2010.02.13

Lillgumman hade dubbelsidig öroninflammation stackarn :S Inte för att det märks så jätte mycker på henne men hon har fått pencillin (stavas?) iaf så det ska väl bli bra snart. Men det är inte det lättaste att ge henne skiten, det smakar ju satan och man fick absolut inte blanda ut det med något annat, annars hade man ju kunnat blanda ut det i vällingen eller något men får väl muta med något gott efteråt istället. Får se hur det går. + att det rinner ur både näsa och ögon. Full fart är det på henne iaf.

Lördag idag, tänkte bädda ner barnen rejält och bege oss ner på stan med Marica & c/o och kika på city jam. Hon kan väl inte dö av lite frisk luft eller??

Sen ikväll är det myskväll för mig och tjejerna. Jimmy ska ut med grabbarna ikväll. Så tänkte hyra någon bra film och bara ta det lilla lugna. någon som vet någon bra film?


På återseende!

Kommentarer
Postat av: Annelie

konstigt det där med öron o barn! hade man själv haft öroninflammation så hade man förmodligen varit på sjukan INNAN den ens brutit ut helt :)ha en toppen mysig kväll! o hoppas att karln din kommer hem hel o ren med en alla hjärtans dag present! ;)

2010-02-13 @ 18:45:30
URL: http://anelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0