Underbara dagar!




Har blivit lite dålig på att uppdatera, men det är ju såå härligt väder ute så man vill ju passa på att vara på stranden.

Igår var det en riktigt mysig dag, var först ute på Svartvik med familjen, for vidare in till stan och gick ner till bryggan vid mamma och pappa och kollade då det åkte bompa-ring och vattenskidor, skoj skoj! Sen bjöd även mamma på pizza, gott gott =) Och kvällen avslutades med ett bio besök, MAMMA MIA! Kanon film verkligen, helt klart värd att gå och se.

Det blev Svartvik även idag, skönt skönt. Jimmys moster m. familj är på besök så de kom ut en sväng det med. Kul att träffa dem, dom har ju inte träffat skruttan än heller, dom tyckte hon var såå fin så, lik mamma ;) haha Ska snart iväg på middag till svärmor, sen ikväll vet ja inte vad det blir, Jimmy ska iväg och träna han. Ah det löser sig, rätt skönt att bara vara hemma oh mysa med skruttan med, eller rättare sagt det är det bästa som finns <3

Morgondagen blir lugnare, tänkte ta en hemma dag. Blir bara ett snabbt besök nere på bvc för att mäta och väga skruttan. Ska bli kul att se hur mycket hon växt. Mammas lilla älskling!!!

Annars flyter väl dagarna på i vanlig ordning och jag trivs.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0