Midsommar.

Hade en jätte trevlig dag/kväll igår :) Åt jätte god mat & efterrätt. Lekte lite och bara hade det bra :) Jätte lyckad midsommar om du frågar mig! for hem vid 12 tiden med jätte trötta barn, förståra inte hur dom orkar vara vaken så länge?! Sovit bra inatt iaf skönt det.

Idag har vi bara myst på hemma, invigt den nya poolen och Oliwia älskade den, Agnes är nog lite för liten för den än men hon kommer nog fixa rutschkanan inom en snar framtid hon med. Grannarna våra kom med och gjorde oss sällskap. Oliwia och M badade som bara den :) Himla kul att dom går så bra ihop! Ska snart dit och äta middag :) Kommer nog bli himla trevligt, kan inte bli annat!
Så man kanske ska ta och göra sig klar och traska över, himla skönt att det är så nära. En dörr bort.

Imorgon blir det ev birsta, skulle behöva inhandla det sista som behövs till bröllopet på lördag. Ska bli såå himla skoj :) Har ju bara varit på mamma och pappas bröllop och då var jag ju bara 3 år så ja nog var det ett tag sen alltid. Ska bli mysigt att bo på hotell med :) Lite lyx!
Blir även ett besök ut till Gussjö imorgon skulle jag tro.

Nu ska vi göra oss redo för kvällen, ska nog besöka Noret en sväng ikväll med. Nykter men kul att träffa lite folk :)

Vilken dag!

Dagen började lite stressigt men det gick, 8 min över 9 börjar ja klä på barn + mig själv & packar väskan för en sväng på stan. kvart i 10 är vi färdiga :) Riktigt imponerad av mig själv faktiskt. Brukar vara rätt sega i starten vi men ibland så :P Blev bussen ner, annars hade jag nog flöte bort. Förstår mig inte på dessa busstidtabeller, rena grekiskan. Men men ner kom vi ju iaf men hem blev det värre! Fick gå hem, visst jag behöver den motionen men när det är så här varmt är det inte kul, fast det fanns ju som inget alternativ de var bara att gilla läget och börja traska hemöver då det inte går några bussar hem mellan 10 & 3, värdelöst måste ja säga!! Fyndade lite på rean gjorde ja med.. dock inget till mig själv. Fast det är jag som skulle behöva det mest. Så mycket roligare att handla åt de andra ju :)

När vi kom hem gick vi över till Sofia och Niklas och lekte lite, eller ja inte vi men barnen ;) Himla härligt att ha någon så nära. Barnen kommer ha mycker skoj med varandra framöver, mycket spring mellan gårdarna kommer det att bli!

Svärmor kom även förbi en sväng, ville busa lite med tjejerna. Jimmy fick även sluta lite tidigare idag och det är ju alltid uppskattat :) Han kom hem med en pool till tjejerna :) Jätte fin en, med rutchkana och allt :) sprutar vatten gör den med! Barnen ska få pröva imorgon eftersom det blev rätt sent idag men då kommer det väl inte vara så här varmt och skönt bara för det. Vi håller tummarna!

Har även hunnit med coop en sväng och klippt gräset hos mamma och pappa. Oliwia blev såå besviken då hon insåg att dom inte var hemma, men nu är det inte många dagar kvar. Ska bli kul och se hur dom reagerar då dom får träffa dom igen :) Händer ju massor på 2 veckor egentligen. Oliwia har blivit jätte duktig och prata och Agnes är ju överallt!

Nu är det snart en underbart bra/fin film på tv4+, "Höst i Nev York". Jimmy är inte lika förtjust men ibland får faktiskt han offra sig med!

Skriver kanske mer imorgon!

Midsommar.

Midsommar kommer vi att spendera med de bästa ute i sjö. Med god mat och massa lekar har jag hört talas om :P
Kommer bli hur trevligt som helst, kan inte bli annat i det sällskapet.

På lördag ska vi äta middag med Sofia & Niklas och barnen såklart. Äntligen blir det av :) Kommer bli lika skoj det. Inte kunde man tro att man skulle få så fina vänner då man flyttade hit :).

Var hos Therese och fixade håret igår, hur härligt som helst. Lite vardagslyx! Och väldigt behövligt, var väldigt längesen sist. Marica var världens bästa och passade mina vilddjur medans. Guld värt.
Idag vet jag inte vad det blir. Men har en hel del jag ska hinna med iaf. Måste åka och handla en sväng till, klippa gräset hos mamma och pappa, sen blir det även en massa ute lek :) Härligt med sol idag igen, hoppas det håller i sig. Ska bli skönt att ha Jimmy hemma en extra dag med. 4 veckor kvar till hans semester, känns långt dit men men..vi har vårat kvar <3

Mamma och pappa kommer hem på måndag med, börjar faktiskt längta efter dom. Himla tomt då dom inte är hemma. Man är ju van att träffas några ggr i veckan iaf. Men dom kommer ju snart hem som sagt.

Nu ska vi äta frukost och klä oss för en sväng på stan! PUSS!

Underbar helg!

Helgen blev verkligen toppen trots att vi inte hade vädergudarna på våran sida. Skrev ju sist om att galon kläderna var borta, gissa vart dom var? Dom hängde fint på hatthyllan ite i Gussjö :) Himla tur att svärmor övertalade mig om att det inte skulle behövas och att det går ju alltid att torka kläderna annars.
Vad vi har gjort? Vi har myst, lekt ute, spelat fotboll, åkt båt, ätit en massa & bara varit. Det behövdes verkligen. Är man hemma så far man bara runt, iaf vi. Så det var skönt att bara vara. Sen har ju barnen världens bästa Farmor & Pelle med som är såå underbara och hjälper till med barnen.

Hann ju med Novas dop på lördagen med, jätte fint :) Kul att träffa alla. Blir ju inte allt för ofta nu för tiden.

Så nog blir det fler helger ute i Gussjö <3 Om dom vill ha oss där ute nå mer såklart!?

Idag har vi vart och handlat allt inför midsommar, för kan tänka mig att det kommer vara en hel del folk ute imorgon och på torsdag. Skönt att ha det gjort.

Nu ska jag ner och hänga tvätten..skriver mer sen!!

Regn och rusk.

Shit vad det öser ner, men det gör inte mig något. Rätt mysigt med regn, speciellt då vi ska ut till Bodil och Pelles fin fina stuga. Blir en massa mys framfrör brasan hela helgen :)
Vi åker om en liten stund, måste först bara åka in och köpa ett nytt regnställ åt stor tjejen min, vete tusan vart hennes tagit vägen? Är dom hos dig Marica? Ja Agnes skulle behöva ett med för den delen. Får kika på Lindeax/h&m vad det finns för något. Tänkte ju inhandla det då vi ska till Ullared men om det blir en regning sommar så är det ju ett måste nu! Men det kommer väl inte finnas något bra för att jag ska ha :P

Hade en jätte mysig eftermiddag/kväll hos Jimmys pappa igår. Barnen härjade på som aldrig förr. Jätte kul för tjejerna då det finns barn att leka med. Kul att de är så nära i ålder med :) :)

Nä nu ska ja packa ner det sista då båda mina troll somnat här i soffan.. det måste vara vädret!

Hörs mer efter helgen, ska knäppa en massa bilder med!! På återseende

Underbara ungar!

Har verkligen världens bästa ungar <3 Ni skulle se dom nu, Oliwia har varit och hämtat mitt halsband och handväska & Agnes gör allt för att hinna med då Oliwia springer med dockan runt matbordet i vardagsrummet, och kul det har dom. Skrattar verkligen från hjärtat båda två <3 Är världens lyckligaste som fått dessa två!!

Fint väder idag också, härligt! Det är vi ju inte bortskämda med direkt. Synd bara att det ska blåsa så, något positivt med det är ju att tvätten torkar bra iaf ;) haha!
Fått mail idag från dagis med, barnen kommer att gå mån,tis,ons 8.30-13.30. Det kommer bli toppen. Känns skönt att dom får gå 15timmar i veckan till en början innan dom vant sig. Inte för att jag tror att det kommer bli något problem. Tror dom kommer älska dagis! Bara jag som är fjantig. Känns såå långt borta men det är ju inte alls länge kvar nu.. 2½månad bara!! Men så är det ju, dom kan ju inte vara mina små bebisar för evigt. En sak är då säker, hade jag haft råd att vara hemma med dem så hade jag gjort det, utan att tveka!!!

Idag blir det en lekdag ute, skönt! Ska snart gå en sväng till lekparken. Men Agnes ska få sova lite först. Skulle även behöva klippa gräset men det får bli då Jimmy kommer hem. Tror nog det är lite blött i gräset ff och då går det inte speciellt bra att klippa med vår handjagare. Kanon att få ett rejält träningspass medans man klipper gräset.

Helgen närmar sig med storm steg, det ska bli sååå skönt att bara vara. Nästan hela helgen iaf. Vi ska ju hinna med ett dop på lördag med :). Blir toppen det! Åker ut på dagen med Bodil. Men det är ju en del grejjer man måste ha med sig, en hel del ombyten bla. Men det blir nog bra. Jimmy får åka hem och lasta i allt i bilen :) :)

Nu ska vi ut och hänga en till tvätt, kanske skriver mer senare!

Sååå fin bild <3

Mammas lillhjärta <3

BVC.

Idag har lillgumman varit på 10-månaders kollen, allt såg jätte bra ut. 9090g & 71 lång, mammas bebis har blitt alldeles för stor. Skönt att hon växer och frodas som hon ska iaf bra bra!
Var och åt lunch med världens bästa Marajka innan, trevligt som vanligt. Synd att min vilding inte kan vara still bara, överallt och ingenstans! Det är min Oliwia det <3

Då vi kom hem tog det inte lång stund innan syrran kom på besök, så kul att se barnen då hon kommer dom lyser verkligen upp <3 Vad skulle vi göra utan henne!? så vi har busat och lekt hela eftermiddagen. Var även iväg och solade lite och shit som det tog. Ser ut som en liten räka just nu men förhoppningsvis så ser det ju bättre ut imorgon.

När vi lagt barnen så sprang jag över till Sofia en sväng, helt galna priser på blingos rea :) Så nu har vi fyndat ytterligare lite med till tjejerna! Dom kommer bli så fina så, älskar cirkus mönstret!

Nu börjar snart Ghost Wisperer, har följt det nu ett tag varje eftermiddag. Grymt bra program, dock blir jag lika rädd varje gång fjantig som jag är. Så nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen där min största lilltroll ligger och sover och kika på det.

Återkommer imorgon

Måndag.

Har haft en hemma dag idag, himla skönt det med ibland. Hunnit med lite tråkigheter, som att städa och tvätta lite. Skönt då det är gjort. Sen blev vi även bjudna på fika hos världens bästa grannar, lika trevligt som alltid :) Måste styra ihop en middag och det är snarast!

Imorgon är det bvc som står på to-do listan, lillfisen ska på 10-månaders kontroll. Ska bli kul att se hur hon växer. Tycker det är så sällan man får komma dit nu. Men Oliwia tyckte jag att man inte gjorde annat än att springa där. Dom skär ner på allt, tragiskt men sant.

Sitter och kollar på film för tillfället, dock alldeles för spännande för att jag ska kunna vara 100% fokuserad! XIII heter den, som sagt grymt bra hittills.

Inte så mycket annat planerat i veckan, ska hinna med ett middags besök hos jimmys pappa sen så bosätter vi oss ute i Gussjö from fredag. Ska bli sååå skönt. Hoppas på bra väder. Sen är det ju även dop på lördag för lilla Nova.

Nu ska jag försöka se lite på filmen igen!!

Söndag.

Oliwia somnade till slut vid 2 tiden, då var jag dödstrött men fick sova rätt länge iaf och tur var väl det. Sp Oliwia fick inte sova något idag och agnes bara 1 timme, känner mig jätte hemsk men dom kan ju inte vara vaken hela nätterna. Det mår ingen utav oss bra utav. Det tresulterade i att båda somnade som stockar halv 8, dock vaknar dom alltid några gånger och ska böka innan dom somnar ordentligt. Vi måste verkligen ta tag i Agnes rum så hon får ligga ostört och sova.

Har hunnit med en del idag, efter frukosten satte vi oss i bilen och for ner till birsta. Där inhanldade vi en garderob till Oliwia som hon kan ha på sitt rum. Hon fick själv välja vilka korgar som skulle vara i osv. Hon tyckte det var super kul :) Och jätte fint blev det, nu ser man lättare vad hon har för kläder. Himla nöjd. Blir en likadan till Agnes då hennes rum är klart. Det kommer bli toppen.

Väl hemma kom barnens farfar på besök med hela familjen, alltid lika mysigt att ha dem här <3 Vi bjöd på tacos och barnen härjade på. Tyvärr så var ju våra rätt så trötta men det gick rätt bra iaf. Nästa gång är det våran tur att komma till dom, vilket troligtvis blir någon dag i veckan. Hoppas på bra väder så man kan vara ute.

Har nyss sett en rätt så bra film "daybraker", vampyrfilm. Så vi får väl se om jag kan somna sen nu :)

Imorgon har vi inga direkta planer men vi hoppas på att Marica och barnen kommer förbi en sväng och leker iaf. Var några dagar sen vi träffades nu, illa illa.

Morgondagen betyder också en slags nystart, vet egentligen inte om jag ska skriva om det så mycket här..vi får se hur det går. Hoppas att det ska gå bättre denna gång iaf. För det är inte kul, visst det är mitt val men ändå inte kul.. håll tummarna!

Nu ska jag försöka sova men först får ja nog be jimmy kolla så det inte är några vampyrer nere ;)

Vilken kväll..

Gårdags kvällen blev jätte lyckad, smhi sa spöregn men så blev det ju inte alls. Hade ju toppen väder hela kvällen :) Verkligen lyckat! Grillade korv, spelade brännboll och bara hade det trevligt. Vi kom hem vid 12, behöver ja säga att barnen stupade i säng? :) Sov till 10 imorse vilket var himla skönt. Men det har vi fått lida för ikväll :S
Oliwia är vaken ff, Agnes somnade nyss. Båda somnade sött vid 7 tiden och vaknade en timme senare jätte pigga! Jätte kul verkligen, men det är väl bara att gilla läget. Imorgon ska jag väcka dom vid 8. Agnes håller på att få en massa tänder så förstår att hon har svårt att sova.. men men det blir väl bättre hoppas jag.

Imorgon blir det en sväng ner till birsta för att köpa en garderob åt Oliwia, så hon kan ha sina kläder på sitt rum.
Ska försöka att hinna med att spackla på Agnes rum med. Även hinna med middag hos Jimmys pappa. Blir kanon det :)

Mamma och pappa är nu på väg till Stockholm - Arlanda, inte alls avis! Åker till Rhodos imorgon bitti och blir borta i 2 veckor. Men det är dom värda! Nästa sommar ska jag och Jimmy försöka komma iväg med. Får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag försöka få min dotter att sova! önska mig lycka till!!!

Underbara fredag!

Solen skiner även idag, underbart! Har dock inte varit utanför dörren än och kännt om det är varmt eller inte men det är bara att hoppas! Skönt med fredag och helg. Ikväll blir det brännboll nere på sparrudden om det inte börjar regna men det ska det väl inte göra hoppas ja :) Ser fram emot det, kul att hitta på lite andra saker än att bara vara hemma.

Idag ska vi tvätta lite mera och även städa undan lite sen blir det en massa lek ute.

Fick sova till halv 10 idag förresten, hur skönt som helst. Och barnen la sig inte så jätte sent igår heller så dom behövde det väl med antar jag. Var ju på studentfirande igårkväll och fick en massa gott.

Morgondagen vet ja inte alls vad det blir för något, inget planerat än så länge. Men det löser sig nog :)
Nästa helg ska vi iaf tillbringa hela helgen ute i Gussjö i Bodil och Pelles stuga, det ska bli så skönt! Inga måsten och bara ta det lungt. + att barnen älskar att vara där.

Nä nu ska vi ta och göra någon frukost.

Underbart väder!

Vilken dag, solen skiner som aldrig förr och det är riktigt varmt ute :) Jätte kul för alla studenter med att slippa regn och rusk på sin dag. Det är 5 år sen jag tog studenten, vart har dom åren tagit vägen? Kul hade vi iaf, en dag man aldrig glömmer :) Min kusin tar studenten idag, åker inte ner något på stan och kikar för det är INTE kul att gå där med barnvagn, gjorde det med Oliwia förra året och gör inte om det igen. Folk ramlade över vagnen mm, noll hänsyn så vi har det bättre hemma. Vi åker upp och grattar henne då hon kommit hem istället.

Vaknade vid 7 imorse och var jätte pigg, barnen sov fortfarande så jag passade på att gå upp och lägga mig i soffan och bara vara en stund. Ladda batterierna lite :). Agnes sov till 9 hon, mammas lilla sjusovare. Fundera på det häromdagen, hur det kommer bli med sömn då dom ska börja på dagis. Mina kommer ju bara gå 15 timmar i veckan så dom kanske inte ens kommer att behöva sova på dagis? Måster ringa och prata med henne om allt. Det får bli imorgon.

Båda barnen sover just nu, händer inte ofta direkt. Oliwia burkar inte ens sova på dagarna nu för tiden. Men eftersom hon vaknade strax efter mig så var hon jätte trött nu vid 12 så då fick hon också sova. Så vi får väl se hur det blir ikväll.

Vädret ser inte speciellt lovande ut inför morgondagen men dom har ju haft fel förut :) Nu ska jag ut och hänga tvätt, på återseende.

Drakborgen.

Haft en jätte mysig dag idag :) Marica skickade mess imorse och frågade ifall vi ville följa med till drakborgen och självklart ville vi ju det. Var ett tag sen vi var där nu. Ringde till världens bästa syster och fick låna hennes bil, så snällt av henne. Svärmor kommer förbi med deras bilstol och erbjuder sig då att ta hand om Agnes idag. Och självklart fick hon det. Perfekt tillfälle att få umgås med Oliwia, bara hon och jag och självklart hennes bästa vänner <3 Vi har haft en jätte mysig dag, klättrat och lekt. Åkt en massa rutchkana?? hur stavas det?? Kul har vi haft :) Barnen var jätte nöjda och trötta så vi fick gå i lugn och ro på Birsta en sväng med.

När vi kom hem så hjälpte Oliwia mig att städa, vet inte vart vi fick all eneri ifrån, så nu är det fint här hemma igen. Känns skönt. Nu är det bara tvätten kvar men snart så :) Hoppas på finväder imorgon så man kan hänga tvätten ute.

På fredag är det planerat att vi ska spela brännboll nere på sparrudden med släkten på mammas sida. Kommer bli jätte skoj :) Hoppas bara på bra väder! Barnen tycker ju att det är jätte mysigt att vara där nere och den här gången ska jag ta med mig bra med ombyte ;)

Nä nu ska jag försöka sova.. gonatt!

Mina underbara <3


En bild säger mer än tusen ord, mina allt <3

Mysig utedag.

Idag har det varit sommar avslutning på öppna förskolan, i (psyk)parken. Jätte mysigt :) Synd bara att det ska blåsa så jämt. Kanske inte så konstigt där eftersom det är nere vid vattnet men iaf. Dit måste vi gå fler gånger. Oliwia tyckte det var jätte kul att springa runt och leka där. Hade köpt med oss fika med men det blev jätte kallt då solen gick i moln så vi tog med oss fikat till Maricas mamma istället. Gick ju lika bra det :) Barnen var helt slut då vi kom hem. Men Oliwia höll sig vaken iaf. Och tur var väl det, låter kanske hemskt men om hon sover på dagarna blir kvällarna till ett rent h-vete. Så då ser jag heller att hon är vaken hela dagarna med mig och är en jätte duktig tjej som somnar på en gång vid 7-halv 8 på kvällen, håller ni inte med?

Har satt ut våra vardagsrums möbler på blocket, fått sälja soffan och skänken redan. Nu är det bara matbordet kvar men det borde ju inte vara något problem tycker ja. Skönt att det gått så snabbt hittills :)

Morgondagen är oplanerad än så länge men som det ser ut nu så ska jag försöka städa och tvätta upp lite här hemma. Skulle verkligen behövas. Men om det är finväder så är det ju självklart utelek som gäller :)

Nu ska jag gona ner mig i min nya fina soffa :) LOVE IT!


Söndag.

Så var det söndag igen då, idag kommer Jimmys pappa med familj och ska fira honom. Blir trevligt med lite främmande. Och Oliwia och Agnes får leka av sig lite. Får se vad Jimmy tänk bjuda på idag, blir spännande att se. För den här gången får han fixa!
Helgen i övrigt då, i fredags så var Maric med familj och syrran och Anton här och åt middag. Alltid lika trevligt :) Sen fick vi för oss att vi skulle gå ut så så blev det. Var trevligt, som vanligt i det sällskapet :) :)
Gårdagen spenderades nere på marknaden/tivoli. Oliwia var inte alls intresserad av några karuseller vilket kändes himla skönt. Tycker hon är för liten iaf. Blev en hel del sockar rikare iaf, hur bra priser som helst så nu har hela familjen fått nya, perfekt!

Nä nu blir det frukost för oss, om gubben i huset behagar kliva upp nåon gång! Bakis eller inte.. jag får då inte sova då jag vart ute så då ska han inte få det heller ;) Visst är jag elak?!

Just det, imorgon är det ju avslutning på öppna förskolan med. Hoppas på finväder eftersom vi ska vara ute :) Kommer bli jäte mysigt! Härligt att vara i psykparken (lät ju mindre trevligt) så barnen kan härja och springa av sig ordenligt.

kanske skriver mer senare!

Älsklingens födelsedag <3

Idag fyller min andra hälft 25 år <3 Nu börjar vi bli gamla ;) Skämt och sido! Håller för närvarande på att vänta på att choklad puddingen ska bli fast och fin i kylen så jag kan göra kalrt tårtan. Och mumsiga muffins står och gonar till sig i ugnen. Vår familj kommer få äta ihjäl sig ikväll ;) Ni behöver garanterat inte äta middag för ni kommer bli mätt på sötsaker. Vi skyller på att det är Jimmy som önskat. Rätt kul att baka ändå. Då man inte har två vildar som hänger mig i benen :P Dom är för tillfället ute med Jimmy och fixar med utemöblen. Nu är den redo att invigas :) Längtar tills vi får våran nya altan med, det kommer det kommer!

Annars då? Helgen var toppen, fredagen var himla lugn med fredags mys. Såg Alvin & gänget och åt en massa gott, syrran kom förbi oss och gjorde oss sällskap med. Alltid lika mysigt och barnen älskar henne verkligen och jag förstår dom <3 världens bästa!
Lördagen bestod först utav Birsta med syrran och Marica, jätte trevligt. Dom shoppade så kortet glödde ;) Och i vanlig ordning så hittade inte jag nånting, eller jo ett par tights.. WIEEE eller nä! Men men har ju mina pengar kvar iaf haha
Sen hem för att svida om till 40 års kalas på sockenvägen. Tony fyllde 40 år och ställde till med stor kalas :) Hade en super trevlig kväll. Tack alla för det!

Nä nu ska jag göra klart tårtan, återkommer kanske senare!

Puss

RSS 2.0