2010.02.22

Måndag idag igen, vilket brukar betyda öppna föskolan men inte idag. Oliwia vaknade igår kväll vid 11 och var jätte ledsen så det + hostan hon har gjorde så hon spydde ner hela sängen + Jimmy :S mindre skoj!
Så in med alla sängkläder i tättmaskinen och sen fick hon krypa ner med oss och då visade det sig att lillskruttan hade hög feber också och då ska hon helst ligga nära nära och bara med mig så jag har då inte behövt något täcke inatt. Men nu är allt som bortblåst?? Men vågar ändå inte gå dit om vi nu skulle smitta. Och vi verkar ju inte vara de enda med sjuka barn, lite less på det nu faktiskt!
Syrran kommer hit och umgås lite iaf och tur är väl det.. skönt med lite vuxet sällskap.

Helgen har varit kanon, bara tagit det lilla lugna och myst med familjen. Målat klart inne i lekrummet så nu återstår bara städningen (det tråkigaste) sen så kan vi äntligen bära in alla leksaker dit in igen så vi får tillbaka vårat vardagsrum. Blev jätte ljust och fräscht där inne, så nu väntar vi bara på att mamma ska sy den nya gardinen och sen måste vi även åka ner till birsta för att inhandla lite nya saker, såååå kul!

Annars har vi inget inplanerat i veckan, vet ju som sagt aldrig då vi har bil. Och då det är såhär kallt som det är ute nu är det inte så jätte kul att vara ute överhuvudtaget så att gå överallt kommer inte ens på frågan!
Men man ska väl kunna få lite gjort hemma här iaf. Städa, städa städa..gör man något annat??

Nä nu tror jag att det är dags att sätta igång med lite städning, sååå skoj! Tur att jag har brfa städ hjälp :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0