Underbar söndag <3


Började dagen med en rejäl sovmorgon, Jimmy & Agnes kom ner och väckte oss kvart i 11. Det kallar jag sovmorgon! Fast dagen blev lite väl kort så var det helt klar värt det. Åt frukost och gjorde oss klara och åkte ut till häggdånger för att bla åka traktor och kolla på hundvalpar.
Både Oliwia och Agnes åkte traktor med moster och Anton, tror dock Agnes tyckte det var roligast :) Oliwia är lite fjantig av sig, älskar traktorer då dom är på avstånd men ljudet är ingen höjdare men Agnes däremot är helt orädd. Både på gott och ont.
Fick även kika på Alpackerna, himla söta. Catrin & Folke höll på att klippa dom då vi kom och måste nog säga att dom är finare med all ull på, men såklart jätte varmt för dom i sommar om dom inte får klippa sig.
For sen vidare till Sjö för att kolla på hundvalpar, närmare bestämt 17 st! Super söta var dom, Oliwia var grinig som sagt men Anges pussades med en hel hög, så sött! Hon blev verkligen helt till sig :) mammas små troll!
Oliwia vågade iaf mata hönsen, det tyckte hon var skoj! Himla mysigt ute på landet. Iaf på sommaren. Skulle vara underbart mysigt med ett hus ute på landet, nån gång i livet kanske!? Men som det är just nu så trivs ja jätte bra här i vårt lilla radhus!!

Imorgon hoppas vi på finväder, om väder gudarna tillåter så blir det mys på sparrudden imorgon. Så det är bara att hålla tummarna. Det ser lovande ut hittills iaf!

Annars inget planerat i veckan, måste nog börja baka lite till Jimmys 25-års dag. Tur att Oliwia gillar att baka, eller kanske det är det här med att få provsmaka hon gillar ;)!

Dom har blivit så stora små tjejerna mina, Oliwia är nu 2år och en tjej med stark vilja, precis som mamma! Men det är bra det, man ska veta vad man vill. Även fast det kan driva mig till vansinne ibland. Har även börjat prata lite mer nu, visst vi förstår henne helt och hållet men kanske inte dom som inte umgås med henne regelbundet, men det kommer. Ingen panik, när hon väl börjar prata på riktigt kommer hon tjata hål i huvet på oss gullungen där! Agnes är 9 månader och en riktig glaskit! Där vilar inga lessamheter inte, go och glad mot allt och alla. Oliwia är väldigt blyg(till en början) mot nya ansikten medans Agnes inte alls har några problem med det. Dom är väldigt olika faktiskt. Lilltjejen tog även 2 steg idag <3 lite väl tidigt enligt mig men lite stolt blir man allt! Känns som om det vore lugnast om hon kröp några månader till men det är nog nära nu, bara att gilla läget helt enkelt. Hon säger även mamma nu & nog är hon en liten mamma gris alltid. Eller ja det är dom nog båda två.
Och snart ska dom börja på dagis eller ja det är ju inte förrän i sep men börjar redan få lite ångest. Tror dock att dom båda kommer tycka då det är super kul. Öppna förskolan är ju bland de roligaste som finns. Så det kommer nog gå jätte bra :) Bara jag som är lite fjantig.

Nu ska jag kolla lite tv innan det är dags för sängen.
Återkommer nog imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0