Vilket väder!



Det är så typiskt, då man planerar att ta en promenad osv då vaknar man och det är ett sjuhelsikes väder ute, SUCK! Kul att vara ute och gå då det spä ergnar?? NÄE!! Less blir man, tur i oturen är väl att jag har bil idag, skönt att det är någon till som kan köra med JImmy nu..för man bli rätt låst då man aldrig har bil. Vill ju kunna handla och grejja på dagtid och ha kvällen fri sen. Aja nog om det..

Idag ska vi på öppna förskolan, ska bli spännande. Dom säger att det brukar vara grymt mycket folk där. Så vi får väl se =) Skruttan ligger och sover nu så hon är pigg och glad sen. Vid 2 har vi föräldra träff, ska prata om mat och sömn. Så vi får väl se vad dom har att säga. Oliwia är inte sådär storm förtjust i maten än men det kommer väl det med antar jag.

Annars då? Försöker rensa ut lite skit här i lägenheten, ska tömma förrådet på skit på lördag så då kan de ju vara bra att ha rensa inne innan annars kommer allt skit här hamna där ute allt eftersom aif. Man samlar på sig en hel del skrot alltså. Och en grej med de här lägenheterna som är negativt är att det är så lite förvaringsutrymme. Vi har 1½ garderob där 3st ska ha sina kläder, hur hade dom tänkt sig de? haha ja vi har iaf försökt lösa det på bästa sätt så ikväll ska Jimmy få fixa lite i garderoberna så hoppas ja på lite bättre plats. Ska även rensa bort lite kläder, man använder ju inte ens hälften av det som finns så. Ut med skiten.

Ikväl ska jag (vi) även hinna med ett träningspass på Friskis och Svettis =) Ska bli kul! Börjar med ett bas pass då vi inte tränat på över 1½ år =P

nu ska vi hänga tvätt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0