Söndag.

Så var det söndag igen då, idag kommer Jimmys pappa med familj och ska fira honom. Blir trevligt med lite främmande. Och Oliwia och Agnes får leka av sig lite. Får se vad Jimmy tänk bjuda på idag, blir spännande att se. För den här gången får han fixa!
Helgen i övrigt då, i fredags så var Maric med familj och syrran och Anton här och åt middag. Alltid lika trevligt :) Sen fick vi för oss att vi skulle gå ut så så blev det. Var trevligt, som vanligt i det sällskapet :) :)
Gårdagen spenderades nere på marknaden/tivoli. Oliwia var inte alls intresserad av några karuseller vilket kändes himla skönt. Tycker hon är för liten iaf. Blev en hel del sockar rikare iaf, hur bra priser som helst så nu har hela familjen fått nya, perfekt!

Nä nu blir det frukost för oss, om gubben i huset behagar kliva upp nåon gång! Bakis eller inte.. jag får då inte sova då jag vart ute så då ska han inte få det heller ;) Visst är jag elak?!

Just det, imorgon är det ju avslutning på öppna förskolan med. Hoppas på finväder eftersom vi ska vara ute :) Kommer bli jäte mysigt! Härligt att vara i psykparken (lät ju mindre trevligt) så barnen kan härja och springa av sig ordenligt.

kanske skriver mer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0