2010.02.19

Idag blir min lilla bebis 6 månader <3 !! Vart har det halvåret tagit vägen? Tiden går på tok för fort och min bebis börjar bli "stor" kan snart sitta själv, lite vingligt ff. Tcker mat är smaskens :) Ni ska se henne då vi äter och inte hon får någon mat, tokigt blir hon! Mammas lilla charm troll, för det mesta glad. Tror inte det är många som ha hört henne riktigt ledsen. En lycklig liten tjej :) Och nu är det tänder på g så det kliar en hel del.
Hon har även åkt på en rejäl förkylning som även satt sig på ögonen :S mammas lilla fis! Men fick droppar idag så förhoppningsvis ska hon slippa gegget i ögonen relativt snart.

Dagen har vi spenderat hemma städat, tvättat och bara myst på. Oliwia somnade i min famn idag då vi satt och kikade på tv, händer ju inte varje dag om man säger så. Himla mysigt, stor tjejen som snart blir 2 år. Bara lite mer än en månad nu helt sjukt. Så den 28 mars blir det kalas :) Och hon delar ju sin dag med världens bästa morfar med  :) :)

Lördag imorgon och Jimmy ska iväg och spela innebandy, inte sådär jätte kul för oss men det unnar vi honom :) Kul att han kommit igång igen. Eller ja han har ju inte hunnit träna så mycket men nu så ska vi väl kunna hålla oss friska ett tag tycker jag! Så vet inte alls vad vi ska hitta på, några förslag?

Sitter och kollar på let´s dance just nu, Jimmy är och hyr nya beck filmen. Hoppas den är bra nu bara. Så det ska vi roa oss med då han kommer tillbaka. Om agnes vill somna om igen vill säga! Inte för att hon stör men iaf.

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0