Vilken film!

Last song, vilken film. Längesen jag såg en hel film utan att låta mig distraheras av annat. En film helt i min smak. Tror tom jimmy tyckte den var helt okej :) Grät floder, så himla jobbigt imellan åt. Varför blir man så tagen av en film egentligen? Är det de att man relaterar till sig själv eller är man så inne i filmen att allt känns så verkligen?! Rekomenderar verkligen filmen, se den!!

Har nyss betalat räkningar, gud vad jag längtar till vi båda har stadig inkomst. Fick ju lön denna månad och oj vad kul det var!! För er andra är det nog inte speciellt mycket pengar, men för mig är det massor! Om man jämför vad man får leva på då man är mammaledig. Om jag någonsin igen blir just mamma ledig ska ja då se till att jag har det bättre ställt så man får ut mer pengar.

Sitter även och dricker Loka, smultron/citron. Det är inte vanligt hemma hos oss kan jag säga. En film kväll som vi haft ikväll har mestadels bestått av cola & en massa gotta. Men ikväll var det annorlunda, varsinn liten skål med nötter och loka. Jag klagar inte, helt okej. Det gick ju att se filmen iaf ;)

Vi har haft en jätte mysig eftermiddag/kväll. Är inte allt för ofta vi verkligen har tid för bara oss. Måste vi se till att ha mycket oftare!! Myst och lekt en massa med barnen. Hjälpts åt allihopa med de som måsta göras, det blir ju så otroligt mycket roligare då! Oliwia hjälpte mig att tvätta, mammas stor tjej. Vart tar tiden vägen?? Om ett halvår fyller hon 3 år. Mammas lilla bebis, tiden går alldeles för fort.

Kanske ska passa på att skriva ner lite om barnen med då jag ändå är igång. Vi börjar med Oliwia..
Hon gillar verkligen att synas och höras, speciellt då hon är bland människor hon gillar. Pratar gör hon helst hela tiden, tjatar hål på mammas stackars öron. Men det är så underbart att föra konversationer med henne då hon verkligen förstår mig och svarar. Mammas ögonsten, hon säger alltid det innan vi går och lägger oss.. "Ja mammas".. hur gulligt är inte det?  <3 Väldigt viktigt är det också att "Aaa pappas", sötungen min! (Aaa = Agnes) Trivs numera som fisken i vattnet på dagis. Frågar varje morgon om hon ska få vara med barnen idag, men hon tycker det är himla mysigt de dagar de är hemma med. Om jag hade kunnat hade jag velat stanna hemma med dem för alltid!!

Agnes då? Mammas lilltjej, redan 1år. Vart har det året tagit vägen?? Någon som kan berätta det för mig?? Senaste tiden har hon verkligen förändrats, den alltid glada och snälla lilla tjejen har verkligen fått ett hett humör ;) Undra vem det kommer ifrån?? ;) Men det är bra att hon vet vad hon vill, det kommer hon långt på. Springer omkring och är bara allmänt söt :) Charmar nog det mesta i sin väg skulle jag tro, mammas charmtroll <3 Trivs även hon jätte bra på dagis, säger inte ens hejdå längre. Känns skönt, då hon ändå är så pass liten lillfisen! Tur att det är många i hennes ålder där så hon har många roliga kompisar att leka med :)..

Ni är mammas allt <3


Blev ett långt inlägg detta.. Imorgon bär det av ut till Gussjö, trivs verkligen där ute. Så himla mysigt.. lungt och skönt. Barnen verkligen älskar att vara där. Vi har även blivit lovad att få sova ostört + sovmorgon.. kan det bli bättre? ;) ;) ;)

Nä nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgondagen.. återkommer på söndag!

2010-09-24

Dålig uppdatering här, men tiden har verkligen inte funnits till. Barnen har varit på sina allra roligaste (not) humör så orken efter dom lagt sig har som inte funnits där. Men nu sover lilla A och oliwia leker själv inne på lekrummet. Så nu gäller det att passa på.


LCHF tycker jag funkar helt okej, mätt blir man och inget sug efter sötsug! Vilket är toppen :)
Mina mått ska ja skriva upp med..Känns lite små jobbigt men va tusan här är dom!

Vikt: 87 kg
Mått runt midja: 109cm

Tragiskt men sant, hur kan man göra såhär mot sig själv egentligen?! Jaja men nu blir det ju förhoppningsvis bara bättre :)

Nu ropar stor tjejen så det är dags att kila.. återkommer på måndag om ja gått ner något, vilket ja verkligen hoppas!

2010-09-20

Var ett bra tag sen jag var aktiv här nu, orken har som inte funnits där. Men nu är det nya tag som gäller.
Idag börjar jag med lchf och hoppas på att det kommer att hjälpa mig som så många andra. Värt att pröva tycker jag, sen får vi väl se. Tänker skriva ner saker som har med det att göra här tänkte jag, vikt, mått osv. Även vad jag äter varje dag. Inte för att jag tror det kommer att intressera er men det är ju trots allt min blogg där jag skriver precis vad jag vill. Kommer väga mig varje måndag och hoppas verkligen på resultat!

Nu har jag äntligen bestämt mig, from nu blir det en stor förändring i mitt liv. Hejdå godis och slisk & framförallt skräpmat. För det är något som jag verkligen tycker jätte mycket om. Kommer nog inte vara på mitt allra bästa humör de kommande dagarna då kroppen är van att få massvis med socker men försök att stå ut med mig för jag vet att det kommer gå över!

I träningsväg kommer det bli mestadels promenader nu i början eftersom det inte finns så j'ätte många andra alternativ. Men den 11okt öppnar ju spegeln igen så då j*klar! Tur jag har syrran med mig som kan peppa. gillar inte alls att gymma egentligen men nu kommer det verkligen behövas. Body pump är något jag kommer att ta upp igen med, grymt rolig träningsform.

Jag har minst 20kilo jag måste få bort, vägen dit kommer bli lång! men man får ta ett mål i taget.

Återkommer senare idag med mina mått/vikt och dagens mat schema!

RSS 2.0