Sjukling


Haft en mindre rolig natt, skruttan har haft hög feber och varit jätte grinig och jag förstår henne. Jobbigt att man få sova så lite bara. + att hon inte kunde sova om hon inte fick ligga hos mig, blev hur varmt som helst men så länge hon är nöjd så är jag nöjd. Tur att Jimmy jobbar kväll den här veckan så att han inte blir allt för störd i sitt sovande.
Verkar som om hon är lite piggare nu iaf men hon gnäller så fort jag är utom räckhåll men men.. bara att gilla läget.

Märks att man inte är van att bara sitt ahemma och inte göra nånting, van att vara ute och flänga ju men det får vänta tills skruttan blivit frisk.

mamma, pappa & syrran kommer hit och gör mig sällskap till middagen iaf. Skönt det iaf, annars hade det nog inte blivit någon middag för min del idag.

Näe nu ska vi gå upp och kolla på film, på återseende!

Redan ett år !!



Vart har tiden tagit vägen? Tyckte det var nyss vi låg på BB med våran lilla skrutta. Så himla liten, nu ett år senare är det full fart all day long! Går för fullt gör hon med lill gumman, kryper inte alls ofta nu. Födelsedagen igår blev lyckad, hon var väl inte alls så intresserad av alla paket så dom fick vi öppna men vad gör det. Fick en hel del tårta och fikabröd över som vanligt, man tror att folk ska halvt äta ihjäl sig. Känns rätt skönt att alla kalas är över  nu. Mars är verkligen en månad som bara består av kalas. Många som hade himla tråkigt runt midsommar =)

Annars då? Magen växer som bara den och för dom som missat det så är det en till liten prinsessa som ligger och växer till sig i min mage. Mysigt med 2 små tjejer. Vet inte hur man gör pojkar så =) hehe
Du kanske kan berätta hemligheten Marica?

Idag  blir det lugna gatan, bara ta det lilla lugna och mysa med familjen. Oliwia är inge pigg alls, feber, hosta och snorig bara så där över natten. Känns skönt att hon var pigg igår iaf.
Fast hon brukar ju aldrig vara långvarigt sjuk som tur är.
Är sugen på någon go middag idag, fläskfilé skulle inte vara helt fel. Får flörta lite med sambon min så han fixar. Helt slut efter allt fejjande med kalaset.

På återseende!

Dålig uppdatering.


jag vet jag vet, men känns som om det finns annat att prioritera just nu. Sen finns inte orken heller. . mycket som händer och sker!

Helgen.



Fredagen började med ett besök på stan med Sara, Oscar och Jonna. Blev go fika på Kanal Café. Sen vidare hem för att ta ett power nap innan kvällen. Maten och sällskapet på Thai var jätte bra. Syrran tyckte dock inte om sin mat men alla vi andra. Blev sen glass och Let´s dance hemma hos Sara och Anton, Oliwia levde rövare och charmade mer än någonsin. Fick även träffa Amazon, gick hur bra som helst =)

Igår då? Var hemma och börjat fixa med hallen all day long. Fy f*n för renovering säger jag är redan less och har bara gjort taket klart än så länge! Men det blir bra när det blir klart det är en sak som är säker. Middag på matvekstan med god mat och goda vänner. Oliwia var helt extas över att få leka av sig med Dennis innan vi skulle åka hem. Hon slockna direkt då vi kom hem.

Idag är det målning som står på schemat och jag är inte alls motiverad men det är bara att bita ihop och göra klart skiten.

Bullbak!



Lite händig känner jag mig allt, städat hela övervåningen och bakat ca 100st bullar såhär på förmiddagen =) har inte ens provsmakat dom. Tänkte vänta tills Jimmy kommer hem så vi kan fika tillsammans, trevligare så. Oliwia gillade bullarna iaf det räcker för mig. Skönt att ha de gjort till hennes födelsedag.
Och tack A för att du kom hit med mer bullformar, annars hade jag inte kunnat baka klart. Så typiskt mig att inte kolla om jag har allt innan jag sätter igång!

Mindre trevligt uppvaknande imorse, Oliwia vaknade väl vid halv 8 och var jätte gnällig. Sen så sket hon ner sig totalt, och då menar jag TOTALT!! Hoppas ni anteckanar nu ;) som tur var så hade Jimmy inte hunnit åka till jobbet än så fick hjälp att sanera våran säng och skitungen =)=) haha ja så kan det gå. Känns skönt att det inte var magsjuka iaf. För nu är det fullt ös här hemma.

Ikväll vet jag inte vad det blir, sånt som visar sig.

Hittade iaf en tröja i birsta igår, köpte ingenting till skruttan. Helt otroligt! Men hon har så hon klarar sig. Hon upptäckte även igår att man kan ställa sig upp i barnvagen =( mindre kul! Kan ju gå riktigt illa om man inte är beredd för det går verligen bara på sekunder. Så nästa borsta besök så blir det nya vagnen som har sele =) Det har vi ioförsig till brion med men lättare och smidigare att ta dem tror jag!

Imorn är det fredag, IGEN! Fattar inte vad veckorna tar vägen?! På dagen vet ja inte alls vad som händer. Men kvällen kommer att spenderas på Thai restaurangen för god mat och sen vidare till syrran och anton för fika. Blir nog jätte trevligt =)=)

GRATTIS ANTON !!!

Nu ska vi försöka få i oss någon lunch, på återseende!

Irriterad.



SKulle ju som jag skrev tidigare ner på stan med syrran idag och sen vidare på öppna. Gick ner på stab, var helt slut då jag kom fram, dom hade ju inte ploga en endaste gångväg, blev vansinnig!!!! Fick slita som ett djur för att komma fram med vagnen. Brukar ta ung 20 min ner på stan och tog det dubbla idag, något irriterande. Var lagomt avis på lill skruttan som låg i vagnen och sov så gott. Tycker dom borde ta tag i skottningen i tid så att det är möjligt att ta sig någonstans. Vill inte ens tänka på dom stackarna som var ute och drog tvillingvagn idag!!!

Hittade iaf en present till Anton på stan idag, skönt att ha det gjort. Blir även middag på thai restaurangen på fredag för att fira honom. Blir nog trelivgt =) Sen blev det även en lunch på rutiga, bagel som vanligt grymt gott! Orkade inte gå hela vägen hem igen så det blev bussen, förj*vla dyrt men det vare värt idag. Ont i ryggen som en gnu efter promenaden ner på stan. Vi hoppade av vid mamma och våldgästade där.

Har väl inte hänt så jätte mycket mer intressant idag, blev inge öppna idag iaf. Orkade inte.

Imorgon blir det en sväng til brista för att inhandla födelsedagspresent åt faderskapet som snart fyller 45 =) =) Hoppas det vi ska ha finns annas kommer mamma mu bli galen. Ska även försöka hitta ett par röda strumpbyxor med halkisar under... finns inte här i stan så hoppas på Birsta.

Nu ska jag bädda iorning sängen sen blir det tv för våran del, all night long.

Badhuset.



Började veckan med ett besök på badhuset med Marica + barn, trevligt trevligt. Var inte speciellt varmt i plasken men barnen gillade det. Dock inte då slangen slet sig men det löste sig =) Oliwia tog även sina första steg där igår, bara sådär. Gick rätt myclet med. Sen när vi skulle hem och visa för pappa då ville hon inte alls. Tycker det borde vara lättare att gå utan vatten men tydligen inte enligt hennes tycke. Trevlig dag iaf, tack för det!

Idag blir det öppna förskolan för hela slanten, härligt att dom har öppet trots att det är sportlov. Skönt för barnen att leka av sig lite. Även för oss mammor haha

Började riva bort lite garderober här i hallen imrose, självklart började det jävlas på en gång men det är bara att klura ut något sätt att lösa det på. Sen får vi ju ny spis och diskmaskin ikväll med, eller inte blå ny men mamma och pappas "gamla". Som inte alls är så gamla inte som de v har iaf som nog ha stått här sen huset byggdes =)

Nu ska vi göra oss iordning för att bege oss bortöver staden, men kanske återkommer lite senare.

RSS 2.0