Underbart väder

Vilket väder, underbart! Dock finns det mycket att göra idag. Men nog ska vi hinna med lite bad på baksidan iaf :)
Och "poppa" lite studsmatta som Oliwia säger! Pelle & Bodil var här på middag igår och jag tror att Pelle och Jimmy tyckte det var roligast att hoppa :) Visst är det skoj och rätt jobbigt faktiskt. Oliwia älskar dig så den är värd varenda krona!!

Idag blir det stan en sväng för att handla lite småkraffs inför imorn, sen ska vi hinna med att göra bröllopskortet, städa, packa, äta mat och sist men inte mint gå på bio och se på Eclips, hoppas den är så bra som alla säger. Mamma och pappa ska vara här med barnen medans vi är borta. Så dom lär få hoppa lite dom med haha

Imorgon är det bröllop som står på schemat, kl 12 ska vi checka in på First i Sundsvall. Lyxade till det lite med hotell så vi slipper åka hem på natten. Skönt att få frukosten serverad med :) Ska bli mysigt. Och det verkar ju som om vädergudarna är på våran/deras sida med. Ska bli så skoj, har ju inte varit på ett bröllop (i kyrka) sen mamma och pappa gifte sig och då var ja 3 år! Vi var ju på ett jätte fint hemma bröllop för 2 år sen, superfint det med!!

Nä nu ska vi sätta fart här, ska hänga på låste på stan :P2wx1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0