillfia och en helkväll framför tv:n för min del. Inte ovanligt men ack så skönt! Har även köpt mig lite godis med, vart så sugen då jag var och handla. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl äta ett äpple eller något annat, brukar bli så.

Oliwia står upp själv nu också förresten, så duktig så =) men har inte tagit sig framåt änsålänge. Det kommer väl så småningom det med.

Nu ska vi fixa lite välling och lite sånt! På återseende!

Onsdag, hela långa dagen.


Fick sova länge idag med, såå skönt. Blir bortskämd men eftersom skruttan sover så lite på dagarna behöver hon väl det antar jag. Jag är inte den som klagar ;) haha! Nu sitter hon och lyssnar på musik med pappa inne i sovrummet, diggar järnet så söt!

Jag håller på halft som halft att ocka till badhuset jag, går lite segt men det är ju inte så mycket som ska med, viktigaste är ju att vi har badkläderna med oss. Kan bli lite roligt annars =) Ska bli kul att se hur länge de små orkar med, Oliwia har ju blivit betydligt mycket störe sen vi var där sist så. Och då älskade hon det. Trist bara att plasken är så tråkig som den är men men.. vi får leka desto mer istället.

Ikväll vet jag inte alls vad det blir, förslag?

Tisdag.



Började dagen med att vi skulle vara hurtiga och komma iväg relativt tidigt imorse och simma vid 10, sagt och gjort. När vi stegar in där så inser vi rätt snabbt att det knappt är någe folk där, och det var som vi trodde. Bassängerna öppnar inte för allmänheten förrän halv 12 så det var bara att bege sig hem igen, less blir man men vad göra! Fick åka tillbaka och simma lite senare, skönt att ha det gjort iaf. Sen for vi till mamma och blev bjudna på middag. Lyxigt värre har vi det!!

Nu är vi hemma igen iaf, Oliwia sitter och leker in i det sista innan läggdags. Trött jag med, skulle också behöva sova middag =)

Imorn blir det badhuset med alla kompisar, ska bli kul för barnen. Blir ju några stycken iaf. Himla kul att vi är några som är hemma samtidigt. Hade nog fått spunk annars =)

Näe nu ska vi packa iordning lite för imorn sen så är det sängen och tv:n för våran del.

God natt!

Kallt kallt!

Svin kallt ute, iaf enligt mig.

Dagen började på big boy i goda vänners lag. Vi gjorde det vi gör bäst =) Ser fram emot badhuset på onsdag med alla barnen, ska bli trevligt =)

Är hos svärmor nu, ska äta stuvade makaroner och korv, gott ska det bli. Himla längesen man åt det. Skönt att äta borta och få allt serverat! Har även hunnit med en sväng på stan så skruttan har fått några nya plagg till sin tomma garderob. Blir super fint!

Imorn då? Ska iaf iväg och simma med mamma och syrran vid 10 tiden, så att man har det gjort. Simmar ja på kvällen så stupar ja i säng helt död.

Näe nu står maten på bordet!

Tack sara för den fina designen =)=)

Alla hjärtans dag.



Gårdagen började med innebandy, skulle egentligen inte åka upp och kika men eftersom Jimmy blev så besviken så tänkte vi åka upp och kolla iaf. Sagt och gjort, pappa skjutsade upp oss. Kollade på matchen, Jimmy var grymt snabb in i duschen, händer väl aldrig annars och efter ett tag ringer min telefon. "Hej älskling, vad gör ni?" haha han har inte ens sett att vi var där. Så mycket ser han utan glasögon =) Aja han blev ju glad då han insåg att vi sett matchen iaf, även om han inte visste att vi var där. Det är typiskt min karl det, vimse i pannkakan.

Sen for vi hem och duscha och bytte om till finare kläder sen bar det av till Amenta. Där vi skulle fira Majsans 80års dag. Passande dag va? haha mamma tänkte sig inte riktigt för. Men men vi fick ju äta gott och så iaf tycker ändå inet att alla hjärtans dag är sådär specillt märkvärdigt. Gott som tusan var det iaf, alldeles lagom med mat med så man fick även plats med efterrätt =) Sen for vi vidare till mina kusiner och såg på Melodifestivalen, helt okej igår tycker jag. Oliwia stog och dansa hela tiden hon, mammas sötunge!! Shit hon blir snart 1år, kan verkligen inte fatta det. VART tar tiden egetnligen vägen??

Idag då? Började dagen med att blöda näsblod för första gången i mitt liv, vilket inte var det trevligaste uppvaknandet precis. Skulle få sova ut idag så jag väckte jimmy vid 8 då skruttan vakna, han kliver upp men ska promt byta blöja på henne i sängen innan dom går upp, okej låt gå tänkte jag. Och Oliwa hatar rent utsagt att byta blöja just nu, eller ja att ligga still iaf. SÅ hon får ett raseriutbrott och kastar sig baklänges och skallar mig rätt på näsan. ONT gjorde det, även för henne skulle jag tro, tårarna bara kom så jäkla ont gjorde det. Och Oliwia blev ju lika ledsen hon stackarn. Så vi fick trösta varandra medans Jimmy sparang och hämta papper, vilken morgon va? =) Sen har vi inte gjort så mycket mer idag, varit och handlat och hälsat på moster min. Händer inte allt för ofta måste vi ändra på så Oliwia känner igen dom. Och nu ska jag strax gå och fixa middagen, mamma tyckte det var våran tur att bjuda idag =) Taco rullar och kroketter blir det. Grymt gott!!!

Återkommer kanske senare!

Lista


 
Lista IGEN


Familj - Fästman Jimmy & dottern Oliwia
Inkomst år - pass
Musiksmak - Oj lyssnar på de mesta
Ser helst på tv - Unga mödrar och inrednings program
Äter helst - Kött och rotsaker!! MUMMA!
Tränar - SImmar gör vi så ofta vi kan
Väder idag - Jätte fint och soligt
Polisanmält någon - Nej
Sommar/Vinter - Både och
Senaste dröm - Inte något man kan skriva om här!
Messade dig senast - Josefin
Ringde dig senast  Jimmy
Kläder idag - svarta byxor, lila linne & svart tröja
Såg en kändis senast - var nog i stockholm
Första du gör på morgonen - ligger och gosar i sängen med min ögonsten
Åt senast - godis ;)
Msn:ade med senast - Marica =)
Hur många förhållanden - Hmm oj! pass
Piercad - Nope
Tidigare arbeten - Butiksbiträde på Vero Moda & lokalvårdare på LST
Kysste senast - Jimmy
Badat i år - näe
Väger - pass
Dricker på fest - Cider men saft funkar också bra ;)
Skostorlek - 39
Gymnasielinje - handel och administration inriktning handel
Sjunger i duschen - aldrig!
Senaste inköp - kläder till skruttan
Linser/Glasögon - trogen glasögonorm
Längtar till - Sommaren
Varit på rättegång - Jaa
Morgontrött - ibland :S
Gör just nu - Sitter här innan jag ska ta tag i städningen!

Release Me

Release Me med Agnes, grymt bra låt! Oliwia diggar den med, så söt då hon "dansar" mammas lilla skrutt. Som för övrigt inte alls är speciellt liten längre. Fick för mig att rensa hennes garderob igår, blev typ ingenting kvar, hon växer ju så det knakar! SÅ idag blev det en stads runda för att inhandla lite nya kläder, blev såå besviken hittade nästan ingenting. Men fick med oss lite fina kläder hem iaf, efter att ha letat igenom varenda hylla på H&M. Att man ska måsta åka någon annanstans för att handla, dom vill att man ska gynna stan men om det inte finns något att handla då? Syster Krull och Marica med barn gjorde oss sällskap =) Också åt vi lite med för omväxlings skull, det är det vi är bäst på haha Och syrran gjorde en stor insats på Big Boy men Dennis var inte alls lika impad av hennes insats haha

Har nyss  ätit grillad kyckling och potatis sallad, så grymt gott!! Sommar mat tycker vissa men blev super sugen på det så det blev det till middag idag =)


Imorgon är det redan fredag, veckorna går sjukt snabbt!! Men inte mig emot =) Någon som har lust att hitta på något imorn så hojta till!!

Nu ska jag hänga lite tvätt sen blir det sängen för min del, längtat efter den ett bra tag nu! God natt

Helt slut.

Kan ju börja med att säga tack för alla grattis önskningar =)

Är hos svärmor just nu, ätit go middag här. Har även hunnit med att simma en sväng. Helt slut nu, hur trött som helst. Lär nog bli en tidig kväll ikväll skulle jag tro. Förhoppningsvis är det något bra på tv:n som jag och Oliwia kan somna till.
Har även hunnit med ett besök ute hos Annelie idag, mycket trevligt! Måste vi göra om.

Nu ska ja se på unga mödrar återkommer imorn då ja har något vettigare att skriva!

Sorry!


Vet att det har blivit dålig uppdatering här det senaste dagarna. Men det har ju sina förklaringar... Har nämligen legat till sängs mest hela helgen och mått illa som jag vet inte vad, ja ni gissar rätt jag är gravid. Och med besked med känns det som haha! Men det är värt varenda grejj! Men såhär mådde jag då inte med Oliwia men ingen graviditet är ju den andra lik så. Där är min ursäkt, hoppas den blir godkänd Maria? =)

Idag då? Dagen började med frukost på Subway med mamma,syrran,Marica,Dennis och Dante. Alltid lika gott och trevligt. Mindre kul är väl att både Jimmy och skruttan är sjuk. Oliwia är snorig och febrig, Jimmy lika så.. alltså har jag två bebisar här hemma just nu + att jag inte mår toppen precis själv men det som inte dödar det härdar! Hoppas lite hit och dit nu känner jag, ja kom till saken.. var iaf i S-vall idag och gjorde ett tidigt ul för att se hur långt jag gått och mycket riktigt var jag i vecka 12+2 =) Så underbart att se den lilla där inne. Men den rä ju inte direkt stor nu precis haha men det kommer. Nu ska jag åka på affären åt mina sjuklingar dom har beställt blåbärssoppa! Sen blir det mys framför tv:n resten av kvällen.

På återseende!

Äntligen fredag.

Haha ja dagen börjar ju bra. Hade fått tid för att besikta bilen imorse (trodde jag iaf) så upp i ottan för att skjutsa bilen till Anton eftersom han är så snäll och skulle hjälpa mig. Jag vet att det inte är svårt men han erbjöd sig så jag tackade inte nej precis. Han ringer sedan efter ett tag och frågar om jag verkligen är säker på att det är idag, ja det är klar det är idag, 6 februari. Men det var ju bara det att vi var en månad för tidig. Pinsamt jag vet, tyckte faktiskt lite synd om Anton. Men stort tack för hjälpen iaf. Antar att jag får göra det själv nästa gång =P Vi hann iaf med fredags macka på mammas jobb, hur gott som helst. Och skruttan var runt och charmade alla tanterna på mammas område. Hon är finast!!

Nu är vi iaf hemma igen, Oliwia ligger ute och sover och jag har nyss dammsugat hela huset. För snart kommer Oliwias kompisar från föräldraträffen. Ska bli skoj =) Är inte så ofta man träffas privat och kan prata om allt möjligt. Och Oliwia tycker alltid att det är skoj när det kommer folk hit.

Ikväll är det bio som står på schemat, skruttan blir här hemma med mormor och morfar så hon får sova hemma i sin säng. Måste ju även boka plats, inte för att jag tror att det är speciellt överfullt men bättre att vara på den säkra sidan. Sen blir det middag hos Anton och syrran innan med. Ska bli trevligt =) Annars vet jag inte alls vad det blir i helgen, försöka göra så lite som möjligt antar jag. Skönt att ha Jimmy hemma iaf. Ses ju inte all för mycket på vardagarna eftersom han jobbar skift. Men det funkar.

Nä nu ska jag gå och fixa lite fika. Återkommer kanske senare.

Hopkins

Någon som såg det programmet igår? Vet inte om det är jag som är överkänslig med det var bland de jobbigaste jag någonsin sett iallafall. Man fick iaf följa en liten kille på 2år som hade kommit in med ett förstorat hjärta. Jätte söt liten kille, läkarna trodde inte detsåg ljust ut för honom men dom skulle väl göra en biopsi för att se vad som egetnligen var fel. Och precis då dom sövt ner honom blir han totalt livlös, och såklart filmar dom ju allt så man fick ju se. Ögonen var alldeles tomma och han blev jätte blek. Så fruktansvärt att se. Fick världens klump i magen och var genast tvungen att gå och titta till Oliwia. Tänk om något skulle hända henne? Visst man ska inte tänka så men det kom licksom över en. HUvva jag hoppas verkligen att vi aldrig kommer att behöva vara med om något liknande. Kan ju också tillägga att det gick bra för lillpojken och han fick ett nytt hjärta med iaf. Föräldrarna hade inte märkt nånting och tydligen hade han haft det där väldigt länge och helt plötsligt håller han på att dö!! Led verkligen med dom. En sak är säker att jag ska inte titta på sånt där.. ställer till med allt för mycket jobbiga tankar!
 
Äh nog om det, Oliwia ligger för närvarande ute och sover. Sitter och inväntar Marica m. barn just nu. Kul med trevligt sällskap =)

Redan torsdag.

Dagarna flyger verkligen förbi. Hinner inte med nånting känns det som. Men det är bara att gilla läget, så länge jag får vara hemma med min skrutt är jag mer än nöjd. Tänk om man fick vara hemma jämt! Skulle inte tveka en sekund.

Hände igår då? Blev en tur ut till Ä-bro för att göra det vi är bäst på och gott var det. Vi och alla karlar som var där och också skulle äta. Senare var det simning som stod på schemat, sagt och gjort, skönt var det och håller med syrran om att bastun efteråt var bäst =) haha! Nu ska vi bara göra detta regelbundet också men tillsammans så ska det nog gå! Trodde min kropp skulle vara obrukbar idag men känner inte av något änsålänge iaf men det kommer väl senare skulle jag tro.

Idag är det städa som står på schemat, får ju besök imorn så måste ju se fint ut här då. Inte för att jag har någon lust men skönt då det är gjort. Ska passa på att börja nu då skruttan sover.

På återseende

Kallt kallt.

Gillar inte kyla alls, max upp till 5 - sen räcker det. Men men det är bara att gilla läget antar jag.

Oliwia sov mycket bättre inatt/morse iaf =) Underbart! Vaknade först vid 7 sen ville hon ha välling sen sov vi till 10, bortskämd ja vet men ja gillar det! Händer annars idag då? Syrran ska komma hit efter jobbet men det är inte förrän efter 2. Marica vad ska vi hitta på???

Ska iaf ta och kasta in en tvätt nu, så man kanske kan minska ner tvättberget lite iaf. Sen är det en sen frukost som väntar för oss.

Ikväll blir det även premiär simning, blir härligt.

På återseende

Subway.

Kan verkligen rekomenderas, hur gott som helst och rimliga priser =) Sen blev det även en sväng på stan. Oliwia fick lite nya kläder av mormor, det tackar vi för.

Blev sedan öppna förskolan för hela slanten. Alltid kul att se hur glad Oliwia blir av att se alla barn. Och nu är hon verkligen överallt. Kryper runt i världens hastighet och ska resa sig upp så fort tillfälle finns. Inte konstigt att dom somnar medans man klär på dom när vi ska hem =) dom är bra söt de små liven.

Fick även kläderna från HM idag, allt passade. helt fantastiskt inte ofta det händer men helnöjd med inköpen. Jimmys kläder kommer inte förrän senare men eftersom han ändå bara skickat efter sommarkläder är det ju ingen fara.

Annars då? Skulle verkligen behövas städas här, men finns orken??? NEJ!!!!!!!!! Speciellt inte när våran lilla sötnos bestämde sig för att det var morgon kvart i 6 imorse. Vet en som kommer somna tidigt ikväll. Så skööönt. Eller vad säger du Marica?

Näe man kanske ska försöka få i sig någon mat, vore verklgien underbart om man slapp äta. Har ju inga ideér blir ju bara samma samma hela tiden.

På återseende!

Uppe med tuppen.

Oliwia tyckte att vi skulle kliva upp kvart i 6 imorse. Jag var inte alls lika positiv till det men det är inte så mycket att göra, kan inte motstå det leendet heller, mammas allt. Har inte varit uppe så tidigt på gud vet när. Hunnit med lite iaf. Skruttan tvärsomna igen behövde bara lägga ner henne i sängen, inte vanligt vill jag lova.

Han som ska fixa det sista med pumpen skulle komma kl 8, den är snart 20 över...aja hantverkare =P

Vid 10-tiden ska jag möte upp vänner på Subway för att äta frukost/lunch innan öppna förskolan. Hoppas det är så gott som alla säger. Hoppas på att bli positivt överaskad iaf och hoppas även att det är barnanpasat där? Aja det visar sig.

SKriver nog mer senare. . på återseende!

Hemma igen.

Nu är vi hemma igen, blev en heldag på vift men inget jag deppar för gillar att ha folk runt omkring mig. Matchen var väl ingen höjdare, dom spelade otroligt dåligt men lyckades ju ändå vinna tillslut. Kul att Marica med familj kom och kiak med. Men tror ni kommer gilla A-lags matcherna bättre. Lite högre kvalité, för det meste iaf.

Sen bjöds det på otroligt god middag hemma hos svärmor och Pelle, alltid lika gott/trevligt. Oliwia äter alltid jätte bra då vi är där? Haha kanske tycer vi lagar jätte äcklig mat här hemma, men man kan ju inte bara äta fläskfilé jämt =)

Min andra hälft och skruttan håller på att hänga tvätt, ja ni läste rätt, han sorterade tom den tävtt som låg där. Kors i taket! Det får han ett plus i kanten för, det är det lilla man blir glad för. Blir snart sängen för våran del. Skruttan ska sova och vi ska bädda ner oss och se på Beck - Skarpt läge. Om jag känner min sambo rätt så kommer han sova innan första pausen men det gör inget, tycker om honom ändå.

Annars då? Ska försöka ta det här med träning på lite större allvar nu. Ska börja simma med min kära mamma & syster. Kommer aldrig komma iväg om jag ska måsta gå själv så är glad att dom vill följa. Sen är det ju rätt mys med bastu och så efteråt med. Trist att vårat badhus ska vara så fruktansvärt tråkigt för barna bara, hur kul är det att betala 50kr för att få sitta i en helt kal rund bassäng? Aja tur att skruttan är så liten så hon inte bryr sig änsålänge iaf, fast hon älskar ju att bada så hon bryr sig kanske inte om vilket.

Nä nu ska jag ta på min kära dotter pyjamas och krypa ner under täcken. Tidigt tycker ni men gud så skönt tycker jag!! Håller ju igång hela dagarna nu för tiden, Oliwia sover max 1½-2 timmar om dagen nu så det är verkligen fullt ös, men jag gillare!

På återseende!

Förresten kul att det är så många som tycker att det är kul att jag börjat blogga igen =)

Gomorron!

1 februari idag, shit vad tiden går fort.

Skruttan vaknade 6 imorse hon, jag var såå trött så Jimmy fick gladeligen kliva upp med henne. Han somnade ju trots llt 8 igårkväll =) Kul kväll vi hade, men inte mig emot var himla slut jag med så det var skönt att somna där efter körslaget. Där förövrigt rätt kör vann iaf enligt mitt tycke.

Nä nu väntar duschen sen tror jag bestämt att jag ska åka och handla lite go frukost åt min lilla familj. Återkommer senare idag hade inte allt för mycket att berätta just nu!!

RSS 2.0