Dålig uppdatering.



Jag vet, men har haft fullt upp. Sen har det inte funnits någon ork heller för den delen. Tisdag idag vilket betyder Öppna förskolan. Oliwia tyckte det var roligt som vanligt. Roligast av allt är att kika på de äldre barnen =) mammas sötnos! Var även och kollade hennes utslag som hon har på magen, var ingen fara var nog av allt klor och att det är så torrt ute osv. Skönt att höra.

Mamma, pappa och syrran var här och åt middag idag. Makaronepudding blev det. Om man får säga det själv så blev det grymt gott faktiskt. Och eftersom att det inte fanns en makaron kvar då vi var färdig så tror ja de andra tyckte likadant =) Det som återstår av kvällen nu är att duscha vildingen för att sen krypa ner till sängs och sova. Grymt trött. Börjat få ont i ryggen med, mindre kul =( hoppas det går över snart!!

Näe nu ska tvätten hängas, för ovanlighetens skull sen så väntar duschen.

Måste ju även tillägga att Oliwia helt plötsligt tycker att gå vagnen är superkul, aldrig gillat den förut men nu springer hon runt här som en galning =) så duktig så! Var nog för att hon såg hur dukig Felix var idag.

Vad händer imorn då? Någon som vill hitta på något, hojta till =) (Marica=)

Kommentarer
Postat av: marajka

Jag är alltid på, Säg nåt bara :) badhus kasnke?

2009-02-25 @ 06:31:27
URL: http://weklund.blogg.se/
Postat av: marajka

Jag är alltid på det vet du, Säg nåt bara :) badhus kasnke?

2009-02-25 @ 06:32:19
URL: http://weklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0