Längesen.



Var ett tag sen jag skrev här nu, men våran dator funkar inte. Full i virus tydligen. Lite less, ska försöka fixa det till veckan. Men man blir bra låst utan. Fast man klarar ig ju faktistk lika bra utan. Det ända som blir lite jobbigt är att inte komma åt internet banken. Jaja intressant intressant.

Helgen då?

I fredags åt vi middag hemma hos mamma och pappa allihopa. Trevligt som vanligt och gott med för den delen, doris är inte alls dumt =)
Lördagen började med sundsvall/birsta shoppade lite sen blev det kräftskiva och krogen på kvällen. Riktigt kul faktiskt =) tack för det tjejer!!

Söndagen var vi uppe på öbacka och tittade på Jimmy då dom spelade innebandy. Mindre kul. . hehe Oliwia kan inte sova då det är sånt stoj och stim så hon var måttligt glad innan vi åkte hem. Tog typ 10 sek innan hon somnade i bilen. Mammas sötnos!

Oliwia fick förresten en liten faster idag haha låter konstigt men så är det =) En liten Patricia =) Så söt!! Man blir allt sugen på en till.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jaså hon har fått nu :)

2008-09-15 @ 20:40:55
Postat av: sawja

hejhej :) vi försöker komma in på rut&karl.se men det går inte. är det verkligen rätt adress? Vill oxå boka frisörtid till vi kommer hem :) kram

2008-11-19 @ 10:16:01
URL: http://sawja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0