Tisdag.

Nu är det nära! Bara 2 dagar kvar tills vi börjar bege oss ner mot götet, om jag längtar? Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kommer bli en underbar helg med dom bästa <3

Tisdag idag, började dagen med sovmorgon till kvart över 9. Det tackar vi för! Var helt galet slut efter gårdagens jobb. Men sjukt kul var det. Hoppas jag får hoppa in fler ggr :)
Somnade med barnen och det hör inte direkt till vanligheterna nu för tiden. Skönt var det. Vaknade då rejält utvilad nu imorse.
Idag ska vi på banken en sväng, handla lite och sen ska jag försöka måla vardagsrummet :) Får se hur det går! Ska ju självklart hinna vara ute i det fina vädret med, allt går bara man vill.

Nu ska vi äta frukost för att sedan kicka igång dagen!

Längesen.

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, datorn kommer i sista hand nu då Jimmy är hemma och vi kan göra saker hela familjen :)..
Vädret har inte direkt varit det bästa men jag klagar inte, bara skönt att ha karln hemma tycker jag. Och nu är det inte länge kvar tills våran Göteborgs resa, som jag verkligen ser fram emot. Ska bli så härligt att komma iväg. Ullared och Liseberg är vad som är inplanerat, ska bli såååå kul!! Har inte varit på Liseberg på flera flera år, längtas! Och shoppingen på Ullared ska bli grymt skoj med så det så.

Nu är det inte många dagar kvar tills min lillskrutt blir 1 år, 18 dagar för att vara exakt. Vilket känns helt sjukt. Vart har det året tagit vägen egentligen? Det går på tok för fort. Och 1 september blir det inskolning på dagis. Lite blandade känslor där, men tror barnen kommer älska det. Dom mjukstartar ju lite med 15 timmar iveckan så det blir nog toppen. Men förhoppningsvis hittar ju jag mig ett jobb inom snar framtid med.

Har börjat promenera runt näs nu igen, går rätt så bra när man har folk som peppar en :) Och inga gosaker på veckodagarna. Vilket har varit jätte svårt kan jag erkänna men det går. Och det ska gå den här gången! Vill inte ha de såhär. Men hjälps vi åt kommer det gå jätte bra :) :)


Undra om man ska ta och måla vardagsrummet ikväll, hmm ja det är frågan! Det går ju så fort bara man sätter fart! Och det kommer bli sån stor skillnad med.

Imorgon har vi kalas inplanerat på schemat, lilla Ronja fyller 1 år imorgon. Vi träffas alldeles för sällan så det ska bli jätte skoj :) :)

Nä nu ska jag göra mig iordning för dagens promenad, solen skiner ju idag WIEEE :)

RSS 2.0