Valborg.


Och det kunde ju inte ha blivit bättre väder, underbart!! Blir inte precis som vi tänkt oss ikväll men det blir mys iallafall. Syrran och Anton kommer och äter med oss, grillat blir det. Måste bara åka och låna mamma och pappas grill först och främst. Måste ta och införskaffa oss en egen snarast, orkar inte vänta tills juni.

Annars så har vi hunnit med att städa hela huset och hängt ut två maskiner tvätt! Skönt att ha det gjort. Nu ska vi bara vänta på att syrran ska sluta jobba nångång så vi kan åka och handla inför kvällen. Funderar starkt på att ta en liten prommis i det fina vädret så Oliwia kan få sova en stund. Hon har varit jätte grinig inatt, mer tänder på g tydligen suck!!!!!

Nu ska vi ta och göra oss klar för en prommis, kanske går upp coh säger hej till Sara och Jonna en sväng!

På återseende!

Vilken helg!!



Haft en underbar helg i goda vänners sällskap och fortsätter med det även idag. Ska grillas uppe på Vitbergsgatan idag, gott gott! Blev även grillat med underbara vänner igår, tack igen =) Lovar att jag ska storstäda till nästa gång så du får gå husesyn överallt G haha
Just nu är vi hos mamma och pappa och hälsar på, solar och bara mår. Prinsessan i magen lever rövare så nu har nästan alla kunnat känna hennes sparkar och min stora prinsessa ligger och sover en stund. Jobbigt att vara ute.

Var och hämtade en annan säng till Oliwia igår, en "växa säng" och tro det eller ej men det har gått hur bra som helst hela natten lång. Visst hon har vaknat och velat ha välling men inte varit hysterisk och velat sova med mig som det var då vi la henne i spjälsängen. Hon kanske kände sig instängd trots allt. Kommer inte ihåg sist jag sov så bra som inatt, äntligen har jag fått min säng tillbaka =) eller ja äntligen ska ja inte säga egetnligen för jag har ju själv valt att ha henne hos mig =) Mysigaste som finns men nu kan hon ju komma på morgonkvisten och sova om hon vill.

Till veckan vet jag inte alls vad det blir, sugen på att ta en tripp till Birsta men min dotter tycker inte det är vidare kul längre vilket jag faktiskt kan förstå men Jimmy jobbar ju faktiskt kort dagar den här veckan och birsta har ju trots allt öppet till 8 =) =) Så är det någon som är sugen på en tripp så är det bara att hojta till. Måste hitta en klänning att ha på mig tills alla studenter jag ska på. Inte lätt då man är tjock om magen vill jag lova men än har ja inte gett upp.

Näe nu ska jag vara lite social och se om min skrutt har vaknat!!

Underbar dag!


Har verkligen varit en härlig dag idag, så härligt ute =) Mysigt att ha Jimmy hemma på förmiddagen med, lite lyx! Och imorn är han ledig med så vi hoppas på att vädret håller i sig för då blir det lunch ute i det fria imorn, mys mys! Tog en prommias upp till Sara och Jonna imorse, barna lekte och vi fikade lite. Satt väl inte ute mer än 1½ timme kanske, men ni ska se vad röd jag är på tuttarna haha bara dom som fått färg =) =) Sara körde med cocos olja så hon lär ju fått rejält med färg idag! Sen gick vi hem och lämnade av Jimmy och gick vidare till mamma, underbart väder!!! Det kan väl få vara såhär nu va? Fikade (igen) hos mamma och pappas granne trevligt trevligt. Oliwia sov sött i vagen hon. jobbigt att vara ute. Blev även middag och jordgubbar hos mamma pch pappa, hur gott som helst. Nu är vi hemma igen. Oliwia rejsar in i det sista. Snart är det sängen som gäller.

Ser fram emot morgondagen. älsklingen är ledig och vi ska ha en mys dag all day long sen vid 6 tiden komer sabina och hämtar mig och vi brassar iväg och hämtar de andra tjejorna för att åka till Hornöberget och äta mat. Ska bli såå mysigt. Kul att få träffa alla igen, händer ju itne allt för ofta.

Nu ska jag gå coh leka lite med min dotter. På återseende!

Onsdag



Dålig på att uppdatera nu, inte för att jag tror att det är speciellt många som läser men skriver ju ioförsig bara för min egen skull så vad spelar det för roll.

Oliwia och jag håller på att städa lite här på nedervåningen och poppar musik =) Synd bara att hon komit på att man kan stoppa saker ner i toaletten, mindre trevligt men jätte kul tycker hon! Och för att inte tala om trappen, 2 sek så är hon uppe, det gäller att vara med! Visst är hon duktig men i samma sekund kan det ju gå väldigt illa.

Annars då? Magen växer som bara den, gått mer än halva tiden nu. Vart tar tiden vägen? Rätt skönt ändå att tiden går så fort slipper längtan bli oändlig!!! Också har vi ju det här med syskonvagn, hur svårt som helst ju. Kan verklgien inte bestämma mig men som tur är det ju ett tag kvar tills det är dags så har ju tid på mig.

Nu börjar min lilla tjej bli trött, välling och sängen som gäller snarast skulle ja tro.

Påskafton.


För visst äre det idag? eller är jag helt ute och cyklar?

Idag kommer jimmys moster m. karl på besök för att kolla vårat nya hus och gratta skruttan. Dom bor nämligen i gbg och träffar inte henne speciellt ofta, sist var hon väl 3 månader, hehe va ett tag sen det. Ska blir trevligt. Svärmor & Pelle komemr väl med också skulle jag tro.

Annars då? Natten har varit relativt lugn, Oliwia är jätyte grinig framåt småtimmarna men det är väl antagligen pga alla tänder som är på g skulle jag tro. Hoppas dom kommer fram snart så vi kan få sova ordentlige, alla 3!

Ska försöka få liv i Maria & Chrille snart med, eller vem vet dom kanske är vaken? Skulle vilja träffas över en lunch idag. Oliwia saknar sin man, och vi er såklart =)

Nu ska jag gå och klä min dotter som är ny duschad och fräsch! På återseende

Drakborgen i Birsta.


Var ju hur kul som helst =) Tror att vi (jag&marica) tyckte det var lika kul som barnen att vara där. Var verkligen inte sista gången vi for dit. Gjorde en hel del saker som man inte gjort på hundra åt känns det som, körde elstyrda bilar, jag & Oliwia fick världens racer bil, haha som jag skratta. Men hon gillade det =) Marica fick nog några fina bilder på det där tro jag! Att klättra i borgen var ju också en kul grej, speciellt då man är gravid och tjock, haha men det gick ju! Som sagt inte sista gången..

Idag är det torsdag, ska på min första kontroll hos bm idag. Ska bli kul att få höra lillans hjärtljud. Har ju inte fått göra det än. Stor skillnad på besök och så jämfört med Oliwia men nu vet man ju lite mer om vad som händer och sker med. Moster Sara ska passa Oliwia medans då hon inte alls gillar vår bm, grinar så fort hon ser henne haha det är inte lätt!!

Sen ska mamma och pappa ta med oss på Murberget och titta på kycklingar =) Blir nog kul, hoppas Oliwia gillar det med. Hon älskar ju djur så det blir nog en hit =)

ikväll då? Jo då kommer hela (nästan) Jimmys syskonskar ahit och ska äta lite middag och umgås, blir mysigt det. Lite roligare för dom att komma hit nu med då Oliwia har lite saker att leka med =) Så ikväll kommer det vara fullt ös här med 6 ungar =) 

Förresten det här med namn till bebis nr2 =) Någon som har några fina tjejnamn som passar bra ihop med Oliwia =)?? Skriv gärna!

Torsdag, igen!


Veckorna rullar på bra, hinner knappt med hälften av vad det som är tänkt. men vad gör väl det. Inte alls lika fint väder ute idag, tråkigt. Fast ska väl inte klaga, ska ändå bara städa idag så. Vore ju inte lika kul om det var strålande sol ute.

Det gick bra hos doktorn igår, ingen öroninflammation. Skönt att höra, hon fick någon ny avsvällande hosmedicin men den tycks inte hjälpa den heller. Tycker så synd om henne då hon hostar så mycket på nätterna. Går väl över så småningom får vi hoppas. Nu ligger hon och sover (igen) med pappa. Märks att hon inte är pigg, full fart annars. Hoppas hon är bättre tills på lördag iaf, inge kul att ha kalas om hon inte är sitt rätta jag. Bara att hålla tummarna =)

Ska även försöka åka bort med lite skrot på HemAB idag, passa på att slava med Jimmy då han är hemma!

Näe nu ska jag kasta i en tvätt. På återseende

Underbart väder!



Sitter ute på altan hemma hos mamma nu, helt underbart nmed sol!! Skruttan ligger ute och sover hon, bra med lite friskluft. Fått tid hos doktorn kl halv 4 idag iaf, så vi får väl se om det är någon öroninflammation som spökar eller inte. Håller tummarna för att det inte ska vara det!!! Men det skulle ju förklara varför hon är så himla ledsen på nätterna.

Blev iaf lunch med Marica + barn idag, alltid lika trevligt. Dock väldigt trångt på donken nu för tillfället så man kände sig mest ivägen faktiskt. Men oss kör man inte iväg i första taget inte.

Ikväll blir det till att köpa lite gotta och gosa ner sig i soffan framför tv:n, bra att se på hela kvällen =) Skönt på ett sätt att Jimmy jobbar kväll.Får JAG bestämma helt själv vad det är som ska ses och inte =)

Måste även kolla upp lite priser på tårta osv till lördag orkar inte hålla på som en tok det blir kalas iaf.

Fick verkligen falska förhoppningar idag av försäkringskassan, kan kalla det ett riktigt april skämt!! På återseende!

RSS 2.0