2010.04.16

Fredag igen, veckorna bara rusar iväg. Men inte mig emot :) + att vädret är underbart! Hoppas det håller i sig hela helgen nu bara. Hoppas, hoppas hoppas!
Snart ska vi ta tag i städningen så som varje fredag. Skönt att ha det rent och fräscht innan helgen. Inte för att det håller sig fint så pass länge med två små vildar men grunden är iaf fräsch :)
Sen ska vi ut på baksidan och leka lite, snön har nästan tinat bort där nu såå härligt. Lättare att vara på baksidan då man har småbarn eftersom bilarna kör som galningar här + att Oliwia inte direkt är försiktig heller. Så på baksidan kan dom härja fritt vilket är toppen. Ska nog passa på att hänga ut alla sängkläder på vädring med. kan behövas!

Vaken natt inatt igen :S Men så fort frukosten är avklarad så är det glömt igen som tur är :) Små trollen ska sova hos mormor och morfar imorgon, ska blir jätte skönt att få sove en heö natt utan avbrott. men kommer väl vakna titt som tätt iaf. Så imorgon blir det myskväll för mig och älsklignen. Ska bli skoj, var ett tag sen vi gjorde något bara vi två.

Nä det här går inte, skulle egentligen skriva hur mycket som helst här men det är mest tråkigheter så det besparar jag er stackare som läser :P  Så nu ska här städas istället så vi kommer ut nån gång :)

heej

Kommentarer
Postat av: Sara

tack så mkt :) ja absolut!! mer än gärna. vore jättekul. sara får dra med oss till er nångång :) kramar!

2010-04-20 @ 15:16:02
URL: http://sawja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0