2010.02.28

Var ett tag sen jag skrev nu men har varken haft tid eller lust till det!

Dagarna rullar på som vanligt, förra veckan var vi hemma nästan hela veckan eftersom tjejerna inte varit nå pigga = uttråkade barn och mamma. Eller ja iaf jag och Oliwia.
Var till birsta en sväng i torsdags och kollade läget. Haha vilken cirkus, säger bara att det är tur att Marica har en stor bil och att hon alltid har med sig bogseringslinan :) Var trevligt, hittade en present åt min stora tjej som snart blir 2 år!! En docka som bajsar och kissar, kommer bli en succé tror jag. Hon gör inget annat än att leka med den dockan hon har nu så det blir nog kanon! Och vilket klipp jag gjorde, samma docka kostar här hemma 1100 och jag köpte den för 299 i birsta =) =) Himla nöjd!

Helgen har varit bra, mys hemma med tjejerna i fredags eftersom Jimmy var iväg och spelade match.
Såg på let´s dance och solsidan :) Sen blev det film då älsklingen kom hem, mycket bra film kommer dock inte ihäg vad den hette. Lördagen var vi iväg på kalas hos Linus, Jimmys lillebror som fyllde 6 år... vart tar åren vägen?? Han var ju bara en lite plutt alldeles nyss som var jätte kär i mig och ville att vi skulle gifta oss :) :) Fast det får man absolut inte nämna nu :) :) Kul att träffa alla små troll, fast vissa är ju inte så små längre.
Sen hem och snida om och åka till syrran på förfest, var inte alls taggad... varken jag eller Marica. Så vi for hem då de andra gick på krogen. Himla skönt att vakna utvilad imorse vill jag lova och framförallt att må toppen. Vi får ta igen det en annan gång. Närmare bestämt den 27 mars :) :) :)
Och idag har vi haft en mys dag hemma. Har dock städat som ett tok och även tvättat en hel del och mitt i allt går torktumlaren sönder :( inte bra tajming alls vill jag lova. Massor med tvätt och ingen torktumlare funkar inge vidare :S tar ju hundra år innan handukar och sängkläderna torkar men men det är bara att gilla läget. Har ni en torktumlare till övers så hojta till :)
Mamma,pappa,syrran och Anton var här och åt middag. Oliwia spexade på som vanligt. Mammas skrutt!
Nu tror jag att det blir lite ostkrokar och cola och mysa ner mig i soffan och kika på Wallander i min ensamhet eftersom Jimmy ska se hockey finalen.

Måndag imorgon, vilket innebär ett besök hos doktorn och öppna förskolan :) Som vi längtat!!iaf till det sistnämnda!

På återseende!

2010.02.23

Idag är det verkligen ingen bra dag. Känner mig som väldens sämsta mamma idag!
Oliwia har varit så uttråkad hela dagen, det behöver verkligen städas och tvättas här hemma och jag orkar verkligen ingenting. Har inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna med två små skruttor som inte varit riktigt hundra.
Ringde svärmor och det var inga problem, hon kom och hämtade Oliwia. Så nu får hon ut och röra på sig lite och jag samla lite krafter. Jätte gulligt av hene och Oliwia älskar verligen att vara med sin famror, ni ska se henne då man säger att farmor ska komma, skiner upp som en sol och springer och hämtar kläderna och vill åka på en gång :) så det känns skönt! Nu ska jag fösöka ta tag i lekrummet, har inte alls lust men det måste göras.

Skriver mer senare. . .

2010.02.22

Måndag idag igen, vilket brukar betyda öppna föskolan men inte idag. Oliwia vaknade igår kväll vid 11 och var jätte ledsen så det + hostan hon har gjorde så hon spydde ner hela sängen + Jimmy :S mindre skoj!
Så in med alla sängkläder i tättmaskinen och sen fick hon krypa ner med oss och då visade det sig att lillskruttan hade hög feber också och då ska hon helst ligga nära nära och bara med mig så jag har då inte behövt något täcke inatt. Men nu är allt som bortblåst?? Men vågar ändå inte gå dit om vi nu skulle smitta. Och vi verkar ju inte vara de enda med sjuka barn, lite less på det nu faktiskt!
Syrran kommer hit och umgås lite iaf och tur är väl det.. skönt med lite vuxet sällskap.

Helgen har varit kanon, bara tagit det lilla lugna och myst med familjen. Målat klart inne i lekrummet så nu återstår bara städningen (det tråkigaste) sen så kan vi äntligen bära in alla leksaker dit in igen så vi får tillbaka vårat vardagsrum. Blev jätte ljust och fräscht där inne, så nu väntar vi bara på att mamma ska sy den nya gardinen och sen måste vi även åka ner till birsta för att inhandla lite nya saker, såååå kul!

Annars har vi inget inplanerat i veckan, vet ju som sagt aldrig då vi har bil. Och då det är såhär kallt som det är ute nu är det inte så jätte kul att vara ute överhuvudtaget så att gå överallt kommer inte ens på frågan!
Men man ska väl kunna få lite gjort hemma här iaf. Städa, städa städa..gör man något annat??

Nä nu tror jag att det är dags att sätta igång med lite städning, sååå skoj! Tur att jag har brfa städ hjälp :)

2010.02.19

Idag blir min lilla bebis 6 månader <3 !! Vart har det halvåret tagit vägen? Tiden går på tok för fort och min bebis börjar bli "stor" kan snart sitta själv, lite vingligt ff. Tcker mat är smaskens :) Ni ska se henne då vi äter och inte hon får någon mat, tokigt blir hon! Mammas lilla charm troll, för det mesta glad. Tror inte det är många som ha hört henne riktigt ledsen. En lycklig liten tjej :) Och nu är det tänder på g så det kliar en hel del.
Hon har även åkt på en rejäl förkylning som även satt sig på ögonen :S mammas lilla fis! Men fick droppar idag så förhoppningsvis ska hon slippa gegget i ögonen relativt snart.

Dagen har vi spenderat hemma städat, tvättat och bara myst på. Oliwia somnade i min famn idag då vi satt och kikade på tv, händer ju inte varje dag om man säger så. Himla mysigt, stor tjejen som snart blir 2 år. Bara lite mer än en månad nu helt sjukt. Så den 28 mars blir det kalas :) Och hon delar ju sin dag med världens bästa morfar med  :) :)

Lördag imorgon och Jimmy ska iväg och spela innebandy, inte sådär jätte kul för oss men det unnar vi honom :) Kul att han kommit igång igen. Eller ja han har ju inte hunnit träna så mycket men nu så ska vi väl kunna hålla oss friska ett tag tycker jag! Så vet inte alls vad vi ska hitta på, några förslag?

Sitter och kollar på let´s dance just nu, Jimmy är och hyr nya beck filmen. Hoppas den är bra nu bara. Så det ska vi roa oss med då han kommer tillbaka. Om agnes vill somna om igen vill säga! Inte för att hon stör men iaf.

På återseende!

2010.02.16

Fetisdag idag, gott med semlor :) :) Ätit en hel del semlor idag eller ja 2st iaf. Det är himla gott iaf när det är lagomt med grädde.

Gårdagen spenderades i birsta med Marica och barnen, de sist nämnda skötte sig exemplariskt. Blev en hel dag, gick och kollade på det mesta. Fanns hur mycket fina kläder som helst till barnen, skulle verkligen kunna köpa hur mycket som helst till mina skruttor!! Hade iaf en jätte mysig dag!!
Natten var väl inte vidare skoj, Oliwia vaknade kring 2 tiden och var jätte pigg. Hon brukar somna om på en gång om hon får lägga sig hos oss men inte inatt, måste ha slummra till ett tag och vakna av att hon leker för fullt på sitt rum i mörkret, drar runt dockan i vagnen osv. Försökte förklara för henne att det är mitt i natten men inte brydde hon sig om det. Hon höll igång till halv 7 då somnade hon sittandes och sov till 9 så fick ju sova lite där iaf. Hoppas på en bättre natt inatt.

Dagen har spenderats hemma med Marica och pojkarna. Fullt ös hela dagen!! Och jag gillar de :) :) Oliwia med, dom leker himla bra tillsammans så kul att se. Visst dom ryker ihop ibland men vilka barn gör inte det. Kul att sitta och se på hur bra dennis förstår oliwia med trots att hon inte pratar speciellt mycket än.

Kvällen har vi tillbringat på bondsjö. Min kusin fyllde 17, shit !! vad tiden går. Tyckte det var nyss man var barnvakt åt de små liven haha ja man börjar bli gammal som sagt, en gammal mamma.

Imorgon vet jag inte alls vad som händer, sånt som visar sig :) Det brukar lösa sig till det bästa!

Nu ska jag försöka sova utifall det skulle bli mycket vaket inatt med.

//Mig

2010.02.14

Alla hjärtans dag idag, en mysig men lite överskattad enligt mig. Tycker man kan visa varandra uppskattning och ge varandra presenter när som helst, då man känner för det. Men visst är det en mysig dag :) Och jätte fint väder på det. Blir en långprommis efter frukosten så barnen får lite friskluft även fast dom inte är speciellt pigg nån utav dom.

Gårdagen spenderades först på stan för att kika på city jam, vi såg ingenting eftersom vi inte kom fram med barnvagnarna. Gick en sväng på stan istället och det gick ju fort som vanligt. Sen hem och städa, skönt att ha det gjort bara nedervåningen kvar men den tänkte jag ta sen i eftermiddag. Måste gå ut och passa på medans det är fin väder!! Jimmy tog en utekväll och verkar ha haft himla kul eftersom han kom hem kl 5 :P men han mådde ju därefter haha men nu är det då full fart på han iaf :)
Vi hade myskväll hemma med Marica och pojkarna, åt lite gotta och lekte en massa! Trevligt som alltid :)

Idag kommer även mamma och pappa hem efter 4 dagar i vemdalen, nästa år ska jag tamme tusan åka till fjällen jag med för det är mys på riktigt hög nivå!! Mamma sa att vi skulle åka allihopa så jag hoppas på det :)

Måndag imorgon igen, tror inte vi vågar oss på att gå på öppna förskolan. Vill inte smitta en massa barn. Tror inte det skulle bli så populärt. Men om ni har snoriga barn och vill leka iaf så är det bara att komma till Haga :) får ha vårt egna öppna här istället! Sen vet jag inte alls vad veckan har att erbjuda, sånt som visar sig!
-
Nu blir det frukost :) //Mig

2010.02.13

Lillgumman hade dubbelsidig öroninflammation stackarn :S Inte för att det märks så jätte mycker på henne men hon har fått pencillin (stavas?) iaf så det ska väl bli bra snart. Men det är inte det lättaste att ge henne skiten, det smakar ju satan och man fick absolut inte blanda ut det med något annat, annars hade man ju kunnat blanda ut det i vällingen eller något men får väl muta med något gott efteråt istället. Får se hur det går. + att det rinner ur både näsa och ögon. Full fart är det på henne iaf.

Lördag idag, tänkte bädda ner barnen rejält och bege oss ner på stan med Marica & c/o och kika på city jam. Hon kan väl inte dö av lite frisk luft eller??

Sen ikväll är det myskväll för mig och tjejerna. Jimmy ska ut med grabbarna ikväll. Så tänkte hyra någon bra film och bara ta det lilla lugna. någon som vet någon bra film?


På återseende!

2010.02.12

Äntligen fredag :) Såååå underbart väder ute också, kan inte bli så mycket bättre.

Nu är fönstren äntligen ditsatta, eller ja de fönster som fanns iaf. Nere i data rummet saknades det ett fönster så då kunde dom inte sätta in dörren heller vilket är förstårligt. Och eftersom vi aldrig är där nere nästan så spelar det ingen roll. Resten blev iaf tok bra! Är helnöjd, blev lite paff bara att dom slängt alla våra fönster bräder (?) Men Jimmy lugnade mig snabbt och sa att vi skulle få nya men att det var beställningsvara så vi fick vänta lite men det gör inte mig något bara jag får nya :) Tråkigt att inte kunna ha nå blommor eller lampor i fönstren p¨å några veckor bara men nytt och fräscht blir det.

haha måste berätta om kvällen igår, nu när ja tänker på det så låter det ju helflängt men men iaf. Jimmy hade varit här hemma och kollat hur det gick för dom och då var dom precis klar och han kommer hem till mig och säger att dom lukta alkohol...hmm jahapp säger jag det lät ju inte så trevligt men tänkte väl inte mer på det.
Kommer hem och går runt och kikar på fönstren och blir helnöjd tar sen med mig barnen och ska gå ner och bada dom och upptäcker att toa dörren är låst!?!?!? Och den första tanken som for igenom mitt huvud var ju att dom låst in någon där!! Blev såklart livrädd, ringde till Jimmy inget svar... irriterad för det då han lovat att ha mobilen på sig eftersom Oliwia är sjuk aja..ringde iaf svärmor och hon hade samma tankar som mig vilket inte gjorde saken bättre!!! Sen ringde jag till min kära granne och bad henne komma över för jag vågade ju inte öppna utifall det skulle vara nån där inne så hon kom! Tusen tack för det sofia :) Och självklart var det ju ingen där inne.
>Ringde till pappa imorse och han sa att dom brukar låsa sådär för att dom inte ska använda toaletten. Haha och det lär ju faktiskt rätt logiskt. Varför ringde jag inte till honom direkt???
Aja nog om det där nu..

Ska till doktorn med Oliwia idag tror att hon fått öroninflammation, eller hon pekar mot örat och säger aj så jag antar att det är så. Vi får väl se vad dom säger.

Ikväll blir det fredagsmys framför tv:n, funderar på att se nya beck. Vi får se hur det blir. Ska ju hinna med ett pass body pump med, shit kommer inte kunna gå imorgon!!

///Mig

2010.02.11

Natten har gått bra trots kyla, sov med kläder på allihopa så det funka. Ska bli sååå skönt då det är klart. Kul att vara hemma då det är täckpapp överallt och verktyg och grejjer. Men måste ge ett stort + till att dom verkligen inte skita ner iaf, inte likt hantverkare faktiskt. Och fönsterna är jätte fina. Blir som helt andra rum med nya snygga fönster och dörrar! Jag är helnöjd.
Något jag är mindre nöjd över är väl att både jag och Oliwia har blivit tokförkylda :S vad skulle man göa om inte nässpray fanns?? Visst jag är alltid täppt i näsan annars med men det blir tusen ggr värre då man ärfökyld, hatar det! Halsen gör ont med. Tur att Marica har samma krämpor så man kan umgås iaf.
Idag blir det stan en sväng, blir även lunch. Var ett bra tag sen nu. Ska bli gott :)

Kvällen kommer nog att gå åt till att städa. Kul att göra då man fått lite nytt :) Skulle nu även vilja ha nya fönsterbräder i alla rum, för dom som sitter där nu är uder all kritik, furu det borde vara förbjudet!!!!
Funderar på om man ska måla om i lekrummet då det endå är bortplockat där, har ju tom färg hemma så det ä väl ingenting att fundera på egentligen. Blir nog helgens projekt :)Bara min kära sambo spacklar och de så gör jag mer än gärna resten. Så tjejerna får lite fint där med, vi tillbringar ju trots allt väldigt mycke tid där.

Båda barnen sover sött i varsinn soffa här hos mamma och pappa. Dom for för ett tag sen till vemdalen. Inte alls avis. Dom är verkligen inte vana att kliva upp den här tiden. Det märks, hoppas bara på att man inte får gnälliga barn på eftermiddagen nu men det visar sig.

Nu ska jag packa iordning så vi är redo för stan då tjejerna vaknar.

//Mig

Kallt!!

Fönster gubbarna skulle komma mellan 9-10 imorse, fick väcka barnen tom. Illa illa :) Vi blir klara till 9, väntar och väntar. Halv 12 plingar det på dörren, dags att komma nu hade man stooor lust att säga men som sagt det är GRATIS! Fönstren kom tidigare vid halv 8, fick dock 3 balkongdörrar då vi bara har 2?? Men som tur var så stämde resten iaf. Dom har nämligen varit här och mätt fel en gång. Aja, kom hem vid 7 tiden till ett iskallt hus :S drar som tusan runt fönstret inne i lekrummet, som tur är så har dom gjort "klart" nere i sovrummet så där ligger vi alla inatt. Oliwia får sova med oss, vill inte att hon ska ligga inne på sitt rum och frysa. Dom kommer imorgon bitti kl 7 och fortsätter. Om man nu ska tro på att tiden stämmer, som tur är så ska mamma och pappa till fjällen imorgon så dom kommer att vara vaken den tiden så vi kan åka ner till dom. För vill inte åka och våldgästa någon annan den tiden.

Träningen gick tokbra idag, rätt skönt att åka iväg själv ändå. Nu är det bara mördar passet kvar på fredag, har även fått med mig Marica, kul kul :) Då behöver jag då inte vara ensam om att ha ont överallt hoppas jag. Och syrran ska ju självklart med hon också. Som förövrigt håller på att ta skoterkort, trodde jag aldrig men himla kul :) Vi ser fram emot en åktur framöver Sara :)

Imorgon tror jag det blir en sväng på stan, kolla lite. Någon som vill följa? Marica ;)?

Oj vad klockan är mycket, nu ska jag gå och krypa ner med mina älsklingar som redan sover sött och kika på nip/tuck. Rätt sjukt program egetnligen men himla lätt att fastna för.

Hoppas ni har det varmare hos er!!

2010.02.10

Var nån dag sen jag skrev nu, har som inte haft tid riktigt. Men nu så..
Gårdagen spenderades med Marica och grabbarna, det lektes en hel del. Dennis var här en stund alldeles själv medans Marica var iväg en sväng och det enda som gällde då var att leka doktor. Vad gör man inte för de små. Oliwia tycker också det är jätte kul!! Blir en kanon  bra födelsedagspresent med en massa doktors saker.

Onsdag idag, herregud vad dagarna går. Idag ska dom komma och sätta in nya fönster :): ) WIEEEE äntligen! kanske det inte behöver dra så förbannat kallt här i fortsättningen. Om dom kommer nån gång vill säga, dom skulle komma mellan 9 och 10 coh klockan är nu 20 över 10 men men bara dom kommer så är ja glad. Inte helt fel med nya fönster på hela huset (nästan iaf).
Vi ska spendera dagen ute i sjö, för det lär ju bli rätt så kallt här då de ska hålla på. Vill ju inte direkt vara ivägen heller. Så det blir en massa bus och lek. Klockan 1 ska ja till mvc och vad som är knas med spiralen, hoppas det löser sig till det bästa. Tur man har marica som ställer upp och passar mina små medans <3 guld värt!!!

Sen vid 5 så blir det träning för min del, får åka helt själv idag men det går ju det med. Har ju varit iväg ¨några ggr nu så. Gruvas lite för body pumpen på fredag, har haft så fruktansvärd träningsvärk så det går inte att beskriva, men nu är det över och lär komma tillbaka lika fort efter passet på fredag men det tar ju rejält iaf.

Nu ska ja packa in det sista i bilen och invänta dessa gubbar(?) som ska komma och fixa med mina fönster. Och jag hoppas det är rätt snart!!!

/Mig

2010.02.07


Ojojoj vilken kväll, längesen jag hade så kul måste jag säga. Började kvällen hemma hos Maricas mamma, jag, Annelie och självklart Marica :P Spelade ett kortspel, bibeln det var verkligen hur kul som helst :) Det kan jag varmt rekomendera. Lite senare under kvällen kom Fredrik, Linnea och Ante och spelade med oss. Himla trevligt. Mycket skratt blev det. Tiden gick otroligt fort, alldeles för fort. Fredrik, Alex och Daniel kom på slutet med, vissa var alldeles för berusad så de fick åka hem och sova. Nog lika bra det ;)
Och ifall ni undrar så är mina ungefär som galia och Maricas som isbergssallad. Bara så ni vet :) HAHAHA
Krogen var himla kul den med, det dansades en hel del!! Som sagt en väldigt lyckad kväll!! Tack alla som var med och gjorde den till den roligaste på länge :)

Mådde helt okej då jag vaknade imorse, himla glad att barnen valde att vakna vid halv 10 idag :) :)
Åkte iväg och tvättade bilen, så nu är den himla ren och fin igen.
Sen gick vi ut på en liten promenad i det fina vädret med Maria, Chrille, Felix och lilla Nova. De "stora" barnen fick åka pulka och små tjejerna sov gott i vagnen. Skulle gärna bytt med dom :) Underbart väder ute idag, skönt att röra lite på sig och få lite friskluft. Vill bara ha sådana fina dagar nu framöver tack!

Har även varit hos mamma och pappa och lekt lite hårfrissa och gjort slingor på mamma. Som tack blev vi bjudna på middag, alltså mammas lasagne inte mycket i matväg som slår den. Såååå gott!

Nu sover tjejerna gott i sina sängar och tror även att min älskling har somnat rätt gott inne hos Oliwia med. Ska gå in och väcka honom snart.
Måndag imorgon, Jimmys mormor fyller 70 år så det blir stor kalas uppe på bondsjö imorgon med svärmors smörgåstrårta! Jag längtar som en tok, den är så underbart god.
Så det blir tyvärr ingen pilates imorgon men känns rätt skönt eftersom jag har ont i varenda liten del i kroppen efter body pumpen i fredags! Men kul vare blir väl bättre med tiden hoppas ja :) Nu är det verkligen smärta varje gång man ska klä på och av sig. Illa illa... snacka om otränad men snart så !!!

Nu ska jag ta och väcka min sambo och gona ner oss i sängen och kika på lite tv!!!

//Mig

2010.02.06

Idag är det lördag, all day long :)

Nu har vi äntliget rensat klart ute i garaget, så nu är det fint och städat där och bilen får plats. Dumt att ha ett garage och inte använda det. Speciellt då det vare så kallt som det varit men nu så. Nu står bilen på upptining så vi kan åka och tvätta den imorgon, behövs verkligen.

Har även hunne med en snabbis på stan, varit på bolaget och inhandlat lite tills ikväll. Var inte igår man var där precis, känns helknas och gå in där. Nu är det gjort iaf.
Minsta skruttan ligger ute i vagnen och sover och Oliwia och Jimmy ska gå och sova en sväng nu. Så hon orkar med festligheterna hos farmor ikväll. Får ju fin besök från götet :)

Nä man kanske ska börja fixa lite, städa skulle jag också behöva men det får bli morgondagensa projekt.

/Mig

2010.02.05

Haft en bra dag med mina små tjejer.
Tog en välbehövlig sovmorgon, eller ja det har ju vi nästan varje dag numera :) Lyxigt jag vet!!
Sen gjorde vi oss iordning och for ner till birsta. Som tur var så slutade det snöa, var nog moddigt efter vägen som det var. Tog det väldigt lugnt ner, har ju väldigt dyrbar last!!!!
Hittade det jag skulle och lite därtill ;) Hittade en klänning tills imorgon och fyndade lite kläder till tjejerna på cubus, halva rea priset på massa grejjer, då är det kul att shoppa tycker jag. Riktigt fina grejjer var det med! Så jag är tok nöjd. Tjejerna var sååå duktiga med inget gnäll alls. Rätt skönt att gå runt och kolla själv, ingen stress osv.
Träffade fam Wiklund/Jacobsson på Ikea med, kul att se att Oliwia blir tokglad då vi träffas :) Pappaaa pappaaa haha
Det är Marica det :)
Sen hämtade vi upp pappa innan vi for hem. Som hade fått med sig go strips hem och räksallad. Blev super god middag idag.

Och just det, direkt då vi kom hem fårn birsta brassade jag upp på brunnshus och hämtade syrran. body pump på badhuset för heeeela slanten. Shit vad jobbigt det var men grymt kul :) Så det blir till att fortsätta med det med. Pappa hade pumpat min pilates boll med så nu kan jag träna med den hemma med, kanon!

Ser på solsidan just nu, alla andra sover sött nere. Jimmy som lovade vara vaken och se det med mig :P sötnöten somnade redan vid 8. Så himla tyst och lugnt här.
Himla roligt program för övrigt.

Imorgon är det lördag, dagen med stort D! Haha nä men ser fram emot kvällen. Tror det kommer bli himla lyckat!! På dagen vet jag inte vad det blir, skulle behöva rensa garaget så vi kan ställa in bilen där.
Sen blir det middag hos svärmor sen blire party all night long ;)

//Mig

2010.02.05

Äntligen fredag :) Och visst snöar det idag med, dock intelika mycket som igår. Blir nog en sväng till birsta iaf, får köra försiktigt helt enkelt.

Vi har nyss vaknat vi, himla lyxigt jag vet :) börjar bli riktigt bortskämd med det nu känner jag. Barnen somnar kl 8 och vaknar mellan 9-10 tiden. Hur härligt som helst att få vakna varje morgon och vara utvilad. Inte varje småbarnsförälder som får det. Bara att njuta medans det varar! Nu blir det nog till att äta frukost skulle jag tro, har en liten tjej som är hungrig :) Ikväll blir det fredagsmyyyyyyyyyyyyyys ;)



På återseende!

2010.02.04

Blev inge birsta idag heller, snöade som bara den idag. Så jag valde att stanna hemma känns bara himla onödigt att ge sig ut på vägarna.
Var istället barnvakt åt grabbarna grus, gick hur bra som helst. Lekte en massa och fika lite. Att leka doktor är väldigt populärt att leka för tillfället tom Oliwia ligger alldeles still och låter Dennis sgrejja och plåstra om henne. Så söta är dom! Dennis hjälpte även mig idag, "Men MalinKullh vilken mjuk mage du har, du har nog ätit lite för mycket bullar" sötnosen! Barn är då ärliga :)
Sen var det Maricas tur att passa mina tjejor medans ja skjutsa mamma till strumpan. Hon har gjort nå knas med ryggen, inte kul.
Sen efter det blev det ännu mera lek :) haft en bra dag! Förutom snöskottningen, visst vi har inte speciellt mycket att skotta det som är problem för oss är vart mad ska göra av det.

Fredag imorgon, härligt härligt. Och fredag innebär body pump, shit! Kommer nog dö på cupen eller så tycker jag att det är grymt kul. Man måste prova sig fram för att hitta nå skoj. Så ska ge det en chans eller två. Tur att syrran följer med mig.
På dagen vet ja inte vad vi ska hitta på riktigt, snöar det inte ska jag tamme tusan till birsta. Ett jäkla tjat om det där ja vet men vill dit :) På kvällen blir det mys med la familia och se på let´s dance och solsidan. Blir en bra kväll.
Lördag blir detr först middag hos svärmor och pelle sen ska vi gamla mammor ut och göra stan WIEEE

Nu ska ja se på Made in sweden!

//Mig

2010.02.03


Var ju meningen att vi skulle till birsta med Marica idag men så blev inte fallet, grymt besviken men inte mycket att göra åt saken. Börjar bli lite små less på att aldrig kunna planera saker men nu så imorgon passar det med pappas arbetstider så då kan Jimmy åka med honom. För jag behöver verligen åka ner till birsta en sväng. Och jag tror jag har fått med mig svärmor. Tråkigt att åka själv.

Dagen blev lyckad iaf. Tog tag i städningen av undervåningen och det var välbehövligt, bara tvättstugan kvar men det tänkte jag ta imorgon.
Ante ringde och frågade om han fick komma och hälsa på och självklart fick han det. Alltid trevligt med sällskap. Syrran kom i samma veva så vi gjorde lite lunch och surrade lite. Oliwia var lite skeptisk till en början men det släppte rätt snabbt, ville att han skulle dansa och grejja haha..

Vid halv 5 kom svärmor och passade våra små troll så jag och syrran kunde åka och träna. Guld värt!! Bjöd dom på middag som tack, minsta jag kan göra.
Träningen gick bra, riktigt jobbigt denna gång. Hade en rejält pumpad boll denna gång så det tog mycket mera. Det är ju det de ska göra.

Kom hem till 2 jätte glada tjejor och precis då ja tar upp Agnes och ska gå och byta på henne skiter hon ner sig totalt + hela mig :S inge vidare skoj!!! bra tajmat där med barnvakten måste jag säga ;) haha
Så det blev en välbehövlig dusch för oss båda så nu sover hon sött i sin säng Oliwia likaså. Min sambo har slocknat han med, himla lugnt här hemma nu.

Nu ska ja gona ner mig i sängen jag med och se om det är något att se på dum burken.

//Mig

2010.02.02


Gårdagens blingo party hemma hos Lisa var mycket trevligt :) kul att träffa alla mammor!
Blev lite shopping med, finns ju betydligt mer kläder åt stor skruttan så det var hon som fick igår, hon ska ju få kläderna i födelsedagspresent. Jätte nöjd med inköpen iaf, vill att det ska komma NU. Även fast hon inte kan börja använda grejjerna förrän till sommaren. Hon kommer bli såååå snygg!
Hittade en del grejjer till mig själv som jag är grymt sugen på med men det får vi ta en annan gång, blir så dyrt om man ska ta allt på en gång ;)

Tisdag idag, blir en sväng på stan och dollar med Marajka och barnen. Ska bara klä mig själv så är vi redo :)
Ska fixa iordning foto väggen här nere i hallen på små skruttorna så måste inhandla lite grejjor till det idag, hoppas det blir lika bra som jag tänkt mig. Visar en bild då det är klart!
Imorgon blir det nog en tripp till birsta, ska inhandla ramar och lite små grejjer. Kanske hitta nå nya kläder med som man kan ha på sig på lördag? :)

Ikväll blir det en myskväll hemma med familjen, hann knappt träffa Jimmy nånting igår för dom sov då jag kom hem igår, bra jobbat älskling :)

Nä nu ska jag skynda mig så Marica slipper vänta allt för länge.

Haha förresten på väg hem från Lisa var mycket lärorik igår ;) Om det var någon som tyckte det var en idiot som låg bakom de två plogarna och bildade en jätte kö så var det jag ;) haha ohjojoj! Fick man körkortet i ett flinfpaket eller?? men men kul hade vi iaf.

//mig

2010.02.01

Första februari idag, bara drygt 2 månader tills våran stor skurtt blir 2 år!! Det är sjukt hur tiden bara springer iväg. Vart har dom 2 åren tagit vägen?? Roligare denna födelsedag då hon är lite mer medveten och kan öppna paketen själv osv. Ska bli skoj! Vet precis vad våran lilla prinsessa ska få för presenter och behöver ni förslag vet jag massor ;)

Måndag idag och då bär det snart av till öppna, tänkte ju gå dit idag men känns inte som att vädret tillåter det, visst det finns inget dåligt väder... men inge kul om man ska behöva frysa ihjäl innan man kommit fram, inte kul för barnen heller. Himla tur att man har en snäll svärmor som skjutsar oss och en underbar vän, MARICA som kommer och hämtar resten av skaran :P

Nu ska jag göra en snabb lunch åt mig och Oliwia, blir nog wraps med resterna från tacosen hoppas det blir lika gott som det låter!!

Ikväll är det blingo party, Jimmy är inte alls lika förtjust som mig ;) Men vadå det är ju sååå fina kläder så lite måste man ju handla iaf :)

På återseende! //Mig


Ps: Marica, karln min var inte alls svårövertalad så lördag here we come ;) Ds

RSS 2.0