Längesen.



Var ett tag sen jag skrev här nu, men våran dator funkar inte. Full i virus tydligen. Lite less, ska försöka fixa det till veckan. Men man blir bra låst utan. Fast man klarar ig ju faktistk lika bra utan. Det ända som blir lite jobbigt är att inte komma åt internet banken. Jaja intressant intressant.

Helgen då?

I fredags åt vi middag hemma hos mamma och pappa allihopa. Trevligt som vanligt och gott med för den delen, doris är inte alls dumt =)
Lördagen började med sundsvall/birsta shoppade lite sen blev det kräftskiva och krogen på kvällen. Riktigt kul faktiskt =) tack för det tjejer!!

Söndagen var vi uppe på öbacka och tittade på Jimmy då dom spelade innebandy. Mindre kul. . hehe Oliwia kan inte sova då det är sånt stoj och stim så hon var måttligt glad innan vi åkte hem. Tog typ 10 sek innan hon somnade i bilen. Mammas sötnos!

Oliwia fick förresten en liten faster idag haha låter konstigt men så är det =) En liten Patricia =) Så söt!! Man blir allt sugen på en till.


Rensat garderoben!




Shit vad mycket kläder man har som man aldrig använder, så nu åker dom iväg på soptippen, äntligen!! Och det blev mycket plats över med. Hur bra som helst. Skruttan har ju en hel del kläder så det behövs. Och det skadar ju inte att ha lite plats till övers. Nu måste jag/vi bara inhandla lite "lådor"där vi kan ha våra strumpor/underkläder. Blir galen då allt ligger huller om buller i de stora lådorna i byrån. Intresse klubben anteckanr?! haha.. aja nog om det.

Blir nog birsta idag, syrran ska leta byxor. Vet vad jag har gett mig in på..det kan ta låååång tid. Men men det är det väl värt. Bara jag får titta på mina lådor =P haha

Jimmy är hemma och sjuk idag. Ja ni vet väl hur det är att ha en sjuk man hemma i huset. . . no coments!

Näe nu ska jag och skruttan ta och svida om till normala kläder sen blir det till att brumma ner till Birsta. Trångt i syrrans bil, men vad gör man. Hehe..

Mammas sötnos!



Oliwia älskade verkligen att bada, hon kastade sig framåt helt hejdlöst och dök under vattnet. Fick nägra kallsupar men dom skrattade hon sig ur =) Mammas sötunge! Men måste säga att det måste vara den tråkigaste plasken som någonsin funnits på ett badhus. Förut fanns det ju rutchkana (stavning?) och grejjer där. Men nu ingenting, en rund pool bara, dö trist! Men det roar Oliwia än så länge iallafall och tur är väl det =) Hon vart dock super trött efter en halvtimma så det var bara att kliva upp. Men det var som sagt skoj att hon gillade det. men nästa gång åker vi nog till paradisbadet. För hur kul är det att betala 50kr för ingenting? haha helt sjukt kostade 25kr med skåp sist jag var där!!!

Nu är vi som sagt hemma igen, Oliwia har sovit i 2 timmar och jag har suttit och kikat på One tree hill =) Sååå bra!! Tusen tack igen =) =)

Jimmy kom nyss hem, sjuk. Något som går? Aja finns inget värre än att ha en sjuk man i huset iaf. Men men.. vi ska nog klara oss.

Ikväll blir det lugnt, ska försöka rensa ut en hel massa kläder som ska läggas undan. Egentligen borde vi väl kasta det på en gång men vill inte göra det, haha man kan ju vilja använda något i framtiden =)

Näe nu ska jag roa min dotter, för min sambo är ju inte kapabel till det...sååå sjuk (38graders feber)...

Badhuset.




Dit ska vi idag =) Hoppas att Oliwia kommer att gilla det! Moster Sara ska också med och kanske Maria och Felix, vore skoj. Sen blir det lunch där efteråt. Mysig dag.

Igår var vi ju på öppna förskolan för första gången, var trevligt och gud så mycket folk. Sen var det föräldraträffen, trevligt det med. Liten och bra grupp =)

Mamma, pappa och syrran kom och fikade på kvällskvisten. Måste ju försöka bli av med allt fikabörd!

Ikväll blir det bara lugnt, ska bli sååå skönt!

Vilket väder!



Det är så typiskt, då man planerar att ta en promenad osv då vaknar man och det är ett sjuhelsikes väder ute, SUCK! Kul att vara ute och gå då det spä ergnar?? NÄE!! Less blir man, tur i oturen är väl att jag har bil idag, skönt att det är någon till som kan köra med JImmy nu..för man bli rätt låst då man aldrig har bil. Vill ju kunna handla och grejja på dagtid och ha kvällen fri sen. Aja nog om det..

Idag ska vi på öppna förskolan, ska bli spännande. Dom säger att det brukar vara grymt mycket folk där. Så vi får väl se =) Skruttan ligger och sover nu så hon är pigg och glad sen. Vid 2 har vi föräldra träff, ska prata om mat och sömn. Så vi får väl se vad dom har att säga. Oliwia är inte sådär storm förtjust i maten än men det kommer väl det med antar jag.

Annars då? Försöker rensa ut lite skit här i lägenheten, ska tömma förrådet på skit på lördag så då kan de ju vara bra att ha rensa inne innan annars kommer allt skit här hamna där ute allt eftersom aif. Man samlar på sig en hel del skrot alltså. Och en grej med de här lägenheterna som är negativt är att det är så lite förvaringsutrymme. Vi har 1½ garderob där 3st ska ha sina kläder, hur hade dom tänkt sig de? haha ja vi har iaf försökt lösa det på bästa sätt så ikväll ska Jimmy få fixa lite i garderoberna så hoppas ja på lite bättre plats. Ska även rensa bort lite kläder, man använder ju inte ens hälften av det som finns så. Ut med skiten.

Ikväl ska jag (vi) även hinna med ett träningspass på Friskis och Svettis =) Ska bli kul! Börjar med ett bas pass då vi inte tränat på över 1½ år =P

nu ska vi hänga tvätt...

Full fart, hela helgen.





Fredagen tillbringades först hemma hos mamma och pappa med middag, vi som bjöd på mat men vi åt där =) Lättast så då vi är allihopa. Jimmy for iväg vid halv 8 för att spela första matchen i cupen, dom vann matchen med 7-1, varav 2 av målen var Jimmys. Jag och skruttan for och hyrde film och köpte lite gotta, sen då skruttan somnat så mös jag ner mig i soffan och tittade på "Ps I Love You" helt okej film men inte sådär dö bra som alla sagt. Skönt att vara för sig själv en stund, har nog inte hänt sen Oliwia föddes.

Lördagen då, först kalas i S-vall eftersom Hnas fyllde 30år, grattis igen. Sen vidare till skönsberg för lite innebandy, ska väl inte tala om resultaten i de matcherna hmmf =P Var väl hemma vid halv 9, såg en till film som var totalt värdelös. Skulle vara en thriller men var mer som ett drama. Aja så är det.

Söndag bler det en tripp till birsta, köpte lite förvaring och lite grejjer till Oliwias album på panduro. Hur kul som helst att sitta och grejja med =)

Och nu är det måndag igen! Veckorna går tok fort. Idag är det lunch med tjejerna som står på schemat sen så drar vi vidare in på stan för att inhandla träningskläder eftersom jag och Maria ska börja träna åp allvar nu. Jag MÅSTE verkligen och Friskis och Svettis är den enda träningsform som jag anser vara kul så vi satsar på det =)

Näe nu ska jag gå & släga in en tvätt. .

RSS 2.0