2010.03.10

Var ett tag sen sist nu men ibland finns verkligen inte orken där, roligare att kika runt hos alla andra och i ärlighetens namn tror jag inte att det är speciellt många som läser min blogg (?). Fast det är väl detsamma egentligen eftersom skrivandet är för min skull men vore ändå kul att veta vem/vilka det är som läser :) Så lämna en kommentar!

Har haft en mysig hemma dag med små tjejerna mina. Dagen har gått tok fort. Vi har städat och bakat bullar. Luktar så gott här hemma nu :) Bullarna blev betydligt mycket godare denna gång haha undra varför.
Oliwia har även varit super duktig och varit utan blöja större delar utav dagen utan olycka! Inte dåligt :) Varit jätte duktig och sagt till innan, mammas stora tjej!!! Hon blir så stolt då hon gjort det med :) sötungen!

Prästen har även varit här idag, en hel cool tant haha kommer bli bra det där. Oliwia charmade henne rejält. Så hon glömde helt bort Agnes :P Men känns skönt att ha det gjort iaf och det kommer bli toppen.
Nu är det bara allt fika som ska fixas eller rättare sagt tårtor men det fixar vi på fredag. Hoppas verkligen att svärmor har piggat på sig tills dess skulle verkligen behöva hennes hjälp.

Imorgon är det torsdag igen, veckorna går sjukt fort. Blir hemma på förmiddagen sen brummar vi ner till birsta vid 3 tiden och ska försöka hitta några kläder + skor till skruttorna. Gjorde ett försök här i stan igår utan resultat tråkigt nog. Var även in och fixade blommorna. Kommer bli fint det hära :) Måste hänga ut dop klänningen på vädring med, luktar inte speciellt gott då den legat i kartong i ca 1½ år. Men det blir bra med lite luft för vågar verkligen inte tvätta den då den är 60 år gammal. Skulle inte bli glada miner om jag skulle råka förstöra den så det ger vi oss inte på.

Såg ni förresten dating in the dark igår? Rätt pinsamt program egentligen. Tyckte rätt synd om en utav tjejerna igår, hon som han tyckte var så tjock!! Inte tyckte jag att hon var tjock snarare himla lång och stor allmänt. Ja lit svårt att förklara. Tyckte hon var jätte fin ja. Och lite fegt av honom att inte ens ge det en chans. Han måste ju ha kännt att hon inte var en nätt liten tjej precis. Men i mörkret gick det alla tiders. Skulle aldrig vara med i något dyligt, huvva! Inte så kul att bli nobbad på det där sättet!

Nä man kanske ska ta tag i någon mat, Jimmy jobbar till 5 idag så det blir sen middag men det funkar ju det med.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Annelie

ÖÖÖÖÖnnelie läser din blogg :)

2010-03-10 @ 20:09:50
URL: http://anelis.blogg.se/
Postat av: Ullis

Jag läser din blogg =)

2010-03-11 @ 10:13:37
URL: http://ulrikasorlander.blogg.se/
Postat av: urcuwp

Yucebu oyuyukajoy, ivakifoh azucuvu igocatedek adi soronaze dacoyaj gududo, jesexupes noqibic..

2012-10-16 @ 08:52:38
URL: http://www.niqutope.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0