Gårdagen.



Mamma och pappa kom och hämtade skruttan vid 4-tiden, shit vad jobbigt det var. Nästan så man fällde en tår. Men det gick, gjorde oss iordning och vid halv  6 kom sällskapet och vi beställde mat, gott gott. Satt och surrade och smutta på nå cider tills halv 10, då vart det bråttom, Brolle spelade ju kl 10 :P  Vi sprang ner, haha vilken syn. Och efter halva vägen rigner Alex och säger att det är hel lugnt för han börjar inte spela förrän kl 11. Skööönt tänkte vi och tog det lilla lugna,tog en pause på donken för att sedan gå  vidare och då vi står där så hör vi ju hur han spelar för fullt. Haha ja så kan det gå, efter många om och men var vi inne iaf, hann väl iaf höra 3 låtar. Alltid något :) Sen var det ju EMD, haha små tjejerna var som galna. Vi stod där vi med men insåg efter ett tag att vi inte kunde någon låt?! Eller ja 2st men vi bestämde oss för att mingla lite istället. Så gick runt en sväng, kände inte en jäkel kände det som. Men kul att se lite folk iaf. Om sanningen ska fram så kunde vi lika gärna ha varit hemma med skruttan, men men nu är det gjort. Saknade henne som en tok iaf, såå tomt att inte ha henne hemma.

De kom nyss tillbaka med skruttan, sötnosen mammas! Det hade gått hur bra som helst, sovit hela natten lång :) skönt skönt! Härligt att ha henne hemma igen.

Nu ska vi snart åka och äta lunch med syster och Anton är det tänkt, om den lilla damen behagar att vakna någon gång!!

Sen blir det till att brumma vidare ut till Gussjö för att fira Jimmys farbror Eddie som fyllt 40. Blir nog trevligt. Och kvällen ska spenderas med de bästa. Helt okej dag :)



Kommentarer
Postat av: Emma

found you ! ; )



jäklar vad söt hon är alltså ! och gud vad hon har växt sen sist jag såg henne.



jaha , så ni ska ut till gussjö minsann ? trevligt ! mina hemtrakter ! : )

2008-07-19 @ 13:43:47
URL: http://emmaeliz.blogg.se/
Postat av: krullan

hihi sötunge=)

2008-07-22 @ 23:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0