Vilket väder!




Snacka om att det blåser, vi har ju tusen grader varmt inne i sovrummet men det är ju omöjligt att ha balkongdörren öppen då det är storm ute + att det öser ner. Kul kul. Eller inte. Skönt att skruttan sover i egen säng nu iallafall så blir det inte lika varmt.

Helgen då? Ja vi skulle ju som sagt göra stan osäker i lördags, men tjejerna fick gå på krogen utan mig. Fick världens värsta migrän anfall efter att ha druckit 2 cider så det var bara att åka hem. Och tur att jag gjorde det för att migränen vart bara värre och värre. Inge kul alls. När man för en gångs skull ska göra någonting. Men men, tjejerna hade iallafall haft det trevligt nere på stan =) =) Kul för dom haha.

Igår var det fullt upp hela dagen som vanligt. Först bar det av till mina kusiner för att baka det sista kakorna innan dopet. Fort gick det och goda blev dom =) =) Tusen tack för hjälpen Sandra!! Sen vidare ner till mamma och pappa en sväng för att hälsa på syrran och anton som varit ute och vandrat i helgen. Haha ja inget för syrran det dära! Och middag åt vi hos Bodil och Pelle. Pelles alla barn var med dom också så det var fullt i lägenheten om man säger så. + 2 katter & en hund. Oliwia är helt till sig i Bodils katter och mamma & pappas hund. Kul att se hon blir helt till sig och sträcker sig efter dom. Sen äntligen hem för lite kvällsmys framför tv:n. Blev en rätt tidig kväll men det är skönt det med. Jimmy skulle ju upp halv 5 så han behövde det verkligen.

Han skulle ju ha ett "uppehåll" eller vad man ska kalla det på jobbet nu innan han börjar på sin fasta anställning. Men dom hade frågat om han inte kunde komma in och jobba den här veckan med =)=) Kul kul! Hoppas det blir så de resterande veckorna med. Man blir inte rik på a-kassa!!!!

Idag ska jag och Oliwia åka med syrran till Birsta och inhandla lite grejjer till dopet. Skönt att få det gjort. Och lika bra att passa på då det är skit väder ute. Hoppas mamma orkar följa med också.

Återommer nog senare. .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0