2010.03.31

Vilket underbart fint väder det är ute, vi sitter och väntar på att Agnes ska vakna så vi kan gå ut :)
Vilket hon borde göra när som helst. Oliwia har hjälpt mig att städa och vikt tvätt. Hon är så söt, hon ser tom vems strumpor det är.. Mammas...Aaaas & pappas..och JAAAAG :) Mammas sötnos! Roligt att hon tycker detär kul att hjälpa till, visst allt tar 100ggr så lång tid men det är det värt :)
Sen kommer mamma,pappa och Sara hit på middag. Det blir taco tårta. Dom har aldrig ätit det så vi tyckte det var dags nu. Så efter vi varit ute ska vi fixa den.

Skönt att Jimmy har lång ledigt nu i helgen, såå mysigt då han också är hemma med oss. Vi får passa på att hitta på något skoj :)

Nu verkar det som om lillan har vaknat så vi ska gå ner och hämta henne. Skriver kanske mer senare..

Hej!

2010.03.29

Vilken helg!!

I fredags var vi hemma hos mamma och pappa hela släkte och åt. Jätte trevligt och super god mat :)
Vi blev inte kvar så länge eftersom barnen var supertrötta. Även jag för den delen. Såg let`s dance då vi kom hem och rätt par vann.
Upp tidigt på lördag morgon för att åka på bytardagar vid kyrakan, fyndade lite kläder. Sen hem för att städa inför den stora dagen, vi hjälptes åt allihopa så det gick fort. Sen for Jimmy ut med barnen till farmor och pelle ute i deras stuga och åt middag. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar för kvällen.
Maria fyllde ju 24 år :) Där var det en massa tjejor, blev en jätte trevlig kväll med singstar och en massa surr.
Krogen var ingen höjdare, så himla mycket äldre ute men dom måste ju få var ute dom med haha
Kom hem vid 4!! Shit, blev jätte konstigt med tidsomställningen. Som tur var så sov tjejerna ända till 10 på söndag morgon :) Såå skönt!
Och igår fyllde ju mammas stor skrutt 2 år <3 Stora tjejen! Hon fick hur mycket paket som helst. Fullt ös hela dagen :) Med en massa paket. Oliwia var super nöjd över dagen. Vi likaså, tack alla som kom och gjorde Oliwias dag till den bästa <3

Idag har vi haft fin besök :) Bakat och lekt hela dagen lång! Jätte trött idag, vette tusan vad detär!
Är hos mamma nu och ska göra slingor på henne och få lite mat :) :)

På återseende!

2010.03.24

Jimmys lillebror Lukas fyller år idag, 9 år!! Herregud han var ju bara en liten plutt då jag träffade han första gången.
Så jag antar att det blir kalas ikväll igen :) Tror det är i snitt 3 kalas i veckan i mars, helt sjukt egentligen.

Var som sagt på klädparty igår, jag personligen tycker att kläderna är lite väl dyra men har ju turen att ha en väldigt snäll svärmor :) Hon köpte en jätte fin solhatt med matchande kjol till båda barnen. Dom kommer bli såå fina så. Oliwia skötte sig utmärkt hela kvällen men var jätte trött då vi kom hem halv 10.
Idag vet jag inte alls vad det blir, skulle behöva putsa fönstren men det känns ju inte sådär jätte kul så vi får se vad det blir istället :)

Här är bilder på det som inhandlades igår :) :)


baka baka liten kaka. . .

Nu är muffinsen klara, så skööönt att ha det gjort. Efter det tog vi en prommis eftersom barnen var supertrötta! Tror jag de då man är uppe i ottan :P Så det blir till att baka chokladbollar då tjejerna vaknar igen, hoppas dom sover en stund nu så dom är på bra humör sen.





Visst är dom söta? Oliwia hann ge lite till lillasyster med då jag tittade bort i någon sekund, om hon gillade det? OJAAA! haha men lite väl tidigt tycker mamma!


2010.03.23

Bara fem dagar kvar nu tills Oliwia fyller år :). Så idag ska det bakas, vilket hon tycker är hur kul som helst! Och visst får hon hjälpa till alltid och köket ser ut som ett ja vet inte vad då vi är klara men vad gör det. Går ju att städa :). Idag tänkte vi göra kladdkakemuffins och chokladbollar i massor, det brukar gå åt en hel del av det sistnämnda ;) Muffinsarna är också super goda verkligen! Är betydligt mycket lugnare inför denna fördelsedag äm man jämför med hennes första. Huvva! Vad man stressade upp sig och tog på sig allt jobb helt själv! Men nu vet jag ju att det blri kalas iaf hur man än vänder och vrider på det och det kommer bli toppen :).

Min minsta skrutta behagade att vakna 7 imorse, jätte tidigt för mig och "lunch" tid för vissa haha..är verklgien iten van att kliva upp så tidigt. Men det är bara att gilla läget. Får ju ut desto mer utav dagen man får se det så.

Skulle även beöhva åka ner till birsta en sväng på torsdag för att inhandla de sista presenterna. Sjukt dåligt att leksaksaffären i den här stan inte ens har vattenfärger!! Då är jag ju tvungen att handla någon annanstans sådeså! Någon som vill följa? ;)

Ikväll ska jag på Lingon och blåbär visning ute hos Jaana i Hanaberg, blir nog super trevligt :) Och säkerligen en massa fina kläder. Kul att få träffa svärmor lite med. Och det ryktas om att det kommer vara en alldeles ny liten bebis där med :) Shit vad bebis sjuk man blir ibland. Jag som sa "ALDRIG MER" efter Agnes haha
En liten sladdis ska vi då ha, iaf om jag får bestämma :)

Nu ska vi ta och klä oss och göra oss redo för dagen, kanske skriver något senare!

Avatar!

Nu har vi äntligen sett den med, bättre sent än aldrig som sagt :) Om den var bra? Jaaaa! Jag gillade den, hur bra som helst och grymt bra gjord! Verkligen en bio film för den delen, mindre smart av mig var väl att köpa en stor dricka och dricka upp heeela under en nästan 3 timmars lång film :P man skulle behövt en kisspause och jag var verkligen inte ensam om det problemet haha
Sen bjöds det på middag hemma hos svärmor, tacos! Alltid lika gott. Blev inte så länge där eftersom vi hade 2 super trötta barn och stor skruttan hade feber med :S inge pigg alls! Hoppas det gått över tills imorgon så vi kan göra ett besök på öppna.

Bara en vecka kvar tills min prinsessa blir 2 år! Känns som igår när jag fick upp min slemmiga lilla bebis på magen, vilken känsla!! Så älskad från första stund!! Vart tar tiden vägen?? Tycker vi kan trycka på pause knappen nu ett tag :P gäller båda tjejerna mina, lilla a blev hela 7 månader i fredags :) Snart kryper hon med så duktig så :)

Nä man kanske skulle ta och sova lite, Agnes vaknade nyss för lite mer mat men nu ska hon förhoppningsvis sova tills imorgon bitti vid 8 tiden.. Oliwia är hur trött som helst vid den tiden men kliver gärna upp med lillasyster iaf. Går bättre och bättre mellan dom nu tycker jag, tror Oliwia tycker det är lite roligare med då Agnes är lite mer med. Hon springer verkligen fram i gåstolen nu haha dom är så söta mina änglar! Specielllt då oliwia vill att dom ska göra ikapp, hon på bobbycaren och agnes i gåstolen haha bara det att Agnes inte förtår riktigt :P

Nä nu måste ja försöka sova, gonatt!

2010.03.21

Vilken helg :) Har kalasat hela helgen lång, eller ja idag blir det inget kalas ioförsig men iaf.

I fredags var vi ut till Dennis som fyllde 4 år, stora killen!! Fick en massa gott fika och barnen lekte och härja som vanligt. Hem och sova och sen upp och iväg på drakborgen för kalas igen :) Oliwia gillade det skarpt, hon hade jätte kul och vi med såklart :) Hade två super trötta barn på väg hem i bilen. Tack igen Dennis för ett jätte roligt kalas :)
For hem bytte om och sen vidare till mamma som fyllde 45 år igår! Hon känns himla ung måste jag säga, hon har ju trots allt 2 vuxna barn + 2 barnbarn och är bara 45!! Inte illa pinkat!!

Idag ska det städas här hemma + att jag och älsklingen ska på bio och se Avatar haha ja bättre sent än aldrig ;) tror den kommer vara tok bra!

I veckan är det förberedelser igen för hela slanten, min stora skrutt fyller ju 2 år om en vecka <3 herregud vart tar tiden vägen??? Vi ska baka och fixa och grejja :) Helt sjukt hur man håller på egentligen men man vill ju att hennes dag ska vara perfekt :)

Nu ska jag ta tag i städningen nu då huset är tyst och tomt!


En bild säger mer än tusen ord <3

Familjen efter dopet <3

 

 

 

 

 


2010.03.19


Nu var det ett tag sen jag skrev igen, tror dock inte det är så många som saknat mig :P haha men som sagt skriverför min skull och ingen annans.

Fredag idag igen, har varit en lugn och skön vecka. Umgåtts med de bästa och lekt och grejjat. Väldigt effektiva har vi varit tycker jag :) haha inte alla som passar 5 barn, stryker, syr gardiner och städar och det går ändå hur bra som helst :) Kvinnor kan!!!!
Dennis dag idag, grabben blir 4 år!! Vart tar åren vägen? Så snart ska vi iväg och titta om vi hittar nå skoj åt honom. Alltid bra att vara ute i sista sekunden :P Enda han önskar sig är en big fot (?) haha får se om jag hittar någon sådan inte så insatt men det ska nog gå bra :)  Så blir det kalas ute i sjö ikväll och deakborgen imorgon, Oliwia kommer gilla det skarpt :) jag med för den delen! Sjukt kul där ju och nu är jag inte höggravid lä'ngre heller så blir nog lite lättare att leka nu.

Och imorgon blir lilla mamma 45 år :) :) Ung mamma jag har! Som har två barnbarn tom inte dåligt :):) Så vi ska fira henne imorgon kväll. Blir toppen det!!

Sen söndag blir en mysdag hemma med familjen skulle jag tro..om inget annat dyker upp.

Nu ska vi börja klä oss och göra oss iordning för en promenad ner på stan! Eller blir det kanske bussen? Oliwia tycker ju det är sååå kul att åka buss :) :)

På återseende!

2010.03.15


Nu kan man pusta ut! Haha skämt och sido, dopet gick toppen. Agnes skötte sig exemplariskt i kyrkan :) Oliwia blev tokblyg och skulle promt bli bärd under hela dopet..rätt tungt men det gick bra. Prästen var lite virrig till och från och vaktmästaren visste inte ens hur cd spelaren fungerade men det löste sig till slut :) Och det verkar som att tårtorna var omtyckta(?). Blev då inte mycket över iaf.

Igår mös vi på hela dagen, var ute i sjö en sväng och fika lite :) Lika trevligt som alltd!! Sen for vi hem och gjorde taco tårta, blev grymt gott1 Kommer vi äta fler ggr här hemma!

Måndag idag igen, veckorna flyger förbi. Blir öppna idag, tar oss en promenad dit i det fina vädret :) Sen blir det middag hos mamma och pappa.

//mig

2010.03.12

Fredagkväll, alldeles tyst här hemma. Resten av familjen sover sen nån timme tillbaka. Ska snart gå ner och gosa ner mig i sängen jag med, ska bara njuta av tystnaden en liiiten stund till.

Stor dag imorgon, min lillskrutt ska döpas. Bakat och fixat hela långa dagen idag, tusen tack för hjälpen alla. Min familj är den bästa <3 Kommer bli kanon bra, skönt att dukningen är fixad redan och att tårtorna står och gonar till sig i kylen. Tårtorna gick himla smidigt att göra :) Kul var det också, hoppas det ska smaka. Hoppas även att ni som kommer är rejält hungriga, för det finns mycket tårta!! Hoppas på bra väder med så vi kan ta nå fina bilder ute :) Måste ju passa på då vi har en alldeles egen fotograf på plats! Och en väldigt duktig sådan med. Annika var med och fotade på Oliwias dop med, super fina bilder!!!

Nu ska jag gå ner och fixa fram alla kläder och så tills imorgon så jag har det gjort!

God natt

2010.03.10

Var ett tag sen sist nu men ibland finns verkligen inte orken där, roligare att kika runt hos alla andra och i ärlighetens namn tror jag inte att det är speciellt många som läser min blogg (?). Fast det är väl detsamma egentligen eftersom skrivandet är för min skull men vore ändå kul att veta vem/vilka det är som läser :) Så lämna en kommentar!

Har haft en mysig hemma dag med små tjejerna mina. Dagen har gått tok fort. Vi har städat och bakat bullar. Luktar så gott här hemma nu :) Bullarna blev betydligt mycket godare denna gång haha undra varför.
Oliwia har även varit super duktig och varit utan blöja större delar utav dagen utan olycka! Inte dåligt :) Varit jätte duktig och sagt till innan, mammas stora tjej!!! Hon blir så stolt då hon gjort det med :) sötungen!

Prästen har även varit här idag, en hel cool tant haha kommer bli bra det där. Oliwia charmade henne rejält. Så hon glömde helt bort Agnes :P Men känns skönt att ha det gjort iaf och det kommer bli toppen.
Nu är det bara allt fika som ska fixas eller rättare sagt tårtor men det fixar vi på fredag. Hoppas verkligen att svärmor har piggat på sig tills dess skulle verkligen behöva hennes hjälp.

Imorgon är det torsdag igen, veckorna går sjukt fort. Blir hemma på förmiddagen sen brummar vi ner till birsta vid 3 tiden och ska försöka hitta några kläder + skor till skruttorna. Gjorde ett försök här i stan igår utan resultat tråkigt nog. Var även in och fixade blommorna. Kommer bli fint det hära :) Måste hänga ut dop klänningen på vädring med, luktar inte speciellt gott då den legat i kartong i ca 1½ år. Men det blir bra med lite luft för vågar verkligen inte tvätta den då den är 60 år gammal. Skulle inte bli glada miner om jag skulle råka förstöra den så det ger vi oss inte på.

Såg ni förresten dating in the dark igår? Rätt pinsamt program egentligen. Tyckte rätt synd om en utav tjejerna igår, hon som han tyckte var så tjock!! Inte tyckte jag att hon var tjock snarare himla lång och stor allmänt. Ja lit svårt att förklara. Tyckte hon var jätte fin ja. Och lite fegt av honom att inte ens ge det en chans. Han måste ju ha kännt att hon inte var en nätt liten tjej precis. Men i mörkret gick det alla tiders. Skulle aldrig vara med i något dyligt, huvva! Inte så kul att bli nobbad på det där sättet!

Nä man kanske ska ta tag i någon mat, Jimmy jobbar till 5 idag så det blir sen middag men det funkar ju det med.
På återseende!

RSS 2.0