2010.04.12

Måndag idag igen, har haft en jätte mysig helg med familjen <3

I fredags var vi bara hemma och mös på och tog det lugnt. Lördagen spenderades ute på förmiddagen. Jätte härligt väder :) Sen efter middagen for vi ut till Sjö och umgick. Trevligt som alltid! Barnen lekte tills dom somna sittandes :P Söndagen var också en ute dag, jag städade bilen medans Jimmy och Oliwia skottade fram altanen på baksidan.
Gjorde en mindre rolig upptäckt då vi satt på vattnet i garaget dock, en ledning har fröse så det sprutade vatten rätt friskt där ute! Tyckte vi var såå himla noga med att tömma där i höstas men inte tillräckligt tydligen :( sååå kul! Förhoppningsvis är det lätt fixat. Premiär åt glass ute på baksidan med, Oliwia tyckte det var hel mysigt :) Agnes passade på att sova en stund hon så hon missade glassen. Som tur är kommer det ju fler dagar.
Sen blev det lite fika på bondsjö, Jimmy kom med idén att han önskar sig ute möbler i födelsedagspresent vilket dom nappade direkt på, sagt och gjort vi for till Jysk och blev ägare till ett super fint stort bort med 6 stolar till :)
Jätte skoj med nytt! Lånade ju bodils blåa plastmöbel förra sommaren och det är absolut inge fel på det men det känns ju lite roligare med nytt då vi ska göra ny altan :)
Vi avslutade söndagen med middag hos mamma och pappa. Lasagne blev det, hur gott som helst.

Idag blir det öppna, var ett tag sen sist. Oliwia fick bestämma om vi skulle vara hemma och vara ute eller pka dit, inget svårt val enligt henne :P

Så nu ska vi fixa oss innan taxin kommer ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0