Varmt!



Har varit dålig uppdaterng de senaste dagarna.. men som sagt så finns det roligare saker att göra än att sitta vid dumburken!

Bor just nu hemma hos mamma och pappa, är hundvakt. Skönt att få bo i hus för ett par dagar, kunna var ute osv. Visst kan vi gå ut och vara på gården annars hemma men det är som inte samma sak. Och anledningen till att vi är hundvakt är att mamma och pappa är i våran huvudstad och har en liten mini semester. Vill också åka och shoppa =) Men det kommer så småningom det med. Måste bara försöka gå ner några kilon först.

Annars har det väl inte hänt sådär jätte mycket de senaste dagarna, umgåtts mest med syrran.

Idag vet jag inte alls vad det blir, ska börja med en långprommis iaf med vovven. Om skruttan behagar vakna snart vill säga. Har fått låna en bärsele av "svärmor", gud vad hon älskar det. Hon är ju inget stort fan av att ligga i vagnen då hon är vaken, hon vill helst se och vara med. Och då är ju bärselen perfekt, häromkvällen gick vi runt sparrudden och JImmy bar henne i den, hon var helt extas skrattade och snacka hela vägen. Kul kul =)

Sen ska vi gå och hälsa på Sara, Oscar och Jonna i nya huset med. Dom börjar flytta in idag. Dom har gjort det super fint. Längtar tills vi också kan kalla oss Husägare. Det kommer det med...

Näe det här går inte, ska försöka göra något vettigt istället.

So long. .

Kommentarer
Postat av: marica

jag har utmanat dig, kul va haha.

Läs här: http://weklund.blogg.se/2008/july/utkast-regler-svara.html

2008-07-23 @ 13:48:38
URL: http://weklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0